---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? senin sulalendir :I :I
okeanos Banned 7 Mar 2011 #23 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? üzülmene dayanamıyorum selinn dayanamıyorum üzülmene!
REiSS Kayıtlı Üye 7 Mar 2011 #25 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Tamam Hacı Tamam. Senin Evine Bidaha Gelirsem İki Olsun. xD (Yarın Gece Mutlaka Gelir. Bu Kaçıncı Başımın Tatlı Belası xD)
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Tamam Hacı Tamam. Senin Evine Bidaha Gelirsem İki Olsun. xD (Yarın Gece Mutlaka Gelir. Bu Kaçıncı Başımın Tatlı Belası xD)
GokTurk Kayıtlı Üye 8 Mar 2011 #27 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Hafta sonu deplasmana bilet ayarladım kardeşim
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 14 Mar 2011 #28 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Tüm dualarım seninle kızım.
okeanos Banned 14 Mar 2011 #29 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? kızımmm incimm değerlimm babammmm
iSTiSNa Bayan Üye 15 Mar 2011 #30 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? cok asabisin ama kalbin cok temiz.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 15 Mar 2011 #31 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Sınıflar karışmıyor. Herkes kendi sınıfında girecek sınava.
' Kontes.. Bayan Üye 15 Mar 2011 #33 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Üzme canını meleğiimm herşey yoluna girecek..
Morfin Bayan Üye 15 Mar 2011 #34 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Bitanem diyen ağzına kurban özlemişimm. : )
okeanos Banned 15 Mar 2011 #35 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? sorun yok selin hanım, rapor temiz.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 16 Mar 2011 #36 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Murat Hoca : Sosyaller parmak kaldırın ! Sosyaller nerde !? Sibel Hoca : Ağzımın içinde .. xD
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Murat Hoca : Sosyaller parmak kaldırın ! Sosyaller nerde !? Sibel Hoca : Ağzımın içinde .. xD
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 16 Mar 2011 #37 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? 10 sn önce ; ders bitti hadi naşşş xD
okeanos Banned 17 Mar 2011 #38 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? selin hocam siz gelin eda hocayla başımız dertte
Morfin Bayan Üye 17 Mar 2011 #39 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Seni seviyoom kardesiiim. - Çok içtendi yahu. : )
'-DamLa Bayan Üye 17 Mar 2011 #40 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? gelecem ziyaretineeeeeeeeeeee :R