---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? huzura varacam
Elsa Bayan Üye 2 Ocak 2013 #503 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Pozitif hissediyordum ne güzel, yarım saatliğine dışarı çıkacak olmam olmasaydı. Şuan berbat hissediyorum, şimdiden üşüdüm
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Pozitif hissediyordum ne güzel, yarım saatliğine dışarı çıkacak olmam olmasaydı. Şuan berbat hissediyorum, şimdiden üşüdüm
AliceWonder Banned 2 Ocak 2013 #504 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? agrilari olmasina ragmen inadina iyiyim
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 #505 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? pozitif
quLDeniz Bayan Üye 2 Ocak 2013 #508 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? anLam veremedim şu saat oLdu ama nasıLım ßiLemedim karışık..
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? anLam veremedim şu saat oLdu ama nasıLım ßiLemedim karışık..
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #509 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? tadım yok
LaZZkopateLLa Bayan Üye 6 Ocak 2013 #511 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Kendimi hiçbişey gibi hissediyorum. Tuhaf ama gerçek :M
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #513 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Yorgun ve Halsiz.
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #514 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? hasta halsiz bitkin yorgun
M Moreas Bayan Üye 6 Ocak 2013 #515 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Kendimi bi hiç gibi hissediyorum. Yok olsam kimsenin umrunda olmaz.
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Kendimi bi hiç gibi hissediyorum. Yok olsam kimsenin umrunda olmaz.
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #516 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Dizi kolic
Armas Bayan Üye 7 Ocak 2013 #517 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Allahımm felaket kar yağıyor akşam nasıl eve gidicem çok tedirginimmm
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Allahımm felaket kar yağıyor akşam nasıl eve gidicem çok tedirginimmm
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #520 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? suan ac