Üye Resmi dede ye de bir bakin bakem

sir.altan

Kayıtlı Üye

205a7i8.jpg

iki resim ilki 1973 yili ikincisi 2007 yili

sevgili uye arkadaslarim,foruma yuklemis oldugum resimler uzerinden zaman gecmis ve linkler kirilmis,gun ve gun linkleri yeniledim,sadece bir kac resim kaldi,ne varki eski linkte hangi resim oldugunu bilemedigim icin,tahmini degisik resimler yukledim,yeni yuklenmis resimler ile eski resimlere yapilmis yorumlar tabiki uyusmaz onun icin ozur dilerim.

Son düzenleme:
---> dede ye de bir bakin bakem

Hastasıyız Dedeeee..:D

Yakıyosun Ortalğı Altan Baba

Resimler süper xD ikincisi de Avustralya'da çekilmiş sanırım ordaki yapıya benzettim
Süpersin xD

..guzel yanitlariniza tesekkurler,evet ninenizi bana benide nineye bagislasin,43 yila yakindir beraberiz,gecen sene bu gunlerde ninenin kalbine mekanikal kapak taktilar biraz daha genclesti.

2009 yilinda hawaii de selaleye giderken cekilmis resmimiz.

a2eniu.jpg

2ij4sqx.jpg

Son düzenleme:

..guzel yanitlariniza tesekkurler,evet ninenizi bana benide nineye bagislasin,43 yila yakindir beraberiz,gecen sene bu gunlerde ninenin kalbine mekanikal kapak taktilar biraz daha genclesti.

Uploaded with ImageShack.us
2009 yilinda hawaii de selaleye giderken cekilmis resmimiz.

Allah bol mutlu uzun, aşklı ömürler versin Altan dayı. Biz gençlerede kapak olsun ne diyim hahaha

çılgınsın man xD
ne dedesi sen beni de öldürür üstüme kum atarsnxD
ablayı da öperim :d

Son düzenleme:

vallahi ne diyeceğimi şaşırdım yahu :H

Allah uzun ömürler versin amcacım ne diyeyim :H Hakkaten çok renkli birisine benziyorsun daha hiç konuşamadık seninle ama :H

Allah Ayırmasın inşAllah :) Sağlıklı uzun ömürler versin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri