Bikiniyle Dolaşana Para Cezası

---> Bikiniyle Dolaşana Para Cezası

Çünkü buna sen karışamazsın
Ve kimsenin böyle bi çabası olmadığının farkında olmalısın

Sabah gerginliğini bu konuda atamazsın, fakat ben bu konuya yazma diyo muyum, hayır çünkü karışamam : )

İyi günler hadi.

sabah gerginliği mi seni bilmiyorum ama ben kalkalı 4 saat oldu ve şuan evimdeyim ve gayetde rahatım.gerginde değilim bence gergin olan biri varsa sensin. gerginliğe yol açarsın işte böyle yazarsan anladın mı ?

sabah gerginliği mi seni bilmiyorum ama ben kalkalı 4 saat oldu ve şuan evimdeyim ve gayetde rahatım.gerginde değilim bence gergin olan biri varsa sensin. gerginliğe yol açarsın işte böyle yazarsan anladın mı ?

Yo hayır, başta bi tavırla kalkıp konuya yorum yapan sensin, bu şekilde gelirsen sıkıntıya yol açan sen olmuş olursun fakat yol açılan bi sıkıntı yok şu an, sıkıntı sensin gibi geldi bana
Sen de bi çabalar var ya, hadi hayırlısı

Konu kirlenmemeli, iyi günler.

Yo hayır, başta bi tavırla kalkıp konuya yorum yapan sensin, bu şekilde gelirsen sıkıntıya yol açan sen olmuş olursun fakat yol açılan bi sıkıntı yok şu an, sıkıntı sensin gibi geldi bana
Sen de bi çabalar var ya, hadi hayırlısı

Konu kirlenmemeli, iyi günler.

düşüncemi belirttim ve alıntı yapılmasın dedim.çünkü buralara gelceğini biliyordum.ve sende yorum yazarak buralara getirmede konuyu kirletmede fayda sağladın.bence sende bir çabalar var.biraz kendine dışardan bak istersen.

düşüncemi belirttim ve alıntı yapılmasın dedim.çünkü buralara gelceğini biliyordum.ve sende yorum yazarak buralara getirmede konuyu kirletmede fayda sağladın.bence sende bir çabalar var.biraz kendine dışardan bak istersen.

Hayır, kendimi görüyorum endişen olmasın

Tepkilerden korkmamalısın, görüş belirtiyosan karşıt bi görüşün de sana bi cevap hakkı olduğunu bilmelisin, ben de verildiğini söyledim

Ki alıntı yapılmasın dediğinde, böyle yazanlara verilen tepkileri gördüğün için böyle bi isteğin olduğunu düşündüm
Fakat okumamışsın, onu bilsem bi cevap vermezdim

Her ne ise, konu bitti, bu sadece laf kalabalığı
Son kez iyi günler

Hayır, kendimi görüyorum endişen olmasın

Tepkilerden korkmamalısın, görüş belirtiyosan karşıt bi görüşün de sana bi cevap hakkı olduğunu bilmelisin, ben de verildiğini söyledim

Ki alıntı yapılmasın dediğinde, böyle yazanlara verilen tepkileri gördüğün için böyle bi isteğin olduğunu düşündüm
Fakat okumamışsın, onu bilsem bi cevap vermezdim

Her ne ise, konu bitti, bu sadece laf kalabalığı
Son kez iyi günler

konuyu uzatma meraklısı değilim. yorumuma alıntı yapılmamasının isteme sebebim bu konunun bu forumda konuşulmayacağından. yoksa herhangi bir tepki korktuğumdan vb. şeylerden değil.Umarım birkaç birşeyler anlamışsındır.

konuyu uzatma meraklısı değilim. yorumuma alıntı yapılmamasının isteme sebebim bu konunun bu forumda konuşulmayacağından. yoksa herhangi bir tepki korktuğumdan vb. şeylerden değil.Umarım birkaç birşeyler anlamışsındır.

Evet forumda tam anlamıyla konuşma imkanı yok fakat yine de bu geliş hoş değil, benim düşüncem
Ve cevap verme gibi bi hakkım vardı verdim bu kadar basit, bi yanlış yapmadım o yüzden konu değil

Anlamadım bu arada, görüşle ilgili hiçbi şey konuşmadık çünkü şu kadar yazı içerisinde
O yüzden diyorum, sadece laf kalabalığı
İyi günleer.

Evet forumda tam anlamıyla konuşma imkanı yok fakat yine de bu geliş hoş değil, benim düşüncem
Ve cevap verme gibi bi hakkım vardı verdim bu kadar basit, bi yanlış yapmadım o yüzden konu değil

Anlamadım bu arada, görüşle ilgili hiçbi şey konuşmadık çünkü şu kadar yazı içerisinde
O yüzden diyorum, sadece laf kalabalığı
İyi günleer.

şaşırmadım.

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION]
Merhabalar hocam...
Öncelikle yapmış olduğunuz yoruma katıldığımı belirtmek isterim. Mavi kaleminize sağlık :)
Yazdıklarınızla ilgili bir kısım dikkatimi çekti oraya değinmek istiyorum .

Size ne kardeşim!!!! bırakın insanlar nasıl giyinirse giyinsin.

Çarşaf giyene tık yok açık giyene düşmanlık diz boyu.

Kendimi bildim bileli , şu tarz konularda " burası müslüman bir ülke" muhabbeti yapanların hemen hemen hepsi aynı zamanda bizim türbanımıza karışıyorlar diyerek bir de mazlumu oynamaları çok dikkatimi çekmiştir :) Belirtmek istedim.

+rep mavikalem ..

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION]
Merhabalar hocam...
Öncelikle yapmış olduğunuz yoruma katıldığımı belirtmek isterim. Mavi kaleminize sağlık :)
Yazdıklarınızla ilgili bir kısım dikkatimi çekti oraya değinmek istiyorum .

Kendimi bildim bileli , şu tarz konularda " burası müslüman bir ülke" muhabbeti yapanların hemen hemen hepsi aynı zamanda bizim türbanımıza karışıyorlar diyerek bir de mazlumu oynamaları çok dikkatimi çekmiştir :) Belirtmek istedim.

+rep mavikalem ..

+

En çok açık giyenlere laf var bu memlekette, çünkü kapalılıkta iki şekil var, açık olanlarınsa her şeyine karışılıyo
-Dar mı giydin
-Beyaz mı giydin
-Etek mi giydin
-Dizinin üstünde mi şortun
-Sırt dekolten mi var yoksa göğüs dekolten mi
...
Ve daha birçok saçma şey.

Türkiyedeee olsa bu durum :D benn tatilee gitmem beee :D bırakın millet gezsinn istedigi gibi :D

Böyle şeyler söylemeyin arkadaşlar.

Birileri GÖZLERE PERDE konulmasını isteyecek!!.

Tıpkı internetteki aile filitresi gibi.( yahu adam, elinin altında koca bilgisayar,bir bas düğmesine yahu).

Hersey devlet tarafından verilmesin sizlere.Alışkanlık bazen kötü olabiliyor

Tabii düğmeleri bulabilirseniz basıp kapatırsınız amma neredeeeee .

İllede aile filitresi denmedi mi?, yapılmadımı bu ülkede?.

Biz bütün insanımızı seviyoruz. (Hem de hakkımızda ne düşünürse düşünsün).

Mavikalem alıntı yapmış ya bi mesajını, ben o mesajı görmemiştim ona dedim nerde yazdın ben niye görmüyom diye
Sonra gördüm önceki sayfada yazmışsın xD

heee anladımmm :D görmezsin tabee o esnada baska arkadaslarlaa atışıyordunn :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri