Aseka
Bayan Üye
---> Deizm Ve Bize Sundukları
konumu daha fazla kirlietme ve git yani cidden yazdıklarımı savunmuyorum yazmışım kopyaladığın yazıya bak birde resmimin altınada yok iananmadıgın durum sonra baktı gördü gaf yaptı öyle birsey yok 90 derece dönüp YANLIŞ ANLAŞILDIM BEN ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM BEN ÖYLE demıyorum diyip duruyosun bak işine artık
Kizim sen hastamisin? Ben nezaman ALLAHA inanmadigini dedim. Bin kere dedim ya sana ALLAHA inanmiyorsun demedim diye.
Nasil okuman yazman var anlamiyorum. Git isine kizim. Butin yazdiklarimi oku oyle gel. Kendin hastasin benide hasta edeceksin. Takmis ALLAHA innamadigimida ne demek den cikariyorsun diye. Okuyamadinsa tekrar yaziyorum gozlerini 4 ac tekrar oku ozaman. BEN SA-NA ALLAHA I-NAN-MI-YOR-SUN DE-ME-DIM.....
umarkm okuyabilmissindir tekrar yaziyorum.
BEN SANA ALLAHA INANMIYORSUN DEMEDIM... bak ne yaziyorum DEMEDIM...
kafana sok sunu
konumu daha fazla kirlietme ve git yani cidden yazdıklarımı savunmuyorum yazmışım kopyaladığın yazıya bak birde resmimin altınada yok iananmadıgın durum sonra baktı gördü gaf yaptı öyle birsey yok 90 derece dönüp YANLIŞ ANLAŞILDIM BEN ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM BEN ÖYLE demıyorum diyip duruyosun bak işine artık