colaturka diyorum..
dikkatasikıs Bayan Üye 25 Ara 2007 #107 ben hep cocacola içiom diğerleri garp gelio ve sarı içmiom siyah içiom ben okula giderken 2 kola alıp gidiodum hehe ne günlerdi
ben hep cocacola içiom diğerleri garp gelio ve sarı içmiom siyah içiom ben okula giderken 2 kola alıp gidiodum hehe ne günlerdi
bycommand Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #112 ---> CocaCola mı Cola Turka mı ? coca cola yı severim ama fazla içmem türk mali herzaman iyidir cola turka ama pepsi buzlu olcak hiç bi kolaya degişmem
---> CocaCola mı Cola Turka mı ? coca cola yı severim ama fazla içmem türk mali herzaman iyidir cola turka ama pepsi buzlu olcak hiç bi kolaya degişmem
LazTurk53 Kayıtlı Üye 24 Tem 2011 #117 ---> CocaCola mı Cola Turka mı ? colaturka türk markası olduğu için tercihim colaturka
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 24 Tem 2011 #120 ---> CocaCola mı Cola Turka mı ? Genelde içmem ama içtiğim de Cola-Turka içerim Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı
---> CocaCola mı Cola Turka mı ? Genelde içmem ama içtiğim de Cola-Turka içerim Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı