"Gitme"
Gitme , bilirsin kalan kişinin ne hale geldiğini , nasıl acı çektiğini. O yüzden; Gitme , yapma bunu ona.
Gitme , özletme kendini , bilirsin özlemek çok canını yakar insanın. Gitme , özletme.
Gitme , bilirsin kalan kişi olmadığın her dakika daha çok yaklaşır ölüme , daha çok ölmek ister. Sırf o acıyı çekmek istemediği için. Gitme , öldürme.
Gitme , bırakma öyle tek başına ve çaresizce. Bilirsin , çaresizlik insanı delirtir. Bir de tek başınayken. Gitme , bırakma.
Gitme , geri geleceğini söylesen de , bunu o bilse de gitme. Çünkü o süre boyunca nefes darlığı çektirme. Gitme , nefessiz bırakma.
Gitme , gidince sen de özleyeceksin , biliyorsun. Biliyorum. Yapma bunu. Gitme , Özleme ve özletme.
Gitme , İçki şişeleriyle dost olmasını sağlama , bırakma onu. Gitme , sarhoş etme.
Gitme , çünkü cümleler ve hayat kısalıyor yavaş yavaş , yapacak ve yazacak bir şey bulamıyor insan. İçinde ne varsa kelimelere dökemiyor bazen. Bilirsin , insan bazı şeyleri içinde tutunca ölüyor yavaş yavaş. Gitme , öldürme.
Gitme , habersiz bırakma onu ne yaptığından. Acaba şimdi ne yapıyor? gibi soru cümleleri oluşturma kafasında. Biliyorsun , cevabı bulunmayan soru canını yakar insanın. Gitme , canını yakma.
Gitme , dök ne varsa içinde. Küfür et , bağır çağır. Özledim de , seni seviyorum de. Biliyorsun , bir Seni seviyorum tüm acıları yok eder. Gitme , Seni seviyorum de.
Gitme , hayat zaten çok zor. Daha çok zorlaştırma. Tek başına bırakma onu ve kendini. Biliyorsun , bir yükün altından tek başına kalmamaz kolay kolay bir insan. Gitme , ezme.
Gitme , ne kadar canınız yansa da yanında dur onun , bırakma. Canı yanıyorsa bir şeyler yap ve hissetmemesini sağla. Biliyorsun , bir cümlen dünyanın en mutlu insanı yapabiliyor karşındakini. Gitme , kal ve mutlu et.
Biliyorsun , ben hiçbir zaman gitmem. Her zaman yanındayımdır. Her ne olursa olsun. İyi gününde de , kötü gününde de. Biliyorsun , ben hep varım. Biliyorsun , biz çabuk özlüyoruz. Gel artık , özledim.