---> Bu Bakara iyi makara! - Bakara Suresi ve Egemen Bağış
hoca olmus paralel denen ıllet
hoca hoca derken sımdı bole olmus
hoca olmus paralel denen ıllet
hoca hoca derken sımdı bole olmus
Burda sure ile dalga geciyo yazik yazik diyen uyelerimizin hepsi 5 vakit namazinda niyazinda, Allah yolunda ilerliyor..
109:6 - Sizin dininiz size, benim dinim banadır.
dinin ve paranın kimde olduğu bilinmez. dikkatli yorum yapalım.
Kesinlikle. O yuzden Hukumet partisinin dini kullandigi yonunde bu kadar eminler. Cunku onlar, paranin ve dinin kimde oldugunu bildigini savunuyolar. Para Hukumet partisinin ayakkabi kutulari icerisinde, din kendilerinde. Bide bazilarinin yedigi haltlari o kadar iyi biliyorum ki. Gelipte burda dinden imandan bahsetmeleri komigime gidiyo Her halti yiyip, ondan sonra din ile paranin kimde oldugunu bilemezsiniz siz demeleri daha bir trajikomik. Lan zaten yedigin haltlar ortada, hala daha dinin kimde oldugu bilinmez diyosun. Sen o yedigin haltlarla iman sahibi oluyosan ben bu halimle cennetligim. Sakin uzerine alinma. Sozlerim sana degil. Ben seni tanimiyorum bile.
hala argo kelimeler.
kimsenin dinini yargılama hakkı bizde değil. sadece dinime bağlıyım diyip bu lafı edene tepkimiz. ki bu konuda da haklıyız. siz inançlarınıza laf söyletirmisiniz?
ki sizde bunların montaj olup olmadığını bilmiyorsunuz. belki gerçek bu konuşmalar. o zaman ne yapıcaksınız? savunduğunuz inandığınız şeyler size süslü gösterilip önüüze sunuluyorsa.? bir konuya bir pencereden değil her pencereden bakın. o zaman düşünmüş olur ne yapacağınızı anlarsanız.
eğer bunların hepsi yalansa ben gelir özrümü dilerim ama o güne kadarda kimseye yaptığım dini sorgulatmam. günah benim sevap benim. ve buna karışmak sizin haddiniz değil.
WнιтєRσσт;4657753' Alıntı:Doğru konuş doğru varsa belgen çık konuş boş yere tehditlerle şunlarla bunlarla değil, verecek cevabınız bile yok gelmiş hala çırpınıyorsunuz
Burda sure ile dalga geciyo yazik yazik diyen uyelerimizin hepsi 5 vakit namazinda niyazinda, Allah yolunda ilerliyor. Ak Parti' ye oy veren vatandaslarin hic biri Ak Parti Musluman parti mantigiyla oy vermiyo. O sizin dar goruslu olmanizdan gelen sacma sapan bir mit. Bugun Ak Partiyi, sanki kendileri cok dindarmis gibi elestirenler, cok degil, bir onceki hukumetin bas ortulu vatandaslara ne zulumler ettiklerine baksin. ''Milliyetciyim'' diyen bazi arkadaslarin da Berkin Elvan eylemlerinde kizil bayrakli ve pkk sempatizani bir grupla ayni ortamda ''omuz omuza'' eylem yapmasi ayri bir ironi. Size bir cok kez eger hukumete karsi bir tepkiniz varsa yahut yonetim seklini begenmiyorsaniz secim yoluyla indirin denildi, onu bile beceremediniz. Beceremeyeceksiniz. Cunku o hakaret ettiginiz halk, Bu ulkede kimin gercekten calistigini ve kimin ''caldigini'' cok iyi biliyo. SSK yi dolandiran bir heriften birak basbakan olmayi, mahalle muhtari bile olamaz. Gercek ''milliyetci'' arkadaslar. Ellerinizde Apo posterleriyle, meydanlarda pkk li ''kardeslerinizle'' el ele dolastiginiz gunleri de gorebilmek dilegiyle.
Burda sure ile dalga geciyo yazik yazik diyen uyelerimizin hepsi 5 vakit namazinda niyazinda, Allah yolunda ilerliyor. Ak Parti' ye oy veren vatandaslarin hic biri Ak Parti Musluman parti mantigiyla oy vermiyo. O sizin dar goruslu olmanizdan gelen sacma sapan bir mit. Bugun Ak Partiyi, sanki kendileri cok dindarmis gibi elestirenler, cok degil, bir onceki hukumetin bas ortulu vatandaslara ne zulumler ettiklerine baksin. ''Milliyetciyim'' diyen bazi arkadaslarin da Berkin Elvan eylemlerinde kizil bayrakli ve pkk sempatizani bir grupla ayni ortamda ''omuz omuza'' eylem yapmasi ayri bir ironi. Size bir cok kez eger hukumete karsi bir tepkiniz varsa yahut yonetim seklini begenmiyorsaniz secim yoluyla indirin denildi, onu bile beceremediniz. Beceremeyeceksiniz. Cunku o hakaret ettiginiz halk, Bu ulkede kimin gercekten calistigini ve kimin ''caldigini'' cok iyi biliyo. SSK yi dolandiran bir heriften birak basbakan olmayi, mahalle muhtari bile olamaz. Gercek ''milliyetci'' arkadaslar. Ellerinizde Apo posterleriyle, meydanlarda pkk li ''kardeslerinizle'' el ele dolastiginiz gunleri de gorebilmek dilegiyle.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.