---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Duygusal.
AliceWonder Banned 20 Ocak 2013 #524 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? düşünceli duygusal karışık
Lilith Daughter of the Void Admin 20 Ocak 2013 #526 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Yımrıh yemiş gibi. Lady Gaganın üstündeki et parçaları gibi. (bkz: lady gaganın etten kostümü)
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Yımrıh yemiş gibi. Lady Gaganın üstündeki et parçaları gibi. (bkz: lady gaganın etten kostümü)
quLDeniz Bayan Üye 22 Ocak 2013 #529 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Kimim ben neyim Hem güneş hem gölgeyim Dalımda binbir çiçek Ama kendim çöldeyim
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Kimim ben neyim Hem güneş hem gölgeyim Dalımda binbir çiçek Ama kendim çöldeyim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Ocak 2013 #532 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? iuyi
LaZZkopateLLa Bayan Üye 24 Ocak 2013 #533 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? bebek poposu gibi.
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 25 Ocak 2013 #537 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? enerjik
leylmira Bayan Üye 25 Ocak 2013 #540 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Parçalı bulutlu ama umutlu