Buğu

---> Puurple

Okumak her zaman azınlık içindi, her zaman da öyle olacak. Herkesten okuma arzusunda olmasını isteyemeyiz.

Jose Saramago

Sesi :eda: Huzur kaynağım...

---> Puurple

Bardağımdaki çay gibi
Yudum yudum içtim seni
Sigaramda duman gibi
Ciğerime çektim seni

Oysa ki sen yoktun yanımda
Tomurcuk oldun sen dalımda
Düşündüm de ben en sonunda
Hayal edip öptüm seni
Yüreğime ektim seni

Öyle çok özlemişim
Öyle çok beklemişim ki
Öyle benimsemişim ki
Benliğime kattım seni​

---> Puurple

Bi adam var delicesine özlediğim.
Allahımın güzel rastlantısı sonucu kalbime giren bana ben olma fırsatı veren bir adam var karşımda.
Hangi kelimeyle hangi cümleyle anlatılır ki Ona olan hislerim.
Basit bir aşk değil bu. Sadece internet aşkı diye literatüre girecek bir durum değil.
Daha ötesi. Bizzat aşkı gözlerinde gördüğüm bir adam var karşımda.
Bana sayfalarca yazı yazdıran kendine nedensiz aşık eden bir adam.
Adam gibi bir adam.
Gördüğüm ilk an farkını belli eden. Önceleri dostum kabul etmeye çalışırken yüreğimin aşk diye atmasını sağlayan bir adam var.
Ben ne demeliyim bu mükemmel esere. Tarif edemem ki ya da anlatamam ki sana nasıl olduğunu. Gözlerinin içine bakmaya kıyamayan benim nasıl dökülsün dilimden kelimeler. Kilitlenir dilim konu sen olunca.
Özlediğimsin sen benim. Henüz bi kere yüzünü görme fırsatı bulmuş bi kere ellerini sımsıkı tutmuş biri olarak söz verebilir miyim sana. Beni bilirsin. Ben vazgeçmem. Çok severim ben seni. Çok da seviyorum da.
İnsan sevince fazlasını yapmak istiyor. Yapamıyorum. Kalbimden geçenlerle karşındayım adam. Kalbimle muhatap ol O sana gerekli her şeyi söyleyecektir. Gözlerimden de kelimelerimden de daha anlamlısını kalbim söyleyecektir sana.
Bir adam var ki her gün benim yanımda olan.
Bir adam var ki o kadar çok karıştığım ben mi özgürüm o mu selin belli olmayacak derece.
Öyle bi adam var ki canımdan öte sevdiğim..

---> Puurple

Oysa ben her an sana bakmak, tek bir sözünü bile kaçırmamak: bir kıpırdanışını, yüzünün her an değişen bütün gölgelerini izlemek, her an yeni sözler bulup söylemek istiyorum. her mevsimde, her gittiğimiz yerde, insanlarla ve insanlarsız, aşkın değişen yansımalarını görmek istiyorum.

Tutunamayanlar - Oğuz Atay

---> Puurple

Önce kendine bağlayıp sonra gidenler var, en çok onlara kızıyorum. Neden yapar ki bir insan bunu? Önüme binlerce soru getir, cevaplarım. İstersen üniversite sınavlarında tam puan alırım. KPSS'de rekor kırarım ama bana o soruyla geldiğinde verecek cevap bulamam. Susarım çünkü söyleyecek bir şey yoktur. İşte bence o insan yalandır. Sevdiği de yalan, varlığı da yalan, kaldığı da..

---> Puurple

Tutamam ya nasıl gizledim
Ele sustum içime söyledim
Gizli aşk bu hiç kimse duymasın
Sapamam ya yolu özledim
Hayal miymiş rüya bir yana
Seçemem ya seni özledim
Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşücez
Sen durma koy saki
İçicez
Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşücez
Sen durma koy saki
İçicez
Kaçamam da nasıl giderim
Bende hal yok bahane bul
Hayat mani lakin ölüm de var
Sabahım dur deme akşamı gör
Sana mı kaldı bu vaktin seyri
Sabrım kal hele hayrını gör
Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşücez
Sen durma koy saki
İçicez
Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşücez
Sen durma koy saki
İçicez

---> Puurple

sayfan çok hoş canım buda benden sana böyle resimler görünce sen aklıma geliyorsun :Ü

996053_547282365342759_743893398_n.jpg

Sonra anlatırım diyip hiç anlatılmayan hikayeler var..
hangilerimi..?
sonra anlatırım ...

---> Puurple

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] kızın tipi aynı ben :M
Gözlüklü olsaydı tam ben gibi hiçbir şeye benzemeyen olacakmış :)

Neyse sonra anlatırım ;)

---> Puurple

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] sen müzik ve kitapları seviyorsun ya o yüzden şey ettim ben ama kötü mü ettim anlamadım ki :(

---> Puurple

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] sen müzik ve kitapları seviyorsun ya o yüzden şey ettim ben ama kötü mü ettim anlamadım ki :(

Yok kuzum iyi ettin. Tipim kaydı da şu sıralar o kız gibi olmuşum ya da o ben gibi olmuş gibisinden bir şey diyecektim diyemedim. Aman neyse kelimelerin bi önemi yok sustu hepsi :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri