Anladım. Cinleriniz var mı peki?Hayır Asla Yaratılışları Gereği Biraz Daha Huysuzdur
Onlarda Müslüman,Hristiyan,Yahudi vs Ola Biliyor
Cin çağrılabilir mi hocam ? xD
Anladım. Cinleriniz var mı peki?
Zaten Bizimle Birlikteler Olaki Böyle Bir durumda Korkarsanız ve Geri Gitmez İse Başınıza İş Alırsınız.
Size ve Sevdiklerinize Zarar Vere Bilir
Özel bir noktaya değindim sanırım. Tamamdırbunu pas geçelim abim
Gelirse ne demeliyim gitmesi için ?Buğra allah bilir sıkıntı olmaz.
ismini kullanmayın 3 harflıler deyın derler rıvayete gore bu yalanmı.
nıckın gayet net cunku.
Evet kullanmamak gerekli hani nasıl derler onlarla ilgili konuşurken küçümsememek gerekir. sürekli onların adını söylemek onların dikkatini çeker. eğer oradan geçen kötü huyluysa sizi rahatsız eder bu sadece çarpması değil içe sıkkınlık uyukusuzluk hastalık şeklindede zarar verir.
---- konu dısı karabasan denılen sey varmıdır
Gelirse ne demeliyim gitmesi için ?
Benimde bir sorum var ;
Kur'an a göre geleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Fakat Firavun'un büyücüleri yahudi sorundan bir çocuğun geleceğini ve israil oğullarını esaretten kurtaracağını daha önceden biliyorlardır. Ki buna göre firavunu uyarıp, bir dönemde büyüyen tüm yahudi çocuklarını öldürmesine sebep olmuştu. Yine buna göre bazı islam araştırmacıları şu kanıya varmışlardır, büyücüler kendi başlarına geleceği görme imkanları olmadıklarından ötürü bazı bedensiz ruhları gök yüzüne melekleri dinlemeye yollamış ve bu şekilde firavun'un ölümüne neden olacak bir çocuğun geleceğini haber almışlardır. Bana göre bu bendensiz varlıklar olarak tabir edilenler süphesiz cinlerdi. Süleyman a.s olayından bildiğimiz üzere cinlerde kendi başlarına geleceği bilemiyorlar.
İşte sorum .. Cinler gök yüzüne yükselip gayb (bilinmeyenler) aleminde konuşulanları dinleyebilirler mi ? Bu şekilde gelecekten haberdar olmaları mümkünmüdür ?
Merhaba Arkadaşlar Bu Başlık Altında Cinler Hakkında Olan Sorularınız Yaşadığınız Olayları Paylaşa Bilirsiniz.
Az Çok Bilgim Vardır Bu Konuda Özel Sorularınız İçin Mesaj Göndere Bilirsiniz.
Bazı Olaylardan Kurtula Bilirseniz Bende Buna Vesile Olursam ne Mutlu Bana.
Cinler İnsanlara Aşık Olabilirler mi ? Eğer Olabiliyorsa Bu Kişi Nasıl Kurtulabilir ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.