---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? :)
LoKuMuM<3 Bayan Üye 19 May 2009 #162 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? doğuş--cansızım
J judaa Kayıtlı Üye 19 May 2009 #163 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? yok ama mazide ağlamaktan beter edenleri.. black sabbath - she's gone iced earth - a question of heaven (spam mi duydum..? nerde,nasıl,yıl kaç,hu is di adırs ?)
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? yok ama mazide ağlamaktan beter edenleri.. black sabbath - she's gone iced earth - a question of heaven (spam mi duydum..? nerde,nasıl,yıl kaç,hu is di adırs ?)
Terk-i diyar Bayan Üye 19 May 2009 #164 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? umud-kim bilir
Asi_Genç Kayıtlı Üye 3 Haz 2009 #166 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Yıldız Tilbe-Ayrılığın yükü ağır & Cengiz Poyraz-Gülümdün sen
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Yıldız Tilbe-Ayrılığın yükü ağır & Cengiz Poyraz-Gülümdün sen
RappeR_qiRL Banned 3 Haz 2009 #167 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Dudaktan kalbe-uyan
Buğra1 Kayıtlı Üye 3 Haz 2009 #168 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? H.aLtun - aqLamak yok yüreqim
KeLebek_çıkmAzı Banned 3 Haz 2009 #169 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Teoman-kupa kızı sinek valesi(şaşırmayın) Funda arar-senden öğrendim sezen aksu-beni unutma Evanescance - My Last Breath
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Teoman-kupa kızı sinek valesi(şaşırmayın) Funda arar-senden öğrendim sezen aksu-beni unutma Evanescance - My Last Breath
R RaPizM^^ Bayan Üye 3 Haz 2009 #171 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? ogeday_kaybettim seni elnino_kızımız için yaşıyordum
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? ogeday_kaybettim seni elnino_kızımız için yaşıyordum
^shékér kıs^ Bayan Üye 3 Haz 2009 #172 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? yok ağlamam ama hüzünlenirim
quLshann Bayan Üye 3 Haz 2009 #173 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? varda şuan akLımda deiL (=
seboist1 Bayan Üye 3 Haz 2009 #174 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Badem - Sonsuz Aşk
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #176 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? etkin küstürdün zalim felek eskiden ama
' Kors@N Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #178 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Oğuz Yılmazın Bütün arabesk şarkıları Engin Nurşani Adına Bir çizik Çektim,Mutlumusun...,
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Oğuz Yılmazın Bütün arabesk şarkıları Engin Nurşani Adına Bir çizik Çektim,Mutlumusun...,