---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? allah vergisi der geçerim takmam '
Du Karmen Bayan Üye 29 Ağu 2010 #61 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? allah vergisi der geçerim takmam '
Ezgii Bayan Üye 6 Eyl 2010 #62 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? takmam dicem ama içten içe üzülürüm.. tepkim ise o anki ruh halime bağlı
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? takmam dicem ama içten içe üzülürüm.. tepkim ise o anki ruh halime bağlı
Tox'e Bayan Üye 6 Eyl 2010 #63 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Bunu söyleyen ilk kişisin tebrikler derim.
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Bunu söyleyen ilk kişisin tebrikler derim.
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 6 Eyl 2010 #64 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Her görüşe saygı duyarım.
baL1o*cuk Bayan Üye 6 Eyl 2010 #65 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? ` Dinime küfreden müslüman olsa ` derim xD
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? ` Dinime küfreden müslüman olsa ` derim xD
pinklover Bayan Üye 7 Eyl 2010 #66 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Önemli olan iç güzelliği derim
Eda_Lı Banned 7 Eyl 2010 #67 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? "bunu biliyorum teşekkür ederim =)" derim
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? "bunu biliyorum teşekkür ederim =)" derim
T Tavuklupilav Bayan Üye 7 Eyl 2010 #68 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Sen çok mu güzelsin derim
hç kmse oLmadı Bayan Üye 7 Eyl 2010 #69 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? qerçekTen mii bak bunu Farketmemştmm hatta kmse farKetmedii..en ufakk noktaLarıı qöreiliosunn brawoo sana
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? qerçekTen mii bak bunu Farketmemştmm hatta kmse farKetmedii..en ufakk noktaLarıı qöreiliosunn brawoo sana
İnci 1907 Prenses 10 Eyl 2010 #70 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? teşekkur ederim
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 10 Eyl 2010 #71 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Eminim onunda vardır çirkin bi tarafı Anı gelince... kopy yapıştır yaparık. p Ama ilk anda olabiler der geçerim.. :8:
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Eminim onunda vardır çirkin bi tarafı Anı gelince... kopy yapıştır yaparık. p Ama ilk anda olabiler der geçerim.. :8:
ultra_merve Bayan Üye 14 Eyl 2010 #72 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? kendine bak derim
BravehearTs Kayıtlı Üye 14 Eyl 2010 #73 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? nasip
´ LoveJ. Bayan Üye 14 Eyl 2010 #74 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Allah Vergisi Derim ..
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Eki 2010 #75 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Bana bilmedim bişe söle derdim
Erva Bayan Üye 6 Eki 2010 #76 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? ''Nasıl bakarsan, öyle görürsün'' derim..
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? ''Nasıl bakarsan, öyle görürsün'' derim..
'-DamLa Bayan Üye 6 Eki 2010 #77 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? ´ LoveJ.' Alıntı: Allah Vergisi Derim .. Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? ´ LoveJ.' Alıntı: Allah Vergisi Derim .. Genişletmek için tıkla ... hahaha
^shékér kıs^ Bayan Üye 6 Eki 2010 #78 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Bir Gün Peygamber Efendimize Birisi Gelip " Ya Rsulallah Ne Kadar Çirkinsin " Demiştir. Bunun Üzerine Peygamber Efendimiz " Doğrudur " Demiştir. 1 Saar Sonra Bi Başkası Gelip " Ya Resulallah Ne Kadar Güzelsiniz " Demiştir. Bunun Üzerine yine Peygamber Efendimiz " Doğrudur " Demiştir. Oradaki Sahabeler Şaşırarak " Ya Resulallah , İkisine De Doğrudur Dediniz " Demişler. Peygamber Efendimiz " İkisi De Nasıl Bakıyorlarsa Onu Gördüler , İçindekiler Benim Suratıma Yansıdı " Demiştir. Anlatırdım
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Bir Gün Peygamber Efendimize Birisi Gelip " Ya Rsulallah Ne Kadar Çirkinsin " Demiştir. Bunun Üzerine Peygamber Efendimiz " Doğrudur " Demiştir. 1 Saar Sonra Bi Başkası Gelip " Ya Resulallah Ne Kadar Güzelsiniz " Demiştir. Bunun Üzerine yine Peygamber Efendimiz " Doğrudur " Demiştir. Oradaki Sahabeler Şaşırarak " Ya Resulallah , İkisine De Doğrudur Dediniz " Demişler. Peygamber Efendimiz " İkisi De Nasıl Bakıyorlarsa Onu Gördüler , İçindekiler Benim Suratıma Yansıdı " Demiştir. Anlatırdım
^shékér kıs^ Bayan Üye 6 Eki 2010 #80 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? :2: