---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Son sorunun cevabı 4/3.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 5 Nis 2011 #81 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Son sorunun cevabı 4/3.
Bisquitte* Bayan Üye 5 Nis 2011 #84 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? git diyemem , sakadanda sevemem seni ölürüm yolunaaa .
'-DamLa Bayan Üye 8 Nis 2011 #89 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? kim alıyo telefonu sen mehmet hocanın arkadaşısın :R
sumkal96 Bayan Üye 12 Nis 2011 #90 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? bugün biraz farklı bakıyorum hayata, yani sen olmadığın zamanlar daha bi gerçekçi..
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? bugün biraz farklı bakıyorum hayata, yani sen olmadığın zamanlar daha bi gerçekçi..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 20 Nis 2011 #91 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum ..
' Kontes.. Bayan Üye 20 Nis 2011 #92 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Meleğim gel artık sensiz çekilmiyor Ankara
immortaL* Bayan Üye 21 Nis 2011 #94 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Tamam canım bir saate geliyorum. (Annem)
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 21 Nis 2011 #95 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Fizik yazılısı haftaya ertelendi çocuklar.
BravehearTs Kayıtlı Üye 21 Nis 2011 #97 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? bugünlük bu kadar ölçme yeter
Halitkarabela Kayıtlı Üye 22 Nis 2011 #99 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? gözünün yağına yumurta kırada yeyim ne olur bana mesaj yazma