Buğu

---> Puurple

3579.jpg

DOST zor zamanımızda elimizden tutup bizi kaldırabilecek kişidir. Her insanın hayatında mutlaka gerçek bir dosta ihtiyacı vardır.
Hem güzel günlerde mutluluğumuzu paylaşan hem de zor günlerimizde sıkıntımızı hafifletmemize yardımcı olan kişiler gerçek dostlarımızdır.

İnsanın hayatında birçok arkadaşı, çevresinde pek çok yakını bulunur. Ancak bu insanların hepsi dost değildir. Dost dediğin bizi karşılıksız sever.
Dost yanımızda olmasa da varlığını bildiğimiz, yanımızda hissettiğimiz kişidir. İnsanın öyle anları olur ki bazen karanlıklarda kaybolur.
Tüm dünya üstüne geliyormuş gibi hisseder, kişi kötü anlarında ne yapacağını bilemez.
Ancak gerçek bir dostunuz varsa böyle bir durumda o sizi alıp aydınlıklara çıkarır, sıkıntılarınızı paylaşarak içinizi rahatlatır.

Gerçek dostlarını bulmak isteyen insanların zaman ihtiyacı vardır. Dostluk kolay elde edilen bir şey değildir.
Uzun zamanda karşılıklı ve çıkarsız bir arkadaşlığa ihtiyaç duyar dostluk.
İki kişi fedakarlık çerçevesinde zor günlerden geçtiğinde ve birbirlerine destek olduklarında bu arkadaşlık ilişkisi zamanla dostluğa dönüşür.

Gerçek dostluk çok zor elde edilir. Ama bu duygu dünyadaki pekçok duygunun üstündedir.
Gerçek bir dost bulan kişiler bu dünyadaki şanslı insanlardır.
Gerçek anlamda bir dostunuz varsa ona sımsıkı sarılın ve hiç bırakmayın.
Çünkü dost karların içinde açan bir çiçek gibidir. Onu bulduktan sonra kendisine gereken değeri vererek asla kaybetmemek gerekir.

Son düzenleme:
---> Puurple

Seni seviyorum bitanem çok hoş bi süpriz oldu gerçekten. (Öğlenkinide dahil eidyorum buna.) :Hjte7:

İyi ki varsın. Şu zor günlerimde hep yanımdasın. Minnettarım. :eda:

:cy(19): :love3:

Ben de seni seviyorum hayatımın anlamı. O güzel gülüşüne yenisini eklediysem ne mutlu bana. Sen de iyi ki varsın. Ben senin hep yanındayım. Her zaman da yanında olacağım. Üstesinden geliriz her şeyin. Sayfamda aşk ile ilgili şeylerin hepsi sana. Bütün her şey sana hayatımın anlamı... :mhJeF:

---> Puurple

Ben de seni seviyorum hayatımın anlamı. O güzel gülüşüne yenisini eklediysem ne mutlu bana. Sen de iyi ki varsın. Ben senin hep yanındayım. Her zaman da yanında olacağım. Üstesinden geliriz her şeyin. Sayfamda aşk ile ilgili şeylerin hepsi sana. Bütün her şey sana hayatımın anlamı... :mhJeF:

:pXCm0: :asigim: :dusistan:

---> Puurple

Gittikçe yalnızlaşıyorum bir sen varsın
karşılığı olmayan sorular düşüyor aklıma
ve kuşların intihar tasarısından söz ediliyor kentte
soğuyan ellerinde kalıyorum bir kırlangıç gibi
Ellerin bir mecnun yurdu, upuzun bir sessizlik
birlikte okuduğumuz kitaplar kadar sımsıcak

Biz bu kitapları ne zaman okuduk ve niçin
her satırını çizip notlar düştük kıyılarına
Dünya upuzun bir çöl sanki, bir buzul kütlesi
karşılık bulamıyorsun aklıma düşen sorulara
ve düşüp duruyor kırlangıçlar, üşüyorum
bir yolcu hüznüyle geçip gidiyor ömrümüz

Ahmet Telli - Kuş Ölümleri

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri