Bikiniyle Dolaşana Para Cezası

---> Bikiniyle Dolaşana Para Cezası

Gozde kardesim ne diyorsun ki ALLAH askina?
Simdi her cumleni alinti yapar yazarimda inan buna hic enerjim yok kardesim.

Dikkatimi ceken cumlen. Okudumda demissim kapalilar hakkinda. Gorusumude bikdirmis olmussim demissin ya... benim icin konunun bittigi nokta... ozaman kapalilarinirtaya atip atip sonrada konuyu kapalilara getiriyor demeyin. Kendini ortaya atiyorsunuz sonrada gundeme getiriyor diyorsunuz.
Neyse falza uzun yazamicam yazmakta istemiyorum acikcasi... yazacak birseyim olmadigindan degil yazmak istemiyorum. Bir noktadan sonra gereksiz oluyor.

Yazdığından hiç bi şey anlamadım, hem yanlışlıklardan ötürü hem bağlamı çözemedim
Tekrar söylersen sevinirim

Gozde kardesim ne diyorsun ki ALLAH askina?
Simdi her cumleni alinti yapar yazarimda inan buna hic enerjim yok kardesim.

Dikkatimi ceken cumlen. Okudumda demissim kapalilar hakkinda. Gorusumude bikdirmis olmussim demissin ya... benim icin konunun bittigi nokta... ozaman kapalilarinirtaya atip atip sonrada konuyu kapalilara getiriyor demeyin. Kendini ortaya atiyorsunuz sonrada gundeme getiriyor diyorsunuz.
Neyse falza uzun yazamicam yazmakta istemiyorum acikcasi... yazacak birseyim olmadigindan degil yazmak istemiyorum. Bir noktadan sonra gereksiz oluyor.

Şimdi biraz anladım sanırım, yani en azından bi kısmını
Dikkatini çeken cümleyi anlamadım sadece

Konuyu gündeme getirme konusuna gelince de,
Evet her iki taraf da hem kendini hem karşı tarafı bi şekilde öne atıyo ve bitakım konular gündeme geliyo, ben inkar etmiyorum, ama siz de etmiceksiniz
Herkes karşı taraftan mağdur, ve herkes bunu belirtiyo
İstisnaların kaideyi bozmadığı biline

Şimdi biraz anladım sanırım, yani en azından bi kısmını
Dikkatini çeken cümleyi anlamadım sadece

Konuyu gündeme getirme konusuna gelince de,
Evet her iki taraf da hem kendini hem karşı tarafı bi şekilde öne atıyo ve bitakım konular gündeme geliyo, ben inkar etmiyorum, ama siz de etmiceksiniz
Herkes karşı taraftan mağdur, ve herkes bunu belirtiyo
İstisnaların kaideyi bozmadığı biline

Bu degilde. Diger konuda ne yazdinda yazin silindi onu merak ediyorum. Okuyamadim. Semih editlemis.. benim yazimi alinti ettin gorunuyor.
Ne yazmistin?

Bu degilde. Diger konuda ne yazdinda yazin silindi onu merak ediyorum. Okuyamadim. Semih editlemis.. benim yazimi alinti ettin gorunuyor.
Ne yazmistin?

Yazdığım niye silindi bilmiyorum, fakat tekrar yazıp da banlanmaya niyetim yok, daha sonra söylerim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri