---> Bu Bakara iyi makara! - Bakara Suresi ve Egemen Bağış
Seni biliyorum beybim. Sen adamın ham maddesisin :love3:
Güldürdün beni Hangi yorumumda, hangi yazımda, hangi konumda gördün benim namazı veya dini savunduğumu? Birde sanki kendin yapıyormuşsun gibi yazmışsın ya Beni hiç bi zaman namaz niyaz ilgilendirmemiştir. Ben namaz kılmayıpta gelip buraya dini namazı savunuculuk ta yapmadım. Sizin yaptığınız gibi. Lafı nasılda hemen üzerine alınmışsın. Sen konuya uzaksın bayağı kardesim. SelametleWнιтєRσσт;4659109' Alıntı:Önce bunları yazarken öz eleştri yapıp öyle yazmak gerekiyor. Sanki kendileri yapıyor der iken sanki kendin yapıyormuş gibi yazmışsın, yapıyorsan da Allah kabul etsin. Kimse burada akpnin gerçek yüzü şu bu demedi "tape" üzerine konuşuldu. Meclise söylenilmiş llaflarda alınganlık yapanlara selamlar.
Ben şunu anladım. Bi insan eğer hayata düz mantık ve at gözlüğü ile bakıyosa laf anlatamazsın. Bana çevremde herkes sen akp li değildin veyahutta sen böyle düşüncelere sahip değildin ne oldu sana? diyolar. Ben gezi olaylarına kadar akp ve tayyipten nefret eden, bir kaşık suda boğmak isteyen biriydim. Ama gezi olaylarından sonra ortada bir doğrunun birden fazlada yanlışın olduğunu anladım. Gezi olayları masumane bir eylemdi dediler. Evet öyleydi. Taaki amaçlarını hükümeti devirip ülkeyi kaosa sürüklemeye getirene kadar. Bunu bir kişi inkar ediyosa eğer kendini bir sorgulasın. Terörist başı ve Atatürk posteriyle yanyana yürüdüler. Bir kişi çıkıp buna yalan desin. Bunlar ve bu eylemi destekleyen herkes teröristtir. Özellikle milliyetçi geçinen arkadaşlara kahkahalar ile gülüyorum. Bahçeli bugünkü mitinginde gençlere çok büyük bir öğüt verdi. Şahsen inanılmaz saygı duydum ve bir muhalefet partisi liderinden böyle bi cümle duyduğum için mutlu oldum. ''Gençler, sokakta olmayın, sandıkta olun'' Ne güzel bir söz. Eğer tepkiniz varsa ve iktidardan indirmek istiyosanız, yasadışı yollar ve gangsterce değilde, sandıkta oy vermeyerek indirin. Ve eminim ki genel seçimlerde de yine akp seçilecek. Ve bu seferde seçimlerde hile var diye sokağa dökülecekler. Bu sözümü de unutma.+ rep..
Sunuda eklwmek istiyorum.
Akp rte hicbirzaman cikip ben dindarim ve dindarlari temsil ediyorum demediki.
Bunu ona yakisitiranlar mualefet ve mualefet dusunceler.kendileri diyorlar goya dindar diye. Kendileri demekki adami dindar goruyorlar.
Ben hic bir zaman rte agzindan ben dindarim cumlesi duymadim. Dindarlarin partisiyim cumelsinide duymadim.
Belki adam dindar degil. Belki islamin sartlarini yerine getirmiyor. Ozaman bu ne goya dindar diye suclamalar anlamis degilimkendileri yakistiriyor bu terimi kendileri sokayet ediyor dini somuyor diye.
Dini somurmus olsa chp gibi caraflilara rozet takip sonra okula meclise girmeyin derdi.
Somurmus olsa basortuyu serbest birakilmaz meclise sokmazdi. Memur olamazlardi hala.bu nasil somurme bende anlamadim.
Dedigim gibi dindar diye kendileri diyor ve kendikeri elestiriyor nasil dindar diye. Hic bir zaman kendisi ben dindarim ve dindarlarin partisiyim demedi. Sagci yada solcularin partisiyim demedi merkez olamayi hedefledi herzaman.
Gelip gidip dini araya sokan kendileri devlet ve din isleri ayridir diyen yine kendileri. Bu ke bicim istir anlamak zor.
Ses yatilariymis. Hic birine itibar etmiyorum.
Eğer dedikleri gibi bukadar cok (bide okadar buyuk rakkamlar varki) yolsuzluk osa bunca icrati nasil yapti. Kaynagini nereden buldu? Imf borcunu nasil odedi hatta borc verdi. Bunlar bir gercek. Hangi hukumet doneminde odendi bu borclar? Hangi yollar kopruler ulasimlar yapildi? Keske onlarda calsaydida bunlari yapsaydi bizde bas ustunde tasisaysik.
Her calan boyle icraatlar icin calsa.
Ki caldigina zerre kadar inanmiyorum.
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] Ben kılıyorum bebeğimmm
Seni biliyorum beybim. Sen adamın ham maddesisin :love3: