---> Cinler Hakkında Sorularınız
hımm çok iyi anladım.. yazın bir tanıdığım (3haflileri olan biri) durduk yere bana aşık olan bir 3harflinin olduğunu ve bunu rüyamda gördüğümü ki rüyamda evet görmüştüm rüyamı anlattı bu kişi bana. + gözlerinin çok güzel olduğunu anlattı , bana sadece rüyalarımda görünüyor belli aralıklarla . Üzerimde Ayette Taşıyorum. Tabi Bunun üzerine açıkcası pekte ciddiye alarak gitmedim :s
En zorudur bu bana göre cinine göre değişir. desem yalan olmaz
ola bilir neden olmasın cin insana insan cine aşık olur. tek fark insan onun cin olduğunu anlamaz asla. zaman sonra anlaya bilir.
nasıl kurtula bilir mahkeme kurulur bunu cindarlar yada derin hocalar yapar. kişi cindara götürülür onunla kalır sonra kişiye dualar vs derken kişi uyur orada ve rüyasında cinden ayrılır. bu sayede o cin ona tekrar gelmez.
ama bazı cinlerde lanetli bir aşka tutulur hoca ve cindarlar cözüm bulamaz bunun tek nedeni cinin müdahalesidir cinin aşık olduğu kişiye kim zarar verirse hayatı alt üst olur cin tarafından sahiplenmiş bu kişi kimsedene tkilenmez hoşlansa bile gecici olur. cinin sahiplendiği kişinin bakışları ve davrabışları dengesizdir ve tamamen doğal olurlar çocuktan farkları olmaz içe kapanık göre bilirsiniz bazılarını buda cinin onun kıskanmasındandır kimseyle konuşturmaz konuşturursa bile herkesten soğutur.
ama lanetli bir aşktır bu kimsenin düşmasini istemem. bunun için önemlem almak gerek
hımm çok iyi anladım.. yazın bir tanıdığım (3haflileri olan biri) durduk yere bana aşık olan bir 3harflinin olduğunu ve bunu rüyamda gördüğümü ki rüyamda evet görmüştüm rüyamı anlattı bu kişi bana. + gözlerinin çok güzel olduğunu anlattı , bana sadece rüyalarımda görünüyor belli aralıklarla . Üzerimde Ayette Taşıyorum. Tabi Bunun üzerine açıkcası pekte ciddiye alarak gitmedim :s