Beni Nasıl Bilirsiniz ? ''REİSS''

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? ''REİSS''

Derinlere inebileen ender insanlardan,efendii,forumun edebiyatçısı.Samimiyeti güzel,duygusal yönü ayrı bi güzeel.Kalem dolabına koyulacak daha çok şeyi vardır umarım,vardır da kesin :) Hiç değişmesin dedirtenlerdeen,o vakit Hiç Değişmesin ! :)

Derinlere inebileen ender insanlardan,efendii,forumun edebiyatçısı.Samimiyeti güzel,duygusal yönü ayrı bi güzeel.Kalem dolabına koyulacak daha çok şeyi vardır umarım,vardır da kesin :) Hiç değişmesin dedirtenlerdeen,o vakit Hiç Değişmesin ! :)

Çok Teşekkür Ediyorum Ece :) Utandım Şimdi :$ Bu Güzel Ve Değerli Sözlerin İçin Çok Sağol.. Ayrıca Bu Düşünceler Karşılıklı Bilmeni İsterim :)
Hayatta Nefes Alıp Verdiğimiz Sürece O Kalem Dolabına Koyulacak Şeyler Elbette Bitmez. :)
Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum Sana :R Bilmukabele..

Son bi not, bunu da demeden geçemeyecem :) bazı insanlara tam anlamıyla tanımasan bile bi şeyler söylemekten zevk alırsın.Sözcüklerin gerçek anlamda kullanıldığı anlardır bunlar genel olarak.Düşüncelerini,fikirlerini vs. paylaşmaktan zevk alırsın.Zevk alırsın çünkü gelecek cevap iyi ya da kötü olsun söyleniş biçimi itibariyle seni hoşnut eder,mutlu eder.memnun olursun söylediklerine,aldığın cevaba.Ve karşındakinin tavırlarına -içi dolu- adam dediğin anlar olur.2-3 gündür anladım ben bunu.İltifat olsun falan diye söylemiyorum çok samimiyim bu konuda,en azından şimdilik anladığım kadarıyla sen de onlardansın :)

Sen Isminin Bütün Özeliklerine Sahip Beyfendisin

AsIk, tutkun, müptelâ, Vurgun. Dost, Beylerbeyi,
Halk şairi.
Kardeş.
Arkadaş

Süper Bir Insansin Degerlsin

Son bi not, bunu da demeden geçemeyecem :) bazı insanlara tam anlamıyla tanımasan bile bi şeyler söylemekten zevk alırsın.Sözcüklerin gerçek anlamda kullanıldığı anlardır bunlar genel olarak.Düşüncelerini,fikirlerini vs. paylaşmaktan zevk alırsın.Zevk alırsın çünkü gelecek cevap iyi ya da kötü olsun söyleniş biçimi itibariyle seni hoşnut eder,mutlu eder.memnun olursun söylediklerine,aldığın cevaba.Ve karşındakinin tavırlarına -içi dolu- adam dediğin anlar olur.2-3 gündür anladım ben bunu.İltifat olsun falan diye söylemiyorum çok samimiyim bu konuda,en azından şimdilik anladığım kadarıyla sen de onlardansın :)

Çok Ama Çok Teşekkür Ediyorum Sana ya Çok Sağol :) Bunlar Beni Hem Çok Mutlu Etti Hemde Fazlasıyla Utandırdı :$ :) Emin Ol Sende O Anlattığın İnsanların İçerisindesin. O Senin Yüreğinin Güzelliği. Tekrar Çok Teşekkürler. Gerçekten Mutlu Oldum :R :)

Sen Isminin Bütün Özeliklerine Sahip Beyfendisin

AsIk, tutkun, müptelâ, Vurgun. Dost, Beylerbeyi,
Halk şairi.
Kardeş.
Arkadaş

Süper Bir Insansin Degerlsin

Oyyy Balımmm :R Çok Teşekkür Ediyorum Sana. Bunları Senden Duymak Çok Mutlu Edici Gerçekten. :) Aynı Zamanda Mahçup Ettin Beni :67:

Evet Seninde Söylediğin Gibi Beni İki İsmime de Çok Benzetirler. :) Ne Yalan Söyliyim Bende Çok Severim İsimlerimi :R :)
Ayrıca Estağfurullah Balımm :) O Senin Süper Oluşun ;) Çok Çok Teşekkürler..

Tam bir Reis. Akıllı, uslu ama ne yapabileceğini bilen.

Seviyorum kardeşim seni. Uysalsın, sempatiksin. Bu aralar var bir ayak ama çözemedim çözeceğim bunuda bilesin xD

Tam bir Reis. Akıllı, uslu ama ne yapabileceğini bilen.

Seviyorum kardeşim seni. Uysalsın, sempatiksin. Bu aralar var bir ayak ama çözemedim çözeceğim bunuda bilesin xD

EyvAllah Kardeşim Çok Teşekkür Ederim :R Sağolasın Varolasın xD

Çözeceğin Konusunda Oldukça İddialısın. :) Hadi Hayırlısı. Bol Şans :pp

2009 senesinde ben ilk geldiğimde gözüme takılmışsındır hep ama tam tanışmamız bu seneyi buldu..Abim olarak bilir ve öyle söylüyorum Emre Abi..Çok müthiş bir kişiliğin var.Forumda en iyi moderator kim deseler seni derim herhalde :D

2009 senesinde ben ilk geldiğimde gözüme takılmışsındır hep ama tam tanışmamız bu seneyi buldu..Abim olarak bilir ve öyle söylüyorum Emre Abi..Çok müthiş bir kişiliğin var.Forumda en iyi moderator kim deseler seni derim herhalde :D

Kardeşim Çok Teşekkür Ederim :) Sağol Varol da 2009 Senesinde Ben Forumda Yoktum ki xD Nasıl Gözüne Takıldım Onu Anlamadım. Başkasıyla Karıştırdın Galiba :) Neyse Olur Böyle Şeyler.. EyvAllah Yusuf'm :p

Kardeşim Çok Teşekkür Ederim :) Sağol Varol da 2009 Senesinde Ben Forumda Yoktum ki xD Nasıl Gözüne Takıldım Onu Anlamadım. Başkasıyla Karıştırdın Galiba :) Neyse Olur Böyle Şeyler.. EyvAllah Yusuf'm :p

Allah allah birşey de içmedim ama Allaha şükür içmiyoruz da dur çıkar yakında elbet :D :D Rica Ederim bu arada

Hatırlamıyorum yazdım mı Diye :)
Tekrar Yazim.
Adam gibi Adamsn Şu forumda Sayılı Deger Verdigim Erkeklerdesin.
Hiç degişmeyen Hep aynısın .
Dilerim ALLAHtan Ömür boyu Gülersin.
Sevgilerimle Kardesn Damla :pp​

Hatırlamıyorum yazdım mı Diye :)
Tekrar Yazim.
Adam gibi Adamsn Şu forumda Sayılı Deger Verdigim Erkeklerdesin.
Hiç degişmeyen Hep aynısın .
Dilerim ALLAHtan Ömür boyu Gülersin.
Sevgilerimle Kardesn Damla :pp​

Yok Damla'cım Bu İlk Yazışın :) Çok Teşekkür Ediyorum :R Bu Düşüncelerin Beni Mutlu Etti.. Sende Benim İçin Çok Değerlisin ki Bunu Zaten Biliyorsun :) İnşAllah Seninde Yüzün Her Daim Güler Damla'm Sevgi Ve Saygılarımla.. :)

Tanımıyorum ama takip etmeye çalıştığım birisin. :rolleyes:
İsminş,sessiz olduğunu,herkes tarafından sevildiğini biliyorum. :)

Paylaşımların senin efendi bir kişilige sahip oldugunu hissetmeme neden oldu.Zaten üye arkadaşların yorumları beni yanıtmadı.
Efendi olarak bilirim.
Hayatta hep böyle kal.

Paylaşımların senin efendi bir kişilige sahip oldugunu hissetmeme neden oldu.Zaten üye arkadaşların yorumları beni yanıtmadı.
Efendi olarak bilirim.
Hayatta hep böyle kal.

Biraz Geç Oldu Ama Çok Teşekkür Ederim :) Bu Düşünce Beni Mutlu Etti.. Böyle Kalabilmek Amacım :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri