Beni Nasıl Bilirsiniz ? ''REİSS''

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? ''REİSS''

Çok iyi tanıdığım söyLenemez. Fakat gözLemLediğim kadarıyLa kaLiteLi bi kişiLiğe sahipsiniz.

Çok iyi tanıdığım söyLenemez. Fakat gözLemLediğim kadarıyLa kaLiteLi bi kişiLiğe sahipsiniz.

Çok Teşekkür Ederim :) İlerleyen Zamanlarda Birbirimizi Daha Yakından Tanıma Fırsatını Bulabiliriz Diye Düşünüyorum :) Sağolun..

dahaaa dun tanısma ımkanı buldum ama hemen ısındım :D sıcakkanlı efendı sohbetı guzell ark :D tek - ıddaadan pek anlamıyo sankı :D:D

dahaaa dun tanısma ımkanı buldum ama hemen ısındım :D sıcakkanlı efendı sohbetı guzell ark :D tek - ıddaadan pek anlamıyo sankı :D:D

Eyv.. Barış Teşekkür Ederim :) Bende Senin İçin Aynı Şeyleri Düşünüyorum.. Yalnız İddaa'dan Anlamamam Normal Çünkü 2 Veya 3 Defa Oynadım xD 17-18 Yaşlarındaydım O Zaman :)

Şiirleri ve sporu seviyor..Sakin,huzur dolu bir kardeşim:))

Doğum gününü kutlarım güzel insan :106:
Hayat karşına hep senin gibi insanları çıkarsın, kötülüklerden, olumsuzluklardan uzak bir yaşam dilerim :)
Ve dolu dolu uzun bir yaşam :)

iyi biliriz :) severiz sayarız
senle sohbet etmesi güzel :)

Doğum gününü kutlarım güzel insan :106:
Hayat karşına hep senin gibi insanları çıkarsın, kötülüklerden, olumsuzluklardan uzak bir yaşam dilerim :)
Ve dolu dolu uzun bir yaşam :)

Oovv :67: Çok Teşekkür Ediyorum Güzel İnsan :106:
Benim İçin Dilediklerinin İki Katı Sana Nasip Olur İnşAllah :) O Kadar Güzel Dileklerde Bulunmuşsun ki Ne Diyeceğimi Bilemedim :)
Dilerim En Az Yüreğinin Güzelliği Kadar Güzel Bir Yaşamın Olur, Her Daim Mutlu, Huzurlu Ve Dolu Dolu :) Herşey İçin Çok Teşekkürler.

iyi biliriz :) severiz sayarız
senle sohbet etmesi güzel :)

Teşekkür Ederim Emine, Bilmukabele :) Eğer Sohbet Eden Gönüller Güzelse, Ben Veya Bir Başkası Önemi Olmaz :)

Forumdaki en sakin adamsın.

Diyecek başka bişey kalmamış :D

Çok fazla tanımıyorum adının Emre olduğunu biliyorum. Forum içerisinde sohbetimiz de olmadı.
Ama gördüğüm kadarıyla Ağırbaşlı , Efendi , Düzgün , İyi birine benziyorsun.
Allah yolunu Açık Etsin Emre

Çok fazla tanımıyorum adının Emre olduğunu biliyorum. Forum içerisinde sohbetimiz de olmadı.
Ama gördüğüm kadarıyla Ağırbaşlı , Efendi , Düzgün , İyi birine benziyorsun.
Allah yolunu Açık Etsin Emre

Beni Bu Şekilde Yorumladığın İçin Çok Teşekkür Ediyorum Ayşegül :) Güzel Bakan, Güzel Görür :Ü

Seninde Yolun Açık Olsun, Allah Gönlüne Göre Versin :R

Sitede Emre'ler bayağı çoğunlukta :)
Bunlardan biri Reiss ...
Muhabbeti keyifli , ağır başlı , konuşmasını , nerde ne yapacağını bilen sevecen bir arkadaşımızdır. Forum genelinde de gözlemlediğim kadarıyla sevilip,saygı görüyor.

Henüz tanışalı fazla zaman olmadı ,belki arkadaşlığımız uzun süre devam edecek reele'de taşınacak o zaman daha çok tanıma fırsatı bulacağım.
Kendisini sevdiğimi bildirir sevgi ve saygılarımı iletirim. :)

Beni Bu Şekilde Yorumladığın İçin Çok Teşekkür Ediyorum Ayşegül :) Güzel Bakan, Güzel Görür :Ü

Seninde Yolun Açık Olsun, Allah Gönlüne Göre Versin :R

Rica Ederim :R Amin Herkesin Gönlüne Göre Versin :R

Sitede Emre'ler bayağı çoğunlukta :)
Bunlardan biri Reiss ...
Muhabbeti keyifli , ağır başlı , konuşmasını , nerde ne yapacağını bilen sevecen bir arkadaşımızdır. Forum genelinde de gözlemlediğim kadarıyla sevilip,saygı görüyor.

Henüz tanışalı fazla zaman olmadı ,belki arkadaşlığımız uzun süre devam edecek reele'de taşınacak o zaman daha çok tanıma fırsatı bulacağım.
Kendisini sevdiğimi bildirir sevgi ve saygılarımı iletirim. :)

Çok Teşekkür Ediyorum Adaş'ım :) Bilmukabele Bende Senin İçin Aynı Şeyleri Düşünüyorum Bilmeni İsterim :) Sevdiğim Bir Arkadaşımsın, Elbette Birbirimizi Daha Yakından Tanıma Fırsatı Bulacağız :)
Sevgi Ve Saygılar Bizden Efendim :R :)

Rica Ederim :R Amin Herkesin Gönlüne Göre Versin :R

Amin :R

Yazmayan bitek ben mi kalmışım ne xD
Herkes anlatmıs zaten.
Forumun en agırbaslı en efendi erkegisin.
Seviyeni koruyorsun cok takdir ediyorum seni.
Eskiden iyi dertlesirdik ama ben buraya gelmedigim için konuşma fırsatımızda olmuyor :)
Özlendin :)
Hersey gönlünce olsun Emre :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri