---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Yeter ki Sen İste..
I ilker48 Kayıtlı Üye 10 May 2011 #102 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Hic de iyi sey duymadim bi ablam , anneni aramisn sagol dedi o
Halitkarabela Kayıtlı Üye 10 May 2011 #104 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Bende seni öpüyorum canım
D Dipsiz Kuyu Kayıtlı Üye 12 May 2011 #106 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Burasnın cezası tam beklediğim gibiydi..
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 12 May 2011 #107 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? İçelim dostum sahte sevgilere..
'Gülümse :D Prenses 12 May 2011 #108 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? seninle yaşlanmak iistiyorum ben..
G Gülümse. Bayan Üye 19 May 2011 #110 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Zaten yağmur yağacak donumuza kadar ıslanıcaz kızım
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 20 May 2011 #113 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? En güzel geceler bizim olsun kardeşim
ashli Bayan Üye 20 May 2011 #115 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Geldim şimdi burdan arıyım dedim ne var ne yok..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 22 Haz 2011 #116 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? 'birgül' Alıntı: seni seciyorum bir tanemm Genişletmek için tıkla ... Seni seçtim pikachuu
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? 'birgül' Alıntı: seni seciyorum bir tanemm Genişletmek için tıkla ... Seni seçtim pikachuu
aVaReE Bayan Üye 23 Haz 2011 #120 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Dünyaya bir defa daha gelsem sevgılım.. Arar bulurum yıne senı severım
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Dünyaya bir defa daha gelsem sevgılım.. Arar bulurum yıne senı severım