TaTii_CaDii
Bayan Üye
---> Buda LoL ben ==)
pekte karizmaymisin allah sevdigine bagislasin bu arada yakismis hea
yok kenk saçların süper ben sevdim
Emo Sitelerinde Böyle resimLer Cokk.
Pek inandırıcı geLmedi Sen olduguna inanmiyorum acıkcası.
emo deil punq bu dimi qadir emo daah farklı emo bi insnaı aşlamaktır ya dıştan gzller ama içleri çok iğrenç emoların
Bu tarz değil kardeşim türk milletinin gelenek ve göreneklerine aykırılktır ve kendini soyutlamaktır Asıl benliğinizi bu tür şeylerle arayıp batılılaşma tarzında olmayın derim .
biraz haklısın ama ben çağdaş bir ülke olduğumuzu sanıyodum insnalr kara çarşaf hariç istediği herşeyi giyip istediği her saçı yaapbilir onlara kalmş bişi sanıyorm...
biraz haklısın ama ben çağdaş bir ülke olduğumuzu sanıyodum insnalr kara çarşaf hariç istediği herşeyi giyip istediği her saçı yaapbilir onlara kalmş bişi sanıyorm...
Çağdaşlaşmak buysa Hiç çağdaşlaşmayalım batılı tarzda millete özenmekse geri kalmış türk milletine özenmeyei yeğlerim.
Atatürkün inkılapları doğrultusunda gtmek şartıyla tabi ki çağdaşlaşmada bir kusur yok.Şunuda bilelimki gelmiş geçmiş milletlerin içindeki azınlıklar çoğunluk karşısında ezilmeye mahkumdur
Devrimle inkılabı(çağdaşlaşmayı) karıştırmayalım her ikiside aynı özellikleri göstersede farklı anlamlardır tarzlardır
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.