---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? ne kadar güzel
RappeR_qiRL Banned 5 Haz 2009 #182 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Dudaktan kaLße-Uyan
anlamli Kayıtlı Üye 5 Haz 2009 #183 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Portishead - Roads (kanserojen şarkı) My Dying Bride - For My Fallen Angel
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Portishead - Roads (kanserojen şarkı) My Dying Bride - For My Fallen Angel
R [*Rain*] Bayan Üye 5 Haz 2009 #184 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Seksendört- Günahsız Aşk Beyonce-Halo
^shékér kıs^ Bayan Üye 5 Haz 2009 #185 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? ya ağlama diğilde dertlenirim
Green_She Kayıtlı Üye 7 Haz 2009 #186 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Murat Boz -ÖzLedim
meRve^^ Bayan Üye 7 Haz 2009 #187 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? sewqiLimLe her kavqa ettiğimde bisim şarkımızı dinLiyp ağLardm şimdi qüLüorm Leman Sam - Aşkımdan Vazqeçme
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? sewqiLimLe her kavqa ettiğimde bisim şarkımızı dinLiyp ağLardm şimdi qüLüorm Leman Sam - Aşkımdan Vazqeçme
JeLi(BoN) Kayıtlı Üye 7 Haz 2009 #188 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? VaR Evanescences- My Immortal
M **meLebek** Bayan Üye 8 Haz 2009 #189 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? tarkan-inci tanem aerosmith-crazy
N ` nazLı .. Bayan Üye 8 Haz 2009 #190 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? yOk.hepsi saçma geLiyo artık
qZßeßqM Bayan Üye 8 Haz 2009 #191 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Ercan Demirel - Elveda Deme Bana
L limonlubrokoli Bayan Üye 8 Haz 2009 #193 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? var evet.. sümüklerim akıyo nitekim.
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 9 Haz 2009 #196 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? miraç çağla dostum dostum
MeLaNiE Bayan Üye 9 Haz 2009 #197 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? kenan doluğulu: ''kursun adres sormazki'':19:
furina Bayan Üye 6 Tem 2009 #199 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? olmazmı emre aydından bu kez anladım..kayahandan bır ask hıkayesı
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? olmazmı emre aydından bu kez anladım..kayahandan bır ask hıkayesı