Cin

Cin1

Kayıtlı Üye
Selamın Aleyküm Arkadaşlar..

Kendimden Bahsedeyim Biraz

Üniversite Öğrencisiyim Son Sınıftayım Bitecek Nasipse.İstanbul da Yaşıyorum Esenlerde.

Müslümanım..

Rüya yorumu,Diğer Varlıklar,Astroloji alanına merak salsam da Kendimce Bir şeyler yazıyorum yada seslendiriyorum seslendirme konusunda pek iyi olmaya bilirim.
Bunun Haricinde Birde Kitap Çalışmam var Roman Değil..
Dini Yazılar Kişinin Nefis ile olan mücadelesi vs gibi.

Bilgisayar konusunda iyimiyim bilmiyorum ama bir çok sistemi felc ettiğim olmuştur.sebebleri ise allak dışı olup türkiye milletine ve müslümanlara olan çirkinleri yüzündedir. bu alanda halen devam etmekteyim elhamdülillah.

Şimdilik bekarım. az kalsın 5 sene önce evleniyordum ama kısmet olmadı olmadığı içinde bittiğin günden bu yana pişmanlık duymadım şükürler olsun.

hayvanları seviyorum muhabbet kuşum var çok sevimlidir. diğer hayvanları da seviyorum ama istanbul da beslemesi zor kendi evime geçersem inşallah köpek vs mutlaka alıcam.

Fobim görmediklerim olur görmediklerim den korkarım ve gördüğüm hiç bir şeyden korkmam.

bilgayarda vakit geçirmeyi severim en iyi arkadaşımdır hiç yalan atmadı bana saolsun.

karadenizliyim ülkemi ve içinde yaşayan herkesi severim ama karadeniz bir başka denizinden ,balığından ,dağından ,deresinden ; gök yüzü bile bir başka orada.

Şimdilik Bu Kadar.

Gri Bir Adamım..

Sormak İstediğiniz Sorular Var İse Sorunuz Çekinmeyin efelik yapmam yada kavga etmem ben.
:R

Son düzenleme:
---> Gri Bir Adam

sayfan hayirli olsun cin kardesim.

Okulunda, ozel hayatinda basarilar diler hedeflerine ulasmani temenni ederim.

Sayfadan belki paylasabilirsin yazilarini ve seslendirdiklerini (okumaktan ve dinlemekten memnun olacagim kendi adima)

---> Gri Bir Adam

Hayırlı olsun Sayfan Gri arkadaşım) seni biraz daha fazla tanıdıgım içn memnun oldum

---> Gri Bir Adam

bölüm kurallarında 'Kişisel sayfa başlığınızda sadece nikiniz yazacaktır .' böyle bir madde var düzenle istersen ;)

---> Gri Bir Adam

yesil tabiki ara ara mutlaka paylaşırım

bal_böceği tşk ederim :) bende düzenledim nickimi ekledim hemen sonunda :R

hayaL teşekkür ederim

---> Gri Bir Adam

üç adet şiirimi burda da paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
---> Gri Bir Adam

Sayfan hayırlı olsun inş. seni tanıdığıma memnun oldum .Dilerim her şey gönlünce olsun.

---> Gri Bir Adam

Esradeniz tşk ederim bende memnun oldum sizinde her şey gönlünüzce olur inşallah

---> Gri Bir Adam

selamun aleykum cin kardesim. bu avatar ne :) korkuttu beni

verdigin dua icin cok tesekkur ederim. Sinavima cok iyi hazirlanmistim (calismistim) dun gece senin dediklerini yapiyordum. Yatmadan once namazimi kildim tesbihi cekiyordum, annemlerde hatipoglu hocayi dinliyorlardi. Mail atmis izleyiciler hatipogluna sinava girerken okunaca dua tavsiyet ette okuyalim diye. Tevafuk o olacakki, ben tesbihi cekerken hocada benim okudugum duayi soyluyordu bunu okuyun sinava girmeden diye :)

tesekkur ederim yardimlarindan dolayi. Sinavim bana gore cok iyi gecti, insaALLAH hocaya gorede iyi gecmistir.

---> Gri Bir Adam

siirlerini dinledim, yuregine saglik.
fon muzikleri cok guzeldi, ozellikle 3. siirindeki fon muzik cok guzeldi.

sezen aksuyu zaten cok begenerek dinlerim, guzel bir secim yapmissin...

---> Gri Bir Adam

yesil83 inşallah :) allah samimi kullarını ve dua edenleri çok sever.

InnoCence inşallah :)

yesil tşk ederim elimden geldiği kadar eh işte.

---> Gri Bir Adam

Evet, her nekadar astroloji, cin vs. Ugrasiyor olsanda bu avatari Sana yakisyiramadim . Kusuruma bakmazsin umarim dediklerim icin

---> Gri Bir Adam

yok estafurullah avatar bulamadım beğenmiyorumki varmı sen seç bakalım onu avatarım yapayım

---> Gri Bir Adam

Musait oldugumda (yani gece) bakarim begendigim olursa oneririm olur mu? Nikinle butunlesmesinimi istersin?

---> Gri Bir Adam

sana uygun internette bir avatar bulamadim o yuzden kendim hazirladim.

eklemeden once seninle bir anlasma yapalim, begenmezsen kesinlikle kullanmani istemiyorum.
Evet, yaparken emek harcadim ama begenmezsen kirilmam kesinlikle eger begenmedigin halde kullanirsan kirilirim.

yaptigim avatari su dusuncelerle yaptim (kullandigim resim pek cine benzemiyor :) cin bulmak kolay degil oyle, daha cok biraz seytana benziyor :)

dua, butun kotulukleri hapseder inanci ile yaptim bu avatari.

once yaptigim avatari yukleyip daha sonrada yapmakta kullandigim resimleri yuklemek istiyorum.
boyutunu sen ayarlasin artik :)

89dd9edd72d2f541049da1456986f85b.jpg

bunlari yaparken bu resimleri kullandim

968e3b29887fdae4b90eafd105ff650c.jpg

05cb945dbf6631190a51a3d8c028c2bc.jpg

9c868353f07ed05a1ea999fee13df448.jpg

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri