---> Cansu.
Bu gün benim 11 yılımı anlamlandıran insanın doğum günü.
20 yıllık hayatımda 11 yıldır yanımdan bir kere olsun ayrılmayan,her ne olursa olsun her zaman yanımda olan insan doğmuş bugün.
Hem iyi gün hem kötü gün dostu olmuştur bana her zaman. Gülerken benimle birlikte gülmüş, ağlarken benimle birlikte ağlamıştır bu güne kadar. Bazen ben ağlarken de güldüğü olmuştur, 'şu tipe bak allahasen' der, güler.
Onu şu anlatabileceğim en iyi kelime;çocukluğum olur.
9 yaşında girdi hayatıma. Ve 9 yaşından sonra hiçbir zaman yalnız kalmadım ben. Bir süre 3 balkon uzağımda oldu daha sonra bir telefon uzağımda. Daha sonra da hep yanımda.
Ailesini ikinci ailem olarak görecek kadar içlerindeyim. Ailemi ikinci ailem görecek kadar içimizde. Ve onu kız kardeşim olarak görecek kadar içindeyim, beni kız kardeşi olarak görecek kadar içimde!
O benim büyüğüm aslında ama çoğu zaman ben onun ablasıymışım gibidir ilişkimiz.
O hep konuşur,bir şeyler anlatır. Bende her zaman dinliyormuş gibi yapıp dinlemem. Bazende susar,en iyi dinleyen ben olurum. Her ne kadar onu takmıyormuş gibi görünsem de hayatımda en önem verdiğim kişi odur. Seni üzeni üzerim kardeş bilirsin
Kız kardeşim,iyi ki doğdun,iyi ki varsın,iyi ki 9 yaşımda hayatıma girdin. Seni herkesten çok seviyorum. Her ne olursa olsun yanımda olduğun için,hatalarımda bile 'yanlış olduğunu biliyorum ama yap ben senin yanındayım' dediğin için,her anımı en güzel şekilde benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.
Bağırın ulan iyi ki doğdun Gökçe diye!