Buda LoL ben ||Güncel ||

---> Buda LoL ben ||Güncel ||

tarzın aşına değil benim de tarzım aynı senin gibi bir yıl önce saçlarım senin ki gibi idi ama sıkıldım yha fazla uzadı biraz kestirdim şu halinin biraz kısası benim saçım güzel bence yanlız bu tarz emo tarzı olarak biliyo ne kadar değilim desende çünkü ben ne kadar dedima aherkezn bir düüşüncesi aynı

Son düzenleme:

2 admin cevap verdi , güldü eğlendi ; beyimizin hoşuna gitmedi herhalde. Şu forumda emir vererek konuşmayın kardeşim !

©ﻕΞתς яΞiš;2188083' Alıntı:
2 admin cevap verdi , güldü eğlendi ; beyimizin hoşuna gitmedi herhalde. Şu forumda emir vererek konuşmayın kardeşim !

Her admin bir değiL +

himesin konusunda 3 admin yazmıştı ama bir admin siLdi

snn üyelik resimlerine bunLarı koysalar hosuna gidermi bey efendi.

biraz anLayışLı olun

üyeler sizin yorumları görüyo konulara cvp vermekten vaz geçiyoLar.

Dikkat lütfen.

Her admin bir değiL +

himesin konusunda 3 admin yazmıştı ama bir admin siLdi

snn üyelik resimlerine bunLarı koysalar hosuna gidermi bey efendi.

biraz anLayışLı olun

üyeler sizin yorumları görüyo konulara cvp vermekten vaz geçiyoLar.

Dikkat lütfen.
İlk sayfalara git bak bakalım ne yazmış konunun sahibi. Özgürlükten bahsetmiş. Semih'in konusu ise apayrı birşey bununla uzaktan yakından alakası yok. Ha ben böyle tarza sahip olsam dünya umurumda olmaz ,arkadaşta biliyor zaten garip karşılanacağını.

©ﻕΞתς яΞiš;2188091' Alıntı:
İlk sayfalara git bak bakalım ne yazmış konunun sahibi. Özgürlükten bahsetmiş. Semih'in konusu ise apayrı birşey bununla uzaktan yakından alakası yok. Ha ben böyle tarza sahip olsam dünya umurumda olmaz ,arkadaşta biliyor zaten garip karşılanacağını.

;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri