---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? hahaha hahaha
Sahraa! Bayan Üye 8 Mar 2012 #101 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? hahaha hahaha
buğlem Bayan Üye 8 Mar 2012 #102 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? ben kendimi çirkin bulmuyorum ama derim
Director23 Banned 8 Mar 2012 #103 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Bakış açına , yorumuna sağlık derdim
redsoul Bayan Üye 9 Mar 2012 #104 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? ruh halime bağlı ya hadi leyn derim ya da merci
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? ruh halime bağlı ya hadi leyn derim ya da merci
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 9 Mar 2012 #105 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? genelde karsımda heycanlanırlar cırkın dıyeceklerını sanmam xP
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? genelde karsımda heycanlanırlar cırkın dıyeceklerını sanmam xP
'Gülümse :D Prenses 10 Mar 2012 #106 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? sana benzemeye çalşıyruz işte
buğlem Bayan Üye 10 Mar 2012 #107 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? eyvallah derim
Berry* Bayan Üye 10 Mar 2012 #108 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? :181: Ne dicem kalakalırım oracıkta.
ParadokS Kayıtlı Üye 22 May 2012 #109 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Napalım, Allah böyle yaratmış itiraz edemedik derim.
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Napalım, Allah böyle yaratmış itiraz edemedik derim.
lolamera Bayan Üye 22 May 2012 #110 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Güzellik görecelidir olabilir derim ne diyim =)
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Güzellik görecelidir olabilir derim ne diyim =)
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 May 2012 #111 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? sananeeeeeee
CimCime66 Bayan Üye 27 May 2012 #112 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Hic duymadim. Duyarsamda kiskanclikdan derler. Ben cirkin olmadigimi biliyorum , yeterli bana =)
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Hic duymadim. Duyarsamda kiskanclikdan derler. Ben cirkin olmadigimi biliyorum , yeterli bana =)
parasite Kayıtlı Üye 27 May 2012 #113 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? bilmediğim bir şey söyle ... xD
leylmira Bayan Üye 27 May 2012 #114 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? doğru olmadığı için üzülmem
Gözde' Bayan Üye 27 May 2012 #115 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Sorun olmaz, çünkü ben de öyle düşünüyorum xD
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Sorun olmaz, çünkü ben de öyle düşünüyorum xD
Berkfer Kayıtlı Üye 31 May 2012 #116 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Oyle birsey duymadim bugune kadar eger duyarsamda normal karsilarim bir tepki olmaz.
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Oyle birsey duymadim bugune kadar eger duyarsamda normal karsilarim bir tepki olmaz.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 31 May 2012 #117 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? herkes güzel olmak zorunda değil ki tatlım :M ben 5 dakka uyucam! sessiz olun derdim
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? herkes güzel olmak zorunda değil ki tatlım :M ben 5 dakka uyucam! sessiz olun derdim
N ` nazLı .. Bayan Üye 31 May 2012 #118 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Beni beğenen beğenmiş sanane derdim herhalde ama kafaya da takardım xD
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Beni beğenen beğenmiş sanane derdim herhalde ama kafaya da takardım xD
AyPerisi Bayan Üye 3 Haz 2012 #119 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? dese ne olur demese ne olurçirkinlik kalpte olmasın yeter ki
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? dese ne olur demese ne olurçirkinlik kalpte olmasın yeter ki
Calla Bayan Üye 5 Haz 2012 #120 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? güler geçerim