Beni Nasıl Bilirsiniz ? ''REİSS''

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? ''REİSS''

Senin hakkında düşüncelerimi az çok biliyosun. Çok sıcak kanlısın duruşun belli İnsanları kırmak en son istedigin şey. her zaman dedigim gibi 10 numara İnsansın :)

Senin hakkında düşüncelerimi az çok biliyosun. Çok sıcak kanlısın duruşun belli İnsanları kırmak en son istedigin şey. her zaman dedigim gibi 10 numara İnsansın :)

EyvAllah Kardeşim Çok Teşekkür Ederim :) Sende Gerçekten Oldukça Efendi Bir İnsansın.. Delikanlı Adamsın ;) Tekrar Teşekkürler :)

açıkçası pek diyalog kurmadım seninle.ama efendiligin saygın,lettingin paylaşımlarda ki olgunlugun dikkatimdan de kaçmadı..
efendi
saygın
sakin
mütavazi olarak bilirim
son olarakta
düşlerforumda sevilen bir üye olarak'da bilirim..

açıkçası pek diyalog kurmadım seninle.ama efendiligin saygın,lettingin paylaşımlarda ki olgunlugun dikkatimdan de kaçmadı..
efendi
saygın
sakin
mütavazi olarak bilirim
son olarakta
düşlerforumda sevilen bir üye olarak'da bilirim..

Evet Doğru Sohbet Etme Şansımız Olmadı Fazla. Ama Buna Rağmen Hakkımdaki Bu Güzel Ve Değerli Düşüncelerin İçin Çok Teşekkür Ediyorum. :) Hakkımda Böyle Düşünülmesi Beni Mutlu Etti. Tekrar Teşekkürler :)

geldim :):::::::: hemde sinava gitmedne oncee :)))

Sen cok iyisin; sakinsin..kimseyle tartismiytosun...hal hatir soransinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,beni cekenlerdensin :pppppppppppppppppp

benle beraber gececisin birde birgul esra:pppppppp

insallah hayatinda hep boyle kalirr mutlu olursunn basarili olursunnnnnnnnnnnnnnn

Hersey gonlunce olsunnnnnnnnn

sezin :))

Öncelikle cok iyi bir kalbin var Emrecim.
Sakin bir yapıya sahipsin.
Herkez tarafından seviliyorsun.
Sıcak kanlı insan canlısı birisin.
Cok efendisinde.
Forumdaki sevdiğim insanlardansın.
Uyumlu bir insansın.
Sohbetin gercekten hoş.
Hep böyle kalman dileğiyle ben seni böyle bilirim :)

geldim :):::::::: hemde sinava gitmedne oncee :)))

Sen cok iyisin; sakinsin..kimseyle tartismiytosun...hal hatir soransinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,beni cekenlerdensin :pppppppppppppppppp

benle beraber gececisin birde birgul esra:pppppppp

insallah hayatinda hep boyle kalirr mutlu olursunn basarili olursunnnnnnnnnnnnnnn

Hersey gonlunce olsunnnnnnnnn

sezin :))

Çok Teşekkür Ederim Sez'im :R :) Bu Güzel Düşüncelerin Beni Çok Mutlu Etti.. İyi Dileklerin İçin de Ayrıca Teşekkür Ederim.. O Dileklerin 2 Katını Yolluyorum Sana :) Sende Ömrün Boyunca Mutlu Olursun İnşAllah :R Değerlisin Canım. Seviyorum Seni :50:

Öncelikle cok iyi bir kalbin var Emrecim.
Sakin bir yapıya sahipsin.
Herkez tarafından seviliyorsun.
Sıcak kanlı insan canlısı birisin.
Cok efendisinde.
Forumdaki sevdiğim insanlardansın.
Uyumlu bir insansın.
Sohbetin gercekten hoş.
Hep böyle kalman dileğiyle ben seni böyle bilirim :)

O Senin Kalbinin Güzelliği Emel'cim :) Çok Ama Çok Teşekkür Ediyorum :R Benim Hakkımda Böyle Güzel Şeyler Düşünmen Beni Sevindirdi :) Sende Fazlasıyla Değerlisin Ve Seviliyorsun. Tekrar Çok Teşekkür Ederim Emel'cim :) :R

Çok iyi,eglenceli,sevimli,iyi kalpli,zevkli,hoş biri bilirim

:67: yeni fark ettim bu konuyu ben..

adı üstünde pek yoruma da gerek yok..REİSS..

asil kardeşim benim...

iyi..
temiz kalpli..
bi o kadar da soğuk esprileri olan :Ç

ama bunu yaparken de sevimli olmayı başarabilen arkadaşım :Ü

:67: yeni fark ettim bu konuyu ben..

adı üstünde pek yoruma da gerek yok..REİSS..

asil kardeşim benim...

iyi..
temiz kalpli..
bi o kadar da soğuk esprileri olan :Ç

ama bunu yaparken de sevimli olmayı başarabilen arkadaşım :Ü

Çok Teşekkür Ederim Emel :) O Senin Asilliğin, Senin Temiz Kalbin.. Güzel Düşüncelerin İçin Sağol :) :R

Şöyle bi yorumlara baktım da herkesin senin için yazacak ne çok şeyi varmış :)

REiSS;

-Senin beni az tanıdığın gibi benim de seni az tanıdığım
-Yorumlarına bakarsak beyefendi
-Ağırbaşlı
-Saygılı
-Az ve öz yorumlar yapan
-Dikkatli
-Anladığım kadarıla temiz kalpli
-Kültürlü

bir üyemizsin, seni öyle bilirim :R

Adam gibi adam kardeşlerimden muhabbeti güzel kimseyi kırmaz üzmez her tür konuyu konuşup paylaşabileceğim bir dostumdur. Allah inşşallah bu hayatta herşeyi gönlüne göre verir kardeşim

Sanırım çok geç kaldım konuya :)

Herkes herşeyi söylemiş :(

Üye olduğunda dikkatimi çok çabuk çektin.. Tabi ki avatarınla :)

Çizgisini bozmayan sayılı üyelerdensin. Saygılı, iyi kalpli ve nazlının dediği gibi "Adam gibi adamsın" :) Çok muhabbet etmedik seninle ya da birbirimizi çok iyi tanımıyoruz ama seni grdüğüm zaman forumda kırk yıllık arkadaşmışz gibi hissediyorum. Hiç yabancılık çekmiyorum ki bunun nedeni de sıcak kanlı olman sanırım.. Nerde ne yapacağını ne konuşacağını bilen kısacası kendini bilenn sevdiğimm bi üyesin :)

Herşey gönlünce olsun :) Hep mutlu olursun inşallahh :)

Şöyle bi yorumlara baktım da herkesin senin için yazacak ne çok şeyi varmış :)

REiSS;

-Senin beni az tanıdığın gibi benim de seni az tanıdığım
-Yorumlarına bakarsak beyefendi
-Ağırbaşlı
-Saygılı
-Az ve öz yorumlar yapan
-Dikkatli
-Anladığım kadarıla temiz kalpli
-Kültürlü

bir üyemizsin, seni öyle bilirim :R

Herkesin Yüreği O Kadar Güzel ki.. :)

Hakkımda Düşündüklerin Beni Çok Mutlu Etti Gizem. Böyle Güzel Bir İzlenim Bırakabildiysem Eğer Ne Mutlu Bana :) Çok Ama Çok Teşekkür Ederim.. :)

Adam gibi adam kardeşlerimden muhabbeti güzel kimseyi kırmaz üzmez her tür konuyu konuşup paylaşabileceğim bir dostumdur. Allah inşşallah bu hayatta herşeyi gönlüne göre verir kardeşim

EyvAllah Kardeşim Benim :) Sende Adam Gibi Adamsın.. Her Zaman Efendi Dostum Olarak Kalacaksın :) Çok Teşekkür Ederim.. Allah Seninde Herşeyi Gönlüne Göre Versin Kardeşim.. Hep Mutlu Olman Dileğiyle.. :)

Sanırım çok geç kaldım konuya :)

Herkes herşeyi söylemiş :(

Üye olduğunda dikkatimi çok çabuk çektin.. Tabi ki avatarınla :)

Çizgisini bozmayan sayılı üyelerdensin. Saygılı, iyi kalpli ve nazlının dediği gibi "Adam gibi adamsın" :) Çok muhabbet etmedik seninle ya da birbirimizi çok iyi tanımıyoruz ama seni grdüğüm zaman forumda kırk yıllık arkadaşmışz gibi hissediyorum. Hiç yabancılık çekmiyorum ki bunun nedeni de sıcak kanlı olman sanırım.. Nerde ne yapacağını ne konuşacağını bilen kısacası kendini bilenn sevdiğimm bi üyesin :)

Herşey gönlünce olsun :) Hep mutlu olursun inşallahh :)

Bu Sözlerin Karşısında Gerçekten Utandım Zeynep'cim :$ :) Sen Güzel Bakıp, Güzel Görmüşsün.. O Senin Yüreğinin Güzelliği :) Çok Teşekkür Ediyorum :R Sende Benim İçin Fazlasıyla Değerlisin Ve Seviliyorsun :) Senden Böylesine Güzel Ve Anlamlı Sözler Duymak Beni Oldukça Mutlu Etti. :) Bende Seni Görünce Aynı Duyguya Kapılıyorum. Sanki Yıllardır Dostumsun Gibi Geliyor :) Tekrar Teşekkür Ederim Bu Güzel Sözlerin İçin :R Çok Ama Çok Değerlisin :R

şimdi ben olmasam olmamm burada :)

bu siteye geri döndüğümde ne halt edicem şimdi demiştim...
kimseyi tanımam etmezdim :D
sonra sohbette karşılaştık seninle..
ilk konuşmamızda o kadar saygılı ve kibardn ki bana kitaplarda okuduğum o eski İstanbul beyefendilerini hatırlatmıştın :)
gün geçtikçe arkadaşlığımız ve muhabbetimz arttı ve hiç bir sitede karşılaşmamın imkansız oduğu bir insan olduğunu fark ettim :)

karmaşıksın...
iyi kalplisin..
geceninh 4ünde beni ve sezeni çekebilen tek insansın :D
ilginç espiri anlayışın var :D
çok güzel betimlemeler yapıyorsun :)
david hayranısın :)

bu sitede iyiki tanıdığım sezenden sonra 2. insansın (1. derdim ama sezen beni keser :D)

sakın bu koskacam kirli şehirde bize tannıttığın bu kişiliğini kaybetme....

yoksa çok yazıkk olur :)

iyiki varsınn kardeş :)

Oyy Nazlı Gerçekten Şuan Çok Mahçup Ettin Beni :$ Bunlar Ne Kadar Güzel, Ne Kadar Değerli Sözler Böyle.. Ne Diyeceğimi Bilemiyorum. Sana Ne Kadar Teşekkür Etsem Az Olur. :) O Kadar Güzel Bir Kalbe Sahipsin ki Böylesine Güzel Düşünüyorsun.. Fazlasıyla Utandım Şuan. Acaba Ben Bunları Hakediyor muyum ? :67: O Kadar Mükemmel Bir Kişiliğin Var ki Benim İçin Bunları Söylüyorsun. Hep Söylediğim Gibi Senin Kalbinin Güzelliği Yeter Nazlı'cım :) Güzel Bakan, Güzel Görür.. Sen Güzel Baktığın İçin Güzel Görüyorsun. Hepsi Bu :)

Sende Yürekten Seviliyorsun Ve Sevileceksin :) Bende Seni İyiki Tanımışım :R Okyanus Yürekli İnsan :) Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum. Çok Ama Çok Mutlu Ettin Beni. :106:
Noktasına virgülüne kadar hakediyorsun :)
Rica ederim Emrecim , hep mutlu ol :Ü

Bu arada bi Aslıyı bide seni şu aralar çok merak ediyorum. Forumda resmin var mı? Yoksa eklermisin :pp Ben inanılmaz meraklı bi insanımdır kusura bakma lütfen xD

şimdi ben olmasam olmamm burada :)

bu siteye geri döndüğümde ne halt edicem şimdi demiştim...
kimseyi tanımam etmezdim :D
sonra sohbette karşılaştık seninle..
ilk konuşmamızda o kadar saygılı ve kibardn ki bana kitaplarda okuduğum o eski İstanbul beyefendilerini hatırlatmıştın :)
gün geçtikçe arkadaşlığımız ve muhabbetimz arttı ve hiç bir sitede karşılaşmamın imkansız oduğu bir insan olduğunu fark ettim :)

karmaşıksın...
iyi kalplisin..
geceninh 4ünde beni ve sezeni çekebilen tek insansın :D
ilginç espiri anlayışın var :D
çok güzel betimlemeler yapıyorsun :)
david hayranısın :)

bu sitede iyiki tanıdığım sezenden sonra 2. insansın (1. derdim ama sezen beni keser :D)

sakın bu koskacam kirli şehirde bize tannıttığın bu kişiliğini kaybetme....

yoksa çok yazıkk olur :)

iyiki varsınn kardeş :)

Aynen Sen Olmazsan Olur mu Hiç :)
Bu Güzel Ve Çok Değerli Sözlerin İçin Çok Teşekkür Ederim Birgül'cüm :) Beni Mahçup Ettin Şuan :$ O Senin Kalbinin Güzelliği..
Ayrıca Seni Ve Sezen'i Çekmek Gibi Bir Durum Asla Söz Konusu Değil, İkinizde Benim İçin Fazlasıyla Değerlisiniz Ve Başımın Üstünde Yeriniz Var Her Zaman :)
Bende Seni İyiki Tanımışım Birgül :R Fazlasıyla Seviliyorsun :)
Ben Reel Hayatımda Nasılsam, Ne Düşünüyorsam Burda da Onları Yansıtıyorum :) Kendi İç Dünyamda Neler Yaşıyorsam Sizlerle de Aynısını Yaşıyorum :)
Sende İyiki Varsın Canım :R Tekrar Çok Teşekkür Ediyorum..

Noktasına virgülüne kadar hakediyorsun :)
Rica ederim Emrecim , hep mutlu ol :Ü

Bu arada bi Aslıyı bide seni şu aralar çok merak ediyorum. Forumda resmin var mı? Yoksa eklermisin :pp Ben inanılmaz meraklı bi insanımdır kusura bakma lütfen xD

İyi Dileklerin İçin Sağol Nazlı'cım :R Sende Her Zaman Mutlu Ol.. :)
Forumda Resmim Maalesef Yok. Daha Sonra Resimlerimi Bir İnceleyeyim :) Güzel Olanları Bulursam Ekleyebilirim Veya Avatar'a Koyarım Ordan da Görebilirsin Beni :) Ayrıca Estağfurullah Nazlı Ne Kusuru :) Merak Edebilirsin Son Derece Normal :)

yazmadım diye hatırlıyorum ) kardeşim çok seviliyorsun çok tatlısın içtesin efendisin saygılısın çok güzel şeylere layıksın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri