---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Yorgun
M Mastor Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #483 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler ya, bir de arkada kalanlar vardı, hıh işte onlar gibiyim.
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler ya, bir de arkada kalanlar vardı, hıh işte onlar gibiyim.
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 1 Ocak 2013 #484 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Kırık bardaktan su içmiş gibiyim doyamadim...
G Gökbörü Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #486 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? kendımı bulma cabası ıcındeyım
quLDeniz Bayan Üye 1 Ocak 2013 #487 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? feciat........ sonu açık sıfat mı isim mi tamLaması ; tamamLayamadım daha
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? feciat........ sonu açık sıfat mı isim mi tamLaması ; tamamLayamadım daha
3gKhNn5 Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #489 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Herşeye rağmen inadına keyifli
parasite Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #490 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? bu aralar keyifliyim çok şükür Allah bozmasın ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #491 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? kötü
M Mastor Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 #500 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Bursa'dan gelen gol haberine inanıp sevinç yumağı olduktan sonra gerçeği öğrenip fenalaşanlar gibiyim.
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Bursa'dan gelen gol haberine inanıp sevinç yumağı olduktan sonra gerçeği öğrenip fenalaşanlar gibiyim.