Düş'eş

---> ♥ ԼคԼ ♥

şiirin cok gzl tşkrlr ayrıca bir ultraslan olaraktn tebrk ederm ;)
GALATASARAY´lı olmak demek;
Sadece şampiyonluklarla
açıklanmayan sadece kültürle
tarif edilemeyen sosyal
dayanışmayla sevgiyle olağanüstü
güçlü kazanma arzusu ve sınır
tanımaz büyüme hırsıyla
anlatılamayan bir yaşam biçimine
sahip olmak demektir.
Dünden geleceğe uzanan tarihin
sonsuz koridorlarında
GALATASARAY´lı olmak demek ;
giderek büyüyen
giderek parlayan erişilmesi mümkün
olmayan bir ışık inanılmaz
uzaklıklara ulaşan bir ses ve hiç
ölmeyecek bir ruha sahip olmak
demektir

---> ♥ ԼคԼ ♥

şiirin cok gzl tşkrlr ayrıca bir ultraslan olaraktn tebrk ederm ;)
GALATASARAY´lı olmak demek;
Sadece şampiyonluklarla
açıklanmayan sadece kültürle
tarif edilemeyen sosyal
dayanışmayla sevgiyle olağanüstü
güçlü kazanma arzusu ve sınır
tanımaz büyüme hırsıyla
anlatılamayan bir yaşam biçimine
sahip olmak demektir.
Dünden geleceğe uzanan tarihin
sonsuz koridorlarında
GALATASARAY´lı olmak demek ;
giderek büyüyen
giderek parlayan erişilmesi mümkün
olmayan bir ışık inanılmaz
uzaklıklara ulaşan bir ses ve hiç
ölmeyecek bir ruha sahip olmak
demektir

Şiiri ßeğenmenize Sevindim : ) Amatörce i$te... Ayrıca Teşekkür Ederim... Alayına iSyan öLümüne ultrAslan :)

---> ♥ ԼคԼ ♥

♥ ԼคԼ ♥;2345847' Alıntı:
Şiiri ßeğenmenize Sevindim : ) Amatörce i$te... Ayrıca Teşekkür Ederim... Alayına iSyan öLümüne ultrAslan :)

amatörce ama cok gzl cidden yüregne saglık ;)şiirlere devam baska şiirlerde beklerm :D

:106::155::1::59:uA:106::155::1::59:

---> ♥ ԼคԼ ♥

seni tanıma imkanına sahip olduğum için çok sevindim bu kadar derin bir ruhun olduğunu farkedememişim kusura bakma farklı bir şeyler sezmiştim ama uyanamadık napalım :)
bütün bunlar sadece yazıdğın şiir için değil çünkü bu şiir olayından fazla anlamam ama felsefeyi severim ve bu yazdığın şiir üstüne oturup saatlerce konuşurum ve emin ol ki daha ne bu sitede ne de başka bir sitede hiç bir şey için böyle bir cvp yazmamışımdır...bir gün bir yerlerde ? kader bu belli olmaz :)
eline yüreğine sağlık devamını esirgeme :p

---> ♥ ԼคԼ ♥

seni tanıma imkanına sahip olduğum için çok sevindim bu kadar derin bir ruhun olduğunu farkedememişim kusura bakma farklı bir şeyler sezmiştim ama uyanamadık napalım :)
bütün bunlar sadece yazıdğın şiir için değil çünkü bu şiir olayından fazla anlamam ama felsefeyi severim ve bu yazdığın şiir üstüne oturup saatlerce konuşurum ve emin ol ki daha ne bu sitede ne de başka bir sitede hiç bir şey için böyle bir cvp yazmamışımdır...bir gün bir yerlerde ? kader bu belli olmaz :)
eline yüreğine sağlık devamını esirgeme :p

Öncelikle Hosgeldn Sayfama : ) Vakit ayırıp okudugun için teşekkür ederim... Seni tanıdıgıma gerçekten çok memnun oldm :) ßen kendimi farkettirmemişimdir o yüzden farketmemişsindir : ) Saatlerce konusmana gerek yok kısa ve öz cümlelerin yeterli ayrıca ßen senin söylemesende ne demek istediğini cok iyi anlayabiliyorum :) Cok teşekkür ederim ( Kocaman ) :) Umarım devamı gelir :)

---> ♥ ԼคԼ ♥

şiir güzel sen güzelsin bide galatasaraylısın daha ne olsun :D

sayfan hayırlı uğurlu olsun (=

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri