---> dede ye de bir bakin bakem gençkende ayrı bi karizmaymıssın
LazTurk53 Kayıtlı Üye 8 Eyl 2011 #44 ---> dede ye de bir bakin bakem dede seni sevmeyen ölsün be, aslan dede, koç gibisin maşallah, ben senden daha yaşlandım dede
---> dede ye de bir bakin bakem dede seni sevmeyen ölsün be, aslan dede, koç gibisin maşallah, ben senden daha yaşlandım dede
EbruSh Bayan Üye 8 Eyl 2011 #45 ---> dede ye de bir bakin bakem Masallah cok sekersiniz ücüncü resminiz ayri bi güzel.. Rabbim sizi esinize bagislasin..
---> dede ye de bir bakin bakem Masallah cok sekersiniz ücüncü resminiz ayri bi güzel.. Rabbim sizi esinize bagislasin..
Panora Bayan Üye 24 Eyl 2011 #46 ---> dede ye de bir bakin bakem Süpersiniz Gezmeyi çok seviyoruz heralde
qmz Bayan Üye 9 Eki 2011 #52 ---> dede ye de bir bakin bakem CaSuaL @' Alıntı: Hastasıyız Dedeeee.. Yakıyosun Ortalğı Altan Baba Genişletmek için tıkla ...
---> dede ye de bir bakin bakem CaSuaL @' Alıntı: Hastasıyız Dedeeee.. Yakıyosun Ortalğı Altan Baba Genişletmek için tıkla ...
FrodoBaggins Kayıtlı Üye 9 Eki 2011 #53 ---> dede ye de bir bakin bakem İzindeyizz dede... Yakıyosun Maşallah Sana Helal olsun bee.. Süpersin süper
---> dede ye de bir bakin bakem İzindeyizz dede... Yakıyosun Maşallah Sana Helal olsun bee.. Süpersin süper
U UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 10 Eki 2011 #55 ---> dede ye de bir bakin bakem dede o tsunami bi kapanırsa üstüne zor çıkarsın..
FrodoBaggins Kayıtlı Üye 21 Eki 2011 #57 ---> dede ye de bir bakin bakem dede yapma böyle kıskanıyoruz ama valla helal demekten başka bişide yapamıyoruz
---> dede ye de bir bakin bakem dede yapma böyle kıskanıyoruz ama valla helal demekten başka bişide yapamıyoruz