---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? büyük insan=(
HayaL&MasaL Bayan Üye 30 Tem 2009 #224 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? sezen aksu_gitme
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 30 Tem 2009 #225 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Hangi birini yazıyım
Terk-i diyar Bayan Üye 30 Tem 2009 #226 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? ChaKMa_$eiTaN' Alıntı: Hangi birini yazıyım Genişletmek için tıkla ... aynen ya hanqi birini yazim şmdi :2:
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? ChaKMa_$eiTaN' Alıntı: Hangi birini yazıyım Genişletmek için tıkla ... aynen ya hanqi birini yazim şmdi :2:
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 31 Tem 2009 #227 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? demek okadar çok
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 31 Tem 2009 #228 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Agladıgım Yok ama Duygulandıgım var
..BöCek+ Bayan Üye 31 Tem 2009 #229 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Leave Out All The Rest - Linkin Park
Kasim_55 Banned 31 Tem 2009 #231 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Var azcık dınledıgım sarkı . Sozlerı gusel olan . Ama aglıyacak kadar ii bir sarkı hic duymadım. Sanmıyorum da olacagını.
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Var azcık dınledıgım sarkı . Sozlerı gusel olan . Ama aglıyacak kadar ii bir sarkı hic duymadım. Sanmıyorum da olacagını.
' Kors@N Kayıtlı Üye 31 Tem 2009 #232 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Ağlamam fakat duygulanırım..Oğuz Yılmazın arabesk parçaları ve Engin Nurşani parçalarında
---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? Ağlamam fakat duygulanırım..Oğuz Yılmazın arabesk parçaları ve Engin Nurşani parçalarında
chiqLet Bayan Üye 1 Ağu 2009 #233 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? tripkolic''de bide gamze kıvılcım umutsuz aşkda :S
kRoNik vaKa.. Bayan Üye 1 Ağu 2009 #235 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? gülben ergen..giden günlerim oldu
DReNGL Bayan Üye 1 Ağu 2009 #238 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? şebnem ferah_gözlerimin etrafındaki çizgiler
M miSß0n Bayan Üye 14 Ağu 2009 #240 ---> Dinledikten Sonra Ağladığınız Şarkı Varmı ? kamuran akkor : ate$e attın beny