‘Bu Bakara iyi makara!’ - Bakara Suresi ve Egemen Bağış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> ‘Bu Bakara iyi makara!’ - Bakara Suresi ve Egemen Bağış

hoca olmus paralel denen ıllet :D
hoca hoca derken sımdı bole olmus :D

y a arkadaş deli olacam çıldıracam kafayı yiyecem . adamlar itiraf ediyor . HALA HALK MONTAJ MONTAJ OYUM ONLARA DİYOR YAA !

Burda sure ile dalga geciyo yazik yazik diyen uyelerimizin hepsi 5 vakit namazinda niyazinda, Allah yolunda ilerliyor. Ak Parti' ye oy veren vatandaslarin hic biri Ak Parti Musluman parti mantigiyla oy vermiyo. O sizin dar goruslu olmanizdan gelen sacma sapan bir mit. Bugun Ak Partiyi, sanki kendileri cok dindarmis gibi elestirenler, cok degil, bir onceki hukumetin bas ortulu vatandaslara ne zulumler ettiklerine baksin. ''Milliyetciyim'' diyen bazi arkadaslarin da Berkin Elvan eylemlerinde kizil bayrakli ve pkk sempatizani bir grupla ayni ortamda ''omuz omuza'' eylem yapmasi ayri bir ironi. Size bir cok kez eger hukumete karsi bir tepkiniz varsa yahut yonetim seklini begenmiyorsaniz secim yoluyla indirin denildi, onu bile beceremediniz. Beceremeyeceksiniz. Cunku o hakaret ettiginiz halk, Bu ulkede kimin gercekten calistigini ve kimin ''caldigini'' cok iyi biliyo. SSK yi dolandiran bir heriften birak basbakan olmayi, mahalle muhtari bile olamaz. Gercek ''milliyetci'' arkadaslar. Ellerinizde Apo posterleriyle, meydanlarda pkk li ''kardeslerinizle'' el ele dolastiginiz gunleri de gorebilmek dilegiyle.

Burda sure ile dalga geciyo yazik yazik diyen uyelerimizin hepsi 5 vakit namazinda niyazinda, Allah yolunda ilerliyor..

109:6 - Sizin dininiz size, benim dinim banadır.

dinin ve paranın kimde olduğu bilinmez. dikkatli yorum yapalım.

109:6 - Sizin dininiz size, benim dinim banadır.

dinin ve paranın kimde olduğu bilinmez. dikkatli yorum yapalım.

Kesinlikle. O yuzden Hukumet partisinin dini kullandigi yonunde bu kadar eminler. Cunku onlar, paranin ve dinin kimde oldugunu bildigini savunuyolar. Para Hukumet partisinin ayakkabi kutulari icerisinde, din kendilerinde. Bide bazilarinin yedigi haltlari o kadar iyi biliyorum ki. Gelipte burda dinden imandan bahsetmeleri komigime gidiyo :) Her halti yiyip, ondan sonra din ile paranin kimde oldugunu bilemezsiniz siz demeleri daha bir trajikomik. Lan zaten yedigin haltlar ortada, hala daha dinin kimde oldugu bilinmez diyosun. Sen o yedigin haltlarla iman sahibi oluyosan ben bu halimle cennetligim. Sakin uzerine alinma. Sozlerim sana degil. Ben seni tanimiyorum bile.

Çok Ayıp..

Hiç Yakıştıramadım..

Bir Milletvekilinin Sokak Ağzı ile Dini Bu Denli Sakız Olarak Ağzında Çiğnemesi Gerçekten İçler Acısı.

Allah Sonumuzu Hayır Etsin.

Kesinlikle. O yuzden Hukumet partisinin dini kullandigi yonunde bu kadar eminler. Cunku onlar, paranin ve dinin kimde oldugunu bildigini savunuyolar. Para Hukumet partisinin ayakkabi kutulari icerisinde, din kendilerinde. Bide bazilarinin yedigi haltlari o kadar iyi biliyorum ki. Gelipte burda dinden imandan bahsetmeleri komigime gidiyo :) Her halti yiyip, ondan sonra din ile paranin kimde oldugunu bilemezsiniz siz demeleri daha bir trajikomik. Lan zaten yedigin haltlar ortada, hala daha dinin kimde oldugu bilinmez diyosun. Sen o yedigin haltlarla iman sahibi oluyosan ben bu halimle cennetligim. Sakin uzerine alinma. Sozlerim sana degil. Ben seni tanimiyorum bile.

hala argo kelimeler.
kimsenin dinini yargılama hakkı bizde değil. sadece dinime bağlıyım diyip bu lafı edene tepkimiz. ki bu konuda da haklıyız. siz inançlarınıza laf söyletirmisiniz?
ki sizde bunların montaj olup olmadığını bilmiyorsunuz. belki gerçek bu konuşmalar. o zaman ne yapıcaksınız? savunduğunuz inandığınız şeyler size süslü gösterilip önüüze sunuluyorsa.? bir konuya bir pencereden değil her pencereden bakın. o zaman düşünmüş olur ne yapacağınızı anlarsanız.
eğer bunların hepsi yalansa ben gelir özrümü dilerim ama o güne kadarda kimseye yaptığım dini sorgulatmam. günah benim sevap benim. ve buna karışmak sizin haddiniz değil.

hala argo kelimeler.
kimsenin dinini yargılama hakkı bizde değil. sadece dinime bağlıyım diyip bu lafı edene tepkimiz. ki bu konuda da haklıyız. siz inançlarınıza laf söyletirmisiniz?
ki sizde bunların montaj olup olmadığını bilmiyorsunuz. belki gerçek bu konuşmalar. o zaman ne yapıcaksınız? savunduğunuz inandığınız şeyler size süslü gösterilip önüüze sunuluyorsa.? bir konuya bir pencereden değil her pencereden bakın. o zaman düşünmüş olur ne yapacağınızı anlarsanız.
eğer bunların hepsi yalansa ben gelir özrümü dilerim ama o güne kadarda kimseye yaptığım dini sorgulatmam. günah benim sevap benim. ve buna karışmak sizin haddiniz değil.

ahahah argodan kastin ''lan'' kelimesi ise, diyecek hic bisey bulamiyorum :)
Gel gelelim dini konuya. Beni hic bi zaman ne bi siyasi yapinin, nede bir sahisin dini ilgilendirdi, ilgilendirmez. Lakin dininden bi haber yasayip gelipte burada din tuccarligi yapmasi, kendisiyle celismesi, komigime gidiyo. Senin ''dinin kimde olacagi belli olmaz'' lafi, ''benim kalbim temiz'' sozune tekabul ediyo. Yani her turlu dini vecibeyi yerine getirmeyip, sonrada kalbim temiz benim demek gibi. Ustelik bu lafi hukumeti en basindan beri dini kullanmak ile suclayan kisilere degilde bana soylemen, ayri bir tarafsizligini gosteriyo. Saygilar

Arkadaşlar 31 adet tape telefon konuşmasını tsiyasi tartırma konusu altında paylaştım herkes dinlesin ama yorum yapmasın . önce kulaklarınıza inanın sonra vicdanınıza . . Belki ban yiyebilirim . Artık canıma tak etti . Insanlar dinlemeden montaj bunlar diyor . . Umarım herkes gözünü açar !

WнιтєRσσт;4657753' Alıntı:
Doğru konuş doğru varsa belgen çık konuş boş yere tehditlerle şunlarla bunlarla değil, verecek cevabınız bile yok gelmiş hala çırpınıyorsunuz

Haklısın benim insanların dini duygularını istismar edip,CIA'e istihbarat taşıyanlara verecek cevabım da söyleyecek sözüm de yok.

Burda sure ile dalga geciyo yazik yazik diyen uyelerimizin hepsi 5 vakit namazinda niyazinda, Allah yolunda ilerliyor. Ak Parti' ye oy veren vatandaslarin hic biri Ak Parti Musluman parti mantigiyla oy vermiyo. O sizin dar goruslu olmanizdan gelen sacma sapan bir mit. Bugun Ak Partiyi, sanki kendileri cok dindarmis gibi elestirenler, cok degil, bir onceki hukumetin bas ortulu vatandaslara ne zulumler ettiklerine baksin. ''Milliyetciyim'' diyen bazi arkadaslarin da Berkin Elvan eylemlerinde kizil bayrakli ve pkk sempatizani bir grupla ayni ortamda ''omuz omuza'' eylem yapmasi ayri bir ironi. Size bir cok kez eger hukumete karsi bir tepkiniz varsa yahut yonetim seklini begenmiyorsaniz secim yoluyla indirin denildi, onu bile beceremediniz. Beceremeyeceksiniz. Cunku o hakaret ettiginiz halk, Bu ulkede kimin gercekten calistigini ve kimin ''caldigini'' cok iyi biliyo. SSK yi dolandiran bir heriften birak basbakan olmayi, mahalle muhtari bile olamaz. Gercek ''milliyetci'' arkadaslar. Ellerinizde Apo posterleriyle, meydanlarda pkk li ''kardeslerinizle'' el ele dolastiginiz gunleri de gorebilmek dilegiyle.

Önce bunları yazarken öz eleştri yapıp öyle yazmak gerekiyor. Sanki kendileri yapıyor der iken sanki kendin yapıyormuş gibi yazmışsın, yapıyorsan da Allah kabul etsin. Kimse burada akpnin gerçek yüzü şu bu demedi "tape" üzerine konuşuldu. Meclise söylenilmiş llaflarda alınganlık yapanlara selamlar.

AKP’YE OY VERENLERE SORUYORUM…
Gezi Olayları; Türkiye, IMF’ye olan borcunu kapattığı için dış güçler tarafından tezgahlandı… 17 Aralık yolsuzluk operasyonu; hükümet dershaneleri kapatıyor diye cemaat tarafından tertiplendi… Telefon görüşmelerinin tamamı montaj… Ve sizler hala AKP’lisiniz…
Şimdi soruyorum sizlere;
İki oğlu da adam gibi askerlik yapmamış başbakan, “askerlik yan gelip yatma yeri değil” dedi… Hanginiz askerliğinizi yaparken yan gelip yattınız…?
Kurumlardan TC ve okullardan ANDIMIZ kaldırıldı… Bu uygulamalardan memnun musunuz, sizleri rahatsız etmiyor mu…?
İstiklal Marşı okunduğu zaman ayağa kalmayan AKP’li bakan, milletvekili ve bürokratlara şahit olmuşsunuzdur. Bu durum hoş mudur, sizlerin vicdanlarında nasıl karşılanmaktadır…?
AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu: “AKP sayesinde Türk olmaktan kurtulduk…” dedi… Ey AKP’ye oy verenler Türk olmaktan kurtulduğunuza seviniyor musunuz…?
AKP MKYK Üyesi Prof.Dr.Yasin Aktay: “Türk diye bir ırk yoktur.” diyor… Sizler Türk değil misiniz? Türk değilseniz nesiniz?
Erkeklerde emeklilik yaşı 60’ a çıkarıldı, ilerleyen yıllarda bu 65 olacak. Ey 800 TL ile özel sektörde çalışan arkadaşlarım, 60 yaşına kadar dayanabilecek misiniz ya da hangi patron sizi bu yaşınıza kadar işte tutar, hiç düşündünüz mü…?
Önceki gün Murat Karayılan: "Hükümet, Abdullah Öcalan'la diyalog yöntemiyle, 'çözüm süreci' adı altında özerklik sözü vermişti... Görülüyor ki sözlerini unuttular... Onlara son süremiz seçimlerden sonraki 2-3 haftadır... Özerklik ilan edildi edildi aksi taktirde kendi özerkliğimizi ilan eder, silahları tekrar elimize alırız..." şeklinde bir açıklama yaptı. Bu pazarlığa dolaylı da olsa katkı da bulunduğunuzun farkında mısınız…?
Emekli maaşlarından memnun olmayan emekliler, asgari ücretten şikayetçi işçiler, ürününüm para etmiyor diyen çiftçiler, FB, GS, BJK, TS taraftarları, hallerinden şikayetçi doktorlar ve eczacılar, sürülen savcılar, hakimler ve polisler, baskı altındaki medya çalışanları, kredi kartı batağındakiler, 50 TL’lik gıda kuponu için 500 metrelik kuyruğa sabah 05.00’da girenler, iş bulamayan üniversite mezunları ve aileleri, atanamayan öğretmenler halinizden memnun musunuz…?
30 mart seçimleri bu ülke için şakaya gelmeyecek kadar ciddi bir dönüm noktası… Bunu hala anlamayanlar varsa, bu yazıyı bir kez daha okusun diyorum…!!!

(Guzel solemis)(alinti)

[MENTION=157575]She`[/MENTION] sen karışma bu olaylara ya çık çık :D:D

:D [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] kaçtım

Çare Haydar Baş :D İş Aş Haydar Baş :D

yok ben TKPye vericem oyumu en azından amac belli devrim istiyorlar :D :D

+ rep..

Sunuda eklwmek istiyorum.
Akp rte hicbirzaman cikip ben dindarim ve dindarlari temsil ediyorum demediki.

Bunu ona yakisitiranlar mualefet ve mualefet dusunceler.kendileri diyorlar goya dindar diye. Kendileri demekki adami dindar goruyorlar.
Ben hic bir zaman rte agzindan ben dindarim cumlesi duymadim. Dindarlarin partisiyim cumelsinide duymadim.
Belki adam dindar degil. Belki islamin sartlarini yerine getirmiyor. Ozaman bu ne goya dindar diye suclamalar anlamis degilimkendileri yakistiriyor bu terimi kendileri sokayet ediyor dini somuyor diye.

Dini somurmus olsa chp gibi caraflilara rozet takip sonra okula meclise girmeyin derdi.
Somurmus olsa basortuyu serbest birakilmaz meclise sokmazdi. Memur olamazlardi hala.bu nasil somurme bende anlamadim.

Dedigim gibi dindar diye kendileri diyor ve kendikeri elestiriyor nasil dindar diye. Hic bir zaman kendisi ben dindarim ve dindarlarin partisiyim demedi. Sagci yada solcularin partisiyim demedi merkez olamayi hedefledi herzaman.

Gelip gidip dini araya sokan kendileri devlet ve din isleri ayridir diyen yine kendileri. Bu ke bicim istir anlamak zor.

Ses yatilariymis. Hic birine itibar etmiyorum.
Eğer dedikleri gibi bukadar cok (bide okadar buyuk rakkamlar varki) yolsuzluk osa bunca icrati nasil yapti. Kaynagini nereden buldu? Imf borcunu nasil odedi hatta borc verdi. Bunlar bir gercek. Hangi hukumet doneminde odendi bu borclar? Hangi yollar kopruler ulasimlar yapildi? Keske onlarda calsaydida bunlari yapsaydi bizde bas ustunde tasisaysik.
Her calan boyle icraatlar icin calsa.
Ki caldigina zerre kadar inanmiyorum.

seçimlerde bir hile hurda olmazsa Allah'ın izniyle bunlarda tepe taklak olacak.

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] Ben kılıyorum bebeğimmm :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri