---> dede ye de bir bakin bakem Allah gönlünüze göre versin,ninemizle hic ayırmasın sizi :R
´ LoveJ. Bayan Üye 30 Nis 2011 #21 ---> dede ye de bir bakin bakem Allah gönlünüze göre versin,ninemizle hic ayırmasın sizi :R
LocKe GururLan Bayan Üye 2 May 2011 #22 ---> dede ye de bir bakin bakem Harika ... Son Resim Mütis Dinamik Gibisin Altan Dayi ... Filinta dede Allah Sevdiklerine Bagislasin
---> dede ye de bir bakin bakem Harika ... Son Resim Mütis Dinamik Gibisin Altan Dayi ... Filinta dede Allah Sevdiklerine Bagislasin
Buğra1 Kayıtlı Üye 2 May 2011 #23 ---> dede ye de bir bakin bakem Nine dediğim için utandım şimdi. Maşallahı var teyzemizin xD
LocKe GururLan Bayan Üye 2 May 2011 #24 ---> dede ye de bir bakin bakem Sonradan Eklenen Resimler sonradan gördüm Saglikli Uzun seneler Diliyorum Ikinizde Cok Sekersiniz Elerinizden Öperim
---> dede ye de bir bakin bakem Sonradan Eklenen Resimler sonradan gördüm Saglikli Uzun seneler Diliyorum Ikinizde Cok Sekersiniz Elerinizden Öperim
senanesrin Bayan Üye 4 May 2011 #25 ---> dede ye de bir bakin bakem süper yaaaaaa..... allah uzun ömürler versin
GokTurk Kayıtlı Üye 6 May 2011 #26 ---> dede ye de bir bakin bakem Helal dayı allah uzun ömürler versin inşallah.
' Sєяєnαу ´ Bayan Üye 18 May 2011 #28 ---> dede ye de bir bakin bakem Ninemizle mutlu mesut hayat dilerim inşAllah (
msy80 Kayıtlı Üye 16 Haz 2011 #31 ---> dede ye de bir bakin bakem Ruhunuz genç dedem sizin. Nice delikanlıya taş çıkartırsınız gibi duruyor resimlerden gördüğüm kadarıyla
---> dede ye de bir bakin bakem Ruhunuz genç dedem sizin. Nice delikanlıya taş çıkartırsınız gibi duruyor resimlerden gördüğüm kadarıyla
sEmih Kayıtlı Üye 16 Haz 2011 #32 ---> dede ye de bir bakin bakem Hayat Senin hayatın. bu genç yaşımda sen gibi gezemiyorum.
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 4 Tem 2011 #34 ---> dede ye de bir bakin bakem Seviyorum Bu Adamı Yaw Sumela Manastırına O Sıralar Bende Gitmiştim Muazzam Bi Yer..
---> dede ye de bir bakin bakem Seviyorum Bu Adamı Yaw Sumela Manastırına O Sıralar Bende Gitmiştim Muazzam Bi Yer..
LaZZkopateLLa Bayan Üye 4 Tem 2011 #36 ---> dede ye de bir bakin bakem mükemmelsiniz hele sörf yaptığınız resme bayıldım dede demeye dilim varmıor Allah uzun mutlu sağlıklı ömürler versin
---> dede ye de bir bakin bakem mükemmelsiniz hele sörf yaptığınız resme bayıldım dede demeye dilim varmıor Allah uzun mutlu sağlıklı ömürler versin
iSTiSNa Bayan Üye 4 Tem 2011 #37 ---> dede ye de bir bakin bakem Aman nazar degmesin.. Hep böyle dimdik ayakta ol! Allah sevdiklerine bagislasin dedecigim.
---> dede ye de bir bakin bakem Aman nazar degmesin.. Hep böyle dimdik ayakta ol! Allah sevdiklerine bagislasin dedecigim.
OlDsToNeGirL Banned 4 Tem 2011 #38 ---> dede ye de bir bakin bakem Allah Sevdiklerinize bagislasin Amcaciğim .)