Senin hakkında düşüncelerimi az çok biliyosun. Çok sıcak kanlısın duruşun belli İnsanları kırmak en son istedigin şey. her zaman dedigim gibi 10 numara İnsansın
açıkçası pek diyalog kurmadım seninle.ama efendiligin saygın,lettingin paylaşımlarda ki olgunlugun dikkatimdan de kaçmadı..
efendi
saygın
sakin
mütavazi olarak bilirim
son olarakta
düşlerforumda sevilen bir üye olarak'da bilirim..
geldim :::::::: hemde sinava gitmedne oncee ))
Sen cok iyisin; sakinsin..kimseyle tartismiytosun...hal hatir soransinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,beni cekenlerdensin ppppppppppppppppp
benle beraber gececisin birde birgul esrappppppp
insallah hayatinda hep boyle kalirr mutlu olursunn basarili olursunnnnnnnnnnnnnnn
Hersey gonlunce olsunnnnnnnnn
sezin )
Öncelikle cok iyi bir kalbin var Emrecim.
Sakin bir yapıya sahipsin.
Herkez tarafından seviliyorsun.
Sıcak kanlı insan canlısı birisin.
Cok efendisinde.
Forumdaki sevdiğim insanlardansın.
Uyumlu bir insansın.
Sohbetin gercekten hoş.
Hep böyle kalman dileğiyle ben seni böyle bilirim
Çok iyi,eglenceli,sevimli,iyi kalpli,zevkli,hoş biri bilirim :Ü
:67: yeni fark ettim bu konuyu ben..
adı üstünde pek yoruma da gerek yok..REİSS..
asil kardeşim benim...
iyi..
temiz kalpli..
bi o kadar da soğuk esprileri olan :Ç
ama bunu yaparken de sevimli olmayı başarabilen arkadaşım :Ü
Şöyle bi yorumlara baktım da herkesin senin için yazacak ne çok şeyi varmış
REiSS;
-Senin beni az tanıdığın gibi benim de seni az tanıdığım
-Yorumlarına bakarsak beyefendi
-Ağırbaşlı
-Saygılı
-Az ve öz yorumlar yapan
-Dikkatli
-Anladığım kadarıla temiz kalpli
-Kültürlü
bir üyemizsin, seni öyle bilirim :R
Adam gibi adam kardeşlerimden muhabbeti güzel kimseyi kırmaz üzmez her tür konuyu konuşup paylaşabileceğim bir dostumdur. Allah inşşallah bu hayatta herşeyi gönlüne göre verir kardeşim
Sanırım çok geç kaldım konuya
Herkes herşeyi söylemiş
Üye olduğunda dikkatimi çok çabuk çektin.. Tabi ki avatarınla
Çizgisini bozmayan sayılı üyelerdensin. Saygılı, iyi kalpli ve nazlının dediği gibi "Adam gibi adamsın" Çok muhabbet etmedik seninle ya da birbirimizi çok iyi tanımıyoruz ama seni grdüğüm zaman forumda kırk yıllık arkadaşmışz gibi hissediyorum. Hiç yabancılık çekmiyorum ki bunun nedeni de sıcak kanlı olman sanırım.. Nerde ne yapacağını ne konuşacağını bilen kısacası kendini bilenn sevdiğimm bi üyesin
Herşey gönlünce olsun Hep mutlu olursun inşallahh
Noktasına virgülüne kadar hakediyorsunOyy Nazlı Gerçekten Şuan Çok Mahçup Ettin Beni :$ Bunlar Ne Kadar Güzel, Ne Kadar Değerli Sözler Böyle.. Ne Diyeceğimi Bilemiyorum. Sana Ne Kadar Teşekkür Etsem Az Olur. O Kadar Güzel Bir Kalbe Sahipsin ki Böylesine Güzel Düşünüyorsun.. Fazlasıyla Utandım Şuan. Acaba Ben Bunları Hakediyor muyum ? :67: O Kadar Mükemmel Bir Kişiliğin Var ki Benim İçin Bunları Söylüyorsun. Hep Söylediğim Gibi Senin Kalbinin Güzelliği Yeter Nazlı'cım Güzel Bakan, Güzel Görür.. Sen Güzel Baktığın İçin Güzel Görüyorsun. Hepsi Bu
Sende Yürekten Seviliyorsun Ve Sevileceksin Bende Seni İyiki Tanımışım :R Okyanus Yürekli İnsan Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum. Çok Ama Çok Mutlu Ettin Beni. :106:
şimdi ben olmasam olmamm burada
bu siteye geri döndüğümde ne halt edicem şimdi demiştim...
kimseyi tanımam etmezdim
sonra sohbette karşılaştık seninle..
ilk konuşmamızda o kadar saygılı ve kibardn ki bana kitaplarda okuduğum o eski İstanbul beyefendilerini hatırlatmıştın
gün geçtikçe arkadaşlığımız ve muhabbetimz arttı ve hiç bir sitede karşılaşmamın imkansız oduğu bir insan olduğunu fark ettim
karmaşıksın...
iyi kalplisin..
geceninh 4ünde beni ve sezeni çekebilen tek insansın
ilginç espiri anlayışın var
çok güzel betimlemeler yapıyorsun
david hayranısın
bu sitede iyiki tanıdığım sezenden sonra 2. insansın (1. derdim ama sezen beni keser )
sakın bu koskacam kirli şehirde bize tannıttığın bu kişiliğini kaybetme....
yoksa çok yazıkk olur
iyiki varsınn kardeş
Noktasına virgülüne kadar hakediyorsun
Rica ederim Emrecim , hep mutlu ol :Ü
Bu arada bi Aslıyı bide seni şu aralar çok merak ediyorum. Forumda resmin var mı? Yoksa eklermisin p Ben inanılmaz meraklı bi insanımdır kusura bakma lütfen xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.