kendi malım varken neden baskalarının malını kullanım:) tabıkı cola turka:)
NATo Bayan Üye 15 Kas 2007 #81 kendi malım varken neden baskalarının malını kullanım tabıkı cola turka
noumaibo Kayıtlı Üye 2 Ara 2007 #91 kola turka içmem ama kola turka diyorum.....BİZ TÜRKÜZ.BİZ MİLLİYETCİYİZ ABİ.
geceperisi Bayan Üye 2 Ara 2007 #93 Cola hakkında duyduklarımdan sonra HiçBiri =)Kolanın içine et parçası atın sizde görün:S Süt içelim en iyisi
Cola hakkında duyduklarımdan sonra HiçBiri =)Kolanın içine et parçası atın sizde görün:S Süt içelim en iyisi
Kasim_55 Banned 3 Ara 2007 #95 Tat olarak her zaman cocacola daha iyidir ama biliyorsunuz ki nerenin malı. Bu yuzden tam tadında olmasa da Colaturka yı tercih ediyorum
Tat olarak her zaman cocacola daha iyidir ama biliyorsunuz ki nerenin malı. Bu yuzden tam tadında olmasa da Colaturka yı tercih ediyorum
Q qöztepeLi Kayıtlı Üye 3 Ara 2007 #96 cocacolanın asiti hiç bi ıcecekte yok keske kola turkada o lezzette ıcecekler yapsada onu içsek
N Nazzzlı Bayan Üye 5 Ara 2007 #97 Olaylar patlak veridkten sonra Coca Cola içmemeye başladım.Protesto ettim kendi çapımda... Ama Cola Turka da içmiyorum ne bileyim...Meyve suyu içelim
Olaylar patlak veridkten sonra Coca Cola içmemeye başladım.Protesto ettim kendi çapımda... Ama Cola Turka da içmiyorum ne bileyim...Meyve suyu içelim