---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? desiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)
Sibel1 Bayan Üye 5 Haz 2012 #121 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? desiiiiiiiiiiiiiiiiiin
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 5 Haz 2012 #122 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Çirkinim zaten xD
'hayaL Bayan Üye 5 Haz 2012 #123 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? imzalı resim istermisin derim
AyPerisi Bayan Üye 5 Haz 2012 #124 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? hişşt üzüm ne haber?derimxDüzüm üzüme baka baka kararmıştır derimxDçirkinlik anlayışım farklı benim...kalp güzel olsun yeter ki.......
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? hişşt üzüm ne haber?derimxDüzüm üzüme baka baka kararmıştır derimxDçirkinlik anlayışım farklı benim...kalp güzel olsun yeter ki.......
G gizliozne Bayan Üye 9 Haz 2012 #125 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? göz doktorumun adresini verirdim .
Wu-Tang Kayıtlı Üye 9 Haz 2012 #126 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? He,sen de 8.harikasın zaten,diyebilirim,neden olmasın?
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? He,sen de 8.harikasın zaten,diyebilirim,neden olmasın?
surLy Bayan Üye 12 Haz 2012 #127 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Güzellik görecelidir derİm
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Haz 2012 #128 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? cok ta tın
SuqArbOy Kayıtlı Üye 15 Haz 2012 #129 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? önemsemem
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 25 Haz 2012 #130 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Beni kıskandığını düşünürüm. p Takmam yani.
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Beni kıskandığını düşünürüm. p Takmam yani.
Valetta Bayan Üye 25 Haz 2012 #131 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Hiç takmam güler geçerim
BadMatmazel توغبه Prenses 11 Kas 2013 #132 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Allah böyle yaratmış derim
Queen2 N.❤ Prenses 11 Kas 2013 #133 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] sana tepkim nasıl xD
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] sana tepkim nasıl xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 11 Kas 2013 #134 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Queen2' Alıntı: [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] sana tepkim nasıl xD Genişletmek için tıkla ... Çok olgun. :Ç
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Queen2' Alıntı: [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] sana tepkim nasıl xD Genişletmek için tıkla ... Çok olgun. :Ç
LityuM Bayan Üye 11 Kas 2013 #135 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Biliyorum xD
Ivy Bayan Üye 11 Kas 2013 #136 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Bozulurum, olgunluk gösteremeyeceğim:R
Dragbo Kayıtlı Üye 11 Kas 2013 #137 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? eyvallah derim.
Gözde' Bayan Üye 11 Kas 2013 #138 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Ben de oyle dusunuyorum : , (
yesil83 Bayan Üye 11 Kas 2013 #139 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Aynaya bakiyorsun derim
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 11 Kas 2013 #140 ---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Bunu söyleyen kişi büyük olasılıkla kendini beğenmiş biridir ve ben nefret ederim öle insanlardan direk dalarım heralade
---> Biri size çirkin olduğunuzu söylese, tepkiniz ne olur? Bunu söyleyen kişi büyük olasılıkla kendini beğenmiş biridir ve ben nefret ederim öle insanlardan direk dalarım heralade