Düş'eş

---> ♥ ԼคԼ ♥

Kendini o kadar güzeL ifade etmişin kii çok beğendimmm :)

Sayfan hayırLı oLsun..

Seni tanıdığıma çok memnun oLdumm.. :Ü

---> ♥ ԼคԼ ♥

Mütercimsin demek güzelmiş ( :
Çok güzel anlatmışsın,gerçekte kendini anlatsan eminim bu kadar ayrıntılı olmazdı. Daha yakından tanıdığıma sevindim Kübra..
Hayatta hep gülmek istediklerin yanında, sevmek istediklerin hep başında olsun : )

---> ♥ ԼคԼ ♥

Kendini o kadar güzeL ifade etmişin kii çok beğendimmm :)

Sayfan hayırLı oLsun..

Seni tanıdığıma çok memnun oLdumm.. :Ü

Teşekkür ederim eylülecem benimde cok olmustu acalı ama .p :)

Bende çok memnun oldum :)

Mütercimsin demek güzelmiş ( :
Çok güzel anlatmışsın,gerçekte kendini anlatsan eminim bu kadar ayrıntılı olmazdı. Daha yakından tanıdığıma sevindim Kübra..
Hayatta hep gülmek istediklerin yanında, sevmek istediklerin hep başında olsun : )

O kadar dil ile boğuşmak pekte güzel değil ama bakalım meyvasını yeriz insallah.. (.
Kağıda birşeyler karalamakta az çok becerim var ama uzatıp okuyanlarıda sıkmayım dedim :)
Teşekkür ederim Doğu vakit ayırdığın ve güzel dileklerin için .
Bende memnun oldum , sevmek istediklerim hep yanıbasımda :)

---> ♥ ԼคԼ ♥

♥ ԼคԼ ♥;3360474' Alıntı:
O kadar dil ile boğuşmak pekte güzel değil ama bakalım meyvasını yeriz insallah.. (.
Kağıda birşeyler karalamakta az çok becerim var ama uzatıp okuyanlarıda sıkmayım dedim :)
Teşekkür ederim Doğu vakit ayırdığın ve güzel dileklerin için .
Bende memnun oldum , sevmek istediklerim hep yanıbasımda :)

Sabır acıdır meyvesi tatlıdır :p Sanırım az kalmış okulu bitirmene çoğu gitmiş azı kalmış ..
Şiir yazdığın belli oluyor yazdıklarından kendini anlatımından zaten.
Ben teşekkür ederim konunu fazla kirletmeden kaçıyım :)

---> ♥ ԼคԼ ♥

Sabır acıdır meyvesi tatlıdır :p Sanırım az kalmış okulu bitirmene çoğu gitmiş azı kalmış ..
Şiir yazdığın belli oluyor yazdıklarından kendini anlatımından zaten.
Ben teşekkür ederim konunu fazla kirletmeden kaçıyım :)

:) Kısmet bitirmek kısmet olur insallah bir gün okulu.
Şiir kitabı çıkarmayı falan düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim bir kısmını yaktım hatta.
Kendi kendime yazıp çiziyorum işte güzel yada çirkin önemsemeden. Duygu patlaması yaşadığım anda :)
Rica ederim estagfurullah...

---> ♥ ԼคԼ ♥

♥ ԼคԼ ♥;3360511' Alıntı:
:) Kısmet bitirmek kısmet olur insallah bir gün okulu.
Şiir kitabı çıkarmayı falan düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim bir kısmını yaktım hatta.
Kendi kendime yazıp çiziyorum işte güzel yada çirkin önemsemeden. Duygu patlaması yaşadığım anda :)
Rica ederim estagfurullah...

Benimde baya birikmiş şiirlerim var hatta bende senin gibi kitap çıkarmayı düşünüyordum ama vazgeçtim sonra yoğunluktan şimdi mahzun mahzun bekliyorlar :R
Bi duygu patlaması anında bi daha yazarsın warum nicht :)

---> ♥ ԼคԼ ♥

Her sene Mersine mi geliyosunuz canım?
Yine sen arada geliyorsundur ya bizler napalım :pp Gerçekten berbat bir sıcağı var buranın, Adananın da tabii xD
Neyse canım umarım yüzün her daim güler, bütün güzellikler seninle olsun :Ü

---> ♥ ԼคԼ ♥

Her sene Mersine mi geliyosunuz canım?
Yine sen arada geliyorsundur ya bizler napalım :pp Gerçekten berbat bir sıcağı var buranın, Adananın da tabii xD
Neyse canım umarım yüzün her daim güler, bütün güzellikler seninle olsun :Ü

Eveeeet Nazlıcım malesef her sene hemde .s Bi ara iki ay kalmıştık hatta Adanada kuzenimin düğün olmuştu o sıcakta :)
Aile büyükleri hep oralarda olduğu için , gitmeden olmuyor...
Teşekkür ederim canım insalah :)

---> ♥ ԼคԼ ♥

Ne mi öğrendim hayattan ?
İyice tanımadan kimseye bağlanmamayı, beni önemsemeyeni önemsememeyi, verdiğim değeri haketmeyen insanları silmeyi, gidene dur dememeyi , giden bensem arkama bakmamayı, gözyaşlarımın değerli olduğunu, ve onlara değmeyecek kişiler için ağlamamayı, masum gülüşlere kanmamayı , ben izin vermedikçe kimsenin beni üzemeyeceğini.
Ve kimsenin vazgeçilmez olmadığını öğrendim.
Geç olsada öğrendim

---> ♥ ԼคԼ ♥

Ve hiç bir şey yazmadım ardından..Ve hiç bir şey yazılmadı ardımdan..Olduk ve bittik.Kanıtsız!
Geçtik ve gittik..
İzsiz !
Sular içtik üstümüze güç bulduk bedenimize..
Dayandık ve kazandık.Ödülsüz !

Kahraman Tazeoglu

---> ♥ ԼคԼ ♥

Öldügüm varsayilsin.
Otopsiyle ugrasmak lüzumsuz bence.
Sebebime direkt gözlerin yazilsin.
Keza senin yoksa bile, yoklugunun mutlaka
Bir parmagayi vardir bu C I N A Y E T T E !

---> ♥ ԼคԼ ♥

Ben neden senin avuçlarına bakarken kendi hayat çizgimi aradım !? Ben neden hava durumu sunucularının bölgelerdeki gözyaşı miktarlarını da belirtmesini bekledim,yağmurlarla birlikte !? Ben neden bütün süpermarket raflarında senin konserveni aradım ?! Ben neden senin telefon numaralarını kutsal kitaplarda bir şifreye denk düşürmeye çabaladım ?! Ben neden soğuk suyla yıkanırken hep sen üşüyorsun sandım !

---> ♥ ԼคԼ ♥

Aynı evi paylaşmak istiyorum seninle.
Gece mutfaktan tıkırtılarını duymak , banyoda diş fırçanı görmek istiyorum.
Uykudan uyanınca elimi yanındaki yastığa uzattığımda yanımda nefes alışını hissetmek istiyorum .
Küsüp küsüp barışmak sonra soluğu koynunda almak istiyorum.
Beni hep sev istiyorum.
... Ölene dek yanımda kal benimle yaşlan istiyorum ..
Kısaca benim ol istiyorum !
Sahi çok şey mi istiyorum ben ?

---> ♥ ԼคԼ ♥

Şiir hakkında yorum yapmıyorum..
6S'yede şiir yazılıyor ögrendim :)
Güzel.

---> ♥ ԼคԼ ♥

Erkek dediğin sert olαcαk.

Seni nαmusu gibi görecek, kıskαnαcαk seni.
Birinin kαrşısındα yαnlış bişey konuşuncα bαğırmαk yerine gözleriyle susturαbilecek. Seni o beyαz çαrşαflı yαtαktα hαyαl etmeyecek, beyαz gelinliğinle hαyαl edecek.
Koruyαcαk seni kαnαtlαrındα sαklαyαcαk incinmemen için.
...
Ve sαdece sevgilin olmαyαcαk yeri geldiğinde bαbαn,αbin,sırdαşın ve hαyαt αrkαdαşın olucαk !

---> ♥ ԼคԼ ♥

Ben bu şehirde sensiz yaşayamam .
Bir gününde dört mevsim var bu şehrin . Her sokagında bir dünya var .
Bu şehir baştan başa sen .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri