Deizm Ve Bize Sundukları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Deizm Ve Bize Sundukları

Kizim sen hastamisin? Ben nezaman ALLAHA inanmadigini dedim. Bin kere dedim ya sana ALLAHA inanmiyorsun demedim diye.
Nasil okuman yazman var anlamiyorum. Git isine kizim. Butin yazdiklarimi oku oyle gel. Kendin hastasin benide hasta edeceksin. Takmis ALLAHA innamadigimida ne demek den cikariyorsun diye. Okuyamadinsa tekrar yaziyorum gozlerini 4 ac tekrar oku ozaman. BEN SA-NA ALLAHA I-NAN-MI-YOR-SUN DE-ME-DIM.....
umarkm okuyabilmissindir tekrar yaziyorum.
BEN SANA ALLAHA INANMIYORSUN DEMEDIM... bak ne yaziyorum DEMEDIM...
kafana sok sunu

konumu daha fazla kirlietme ve git yani cidden yazdıklarımı savunmuyorum yazmışım kopyaladığın yazıya bak birde resmimin altınada yok iananmadıgın durum sonra baktı gördü gaf yaptı öyle birsey yok 90 derece dönüp YANLIŞ ANLAŞILDIM BEN ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM BEN ÖYLE demıyorum diyip duruyosun bak işine artık

konumu daha fazla kirlietme ve git yani cidden yazdıklarımı savunmuyorum yazmışım kopyaladığın yazıya bak birde resmimin altınada yok iananmadıgın durum sonra baktı gördü gaf yaptı öyle birsey yok 90 derece dönüp YANLIŞ ANLAŞILDIM BEN ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM BEN ÖYLE demıyorum diyip duruyosun bak işine artık

Ya sacmalama ALLAH askina. Ne gafi? Ben senmiyim... ben orda ALLAHA inanmiyorsun demedim. ALLAH bagislasin diyecegim ama bunlar inanmayacagin seyler dedim.. bu cumlede ALLAHA Inanmiyorsun ALLAH bagislamaz falan gibi birsey neresinde var? Dini yani islam degerlerinin olmadigini belirtmekti.
Bitl git ya.

Ya sacmalama ALLAH askina. Ne gafi? Ben senmiyim... ben orda ALLAHA inanmiyorsun demedim. ALLAH bagislasin diyecegim ama bunlar inanmayacagin seyler dedim.. bu cumlede ALLAHA Inanmiyorsun ALLAH bagislamaz falan gibi birsey neresinde var? Dini yani islam degerlerinin olmadigini belirtmekti.
Bitl git ya.
Ozaman demeseydın öyle düşünüyorsan sanane benim hangi duruma inanıp inanmadığımdan resmin altına gelip tıpkı burda olduğu gibi parazit yapıyorsun

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] [MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] kimsenin ayetin başını sonunu cımbızladığı yok zaten herhangi bi durumda ya yanlış ceviri diyorsuuz yada başı sonu muhabeti cıkıyor yada ayeti alıp kendinizce yorumlayıp haklı sebebler sunuyorsunuz okadar kör olan ben değilim

Orada a diyor siz b olarak anlıyorsunuz.Ayetin indiği zamana,indiği olaya dair bilgileri araştırmadan tefsirini incelemeden üstten yorumlar yaparak inananların kafalarını karıştırmaya çalışıyorsunuz.Ama Allah'ın izniyle müslüman bu oyuna gelmez.

Teşekkür ederim ama herkesin inancına saygı göstermek gerekiyor..Bir din anlatılıyor diye diğer din küçümsenmemeli ve diğer karşı taraf bunu farklı şekilde algılamamalı..Herkes kendi dinini savunmazsa ve tarafsız bakılsa bu konulara..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri