Beni Nasıl Bilirsiniz ? ''REİSS''

REiSS

Kayıtlı Üye
Bu Konuyu Açmak Konusunda Kararsız Kalmıştım. :) Biraz Düşündüm Ve Bende Açayım Dedim. :)

Her Türlü Yoruma Açığım. :) Şimdiden Hepinize Teşekkür Ediyorum. :R

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? ''REİSS''

Umarım ilk msj benim olur :)

Aslında sana 'adam gibi adam' desem kısaca özetlemiş olurum :) Çünkü kolay kolay kimseye söylenmez bu cümle..
İstanbul gibi bi yerde böyle yüreği güzel , böyle efendi , böyle saygılı, yüreği sevgi dolu bi erkek çıkmaz zannederdim ama Emre bunların hepsinin buluştuğu istisna bi insan :Ü
Ayrıca bilgili, ne zaman nerede ne söyliceğini bilen, gerektiği yerde gereken cevabı en olgun biçimde verebilen, kültürlü ve İTÜ lü mükemmel biri :Ü
Ama herşeyden önce o güler yüzün yeter aslında :)
Forumda 3 yıldır bulunduğum sürede bu kadar beyefendi bu kadar insanlara saygı gösteren kimseyle karşılaşmamıştım sen ilk oldun :)
Umarım hayatının sonuna kadar bu çizgini bozmazsın :R
Tuhaf olan da seninle konuşma fırsatımız olmadan sadece yorumlarını , insanlarla konuşma tarzını görerek bu fikirlere vardım ama yalnız değilim. Forumda seni bu şekilde tanımayan yok.. Herkes senin efendiliğini konuşuyor kimse seni kötü biri olarak tanımıyor :)
Ve bu o kadar değerli bişey ki :)
Forumdaki arkadaşların tarafından bu kadar çok seviliyosun kim bilir çevrendeki arkadaşların seni nasıl seviyodur sana nasıl değer veriyodur :)
Tekrar yüreğinin güzelliği için ve ailenin seni yetiştirme tarzı için Allah razı olsun :)
Yürekten seviliyosun Emrecim , sanalda da olsa iyi ki tanımışım dediğim yürekli insanlardansın :Ü

Aslında sana 'adam gibi adam' desem kısaca özetlemiş olurum :) Çünkü kolay kolay kimseye söylenmez bu cümle..
İstanbul gibi bi yerde böyle yüreği güzel , böyle efendi , böyle saygılı, yüreği sevgi dolu bi erkek çıkmaz zannederdim ama Emre bunların hepsinin buluştuğu istisna bi insan :Ü
Ayrıca bilgili, ne zaman nerede ne söyliceğini bilen, gerektiği yerde gereken cevabı en olgun biçimde verebilen, kültürlü ve İTÜ lü mükemmel biri :Ü
Forumda 3 yıldır bulunduğum sürede bu kadar beyefendi bu kadar insanlara saygı gösteren kimseyle karşılaşmamıştım sen ilk oldun :)
Tuhaf olan da seninle konuşma fırsatımız olmadan sadece yorumlarını , insanlarla konuşma tarzını görerek bu fikirlere vardım ama yalnız değilim. Forumda seni bu şekilde tanımayan yok.. Herkes senin efendiliğini konuşuyor kimse seni kötü biri olarak tanımıyor :)
Forumdaki arkadaşların tarafından bu kadar çok seviliyosun kim bilir çevrendeki arkadaşların seni nasıl seviyodur sana nasıl değer veriyodur :)
Tekrar yüreğinin güzelliği için ve ailenin seni yetiştirme tarzı için Allah razı olsun :)
Yürekten seviliyosun Emrecim , sanalda da olsa iyi ki tanımışım dediğim yürekli insanlardansın :Ü

Oyy Nazlı Gerçekten Şuan Çok Mahçup Ettin Beni :$ Bunlar Ne Kadar Güzel, Ne Kadar Değerli Sözler Böyle.. Ne Diyeceğimi Bilemiyorum. Sana Ne Kadar Teşekkür Etsem Az Olur. :) O Kadar Güzel Bir Kalbe Sahipsin ki Böylesine Güzel Düşünüyorsun.. Fazlasıyla Utandım Şuan. Acaba Ben Bunları Hakediyor muyum ? :67: O Kadar Mükemmel Bir Kişiliğin Var ki Benim İçin Bunları Söylüyorsun. Hep Söylediğim Gibi Senin Kalbinin Güzelliği Yeter Nazlı'cım :) Güzel Bakan, Güzel Görür.. Sen Güzel Baktığın İçin Güzel Görüyorsun. Hepsi Bu :)

Sende Yürekten Seviliyorsun Ve Sevileceksin :) Bende Seni İyiki Tanımışım :R Okyanus Yürekli İnsan :) Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum. Çok Ama Çok Mutlu Ettin Beni. :106:

aynen katiliyorum ve yrin eklicem diceklrimii:106::106:

konuyu açman iyi olmuş :pp
bende Nazlıya katılıyorum şu forumdaki Adam Gibi Adamsın :)
saygılı ve efendısın. kimseleri kırmıyor herkesle cok guzel dostluklar kurabılıyorsun :)
mükemmel bir kişiliğin var :)
Kalbinde mükemmel insanlara Güven verebılıyorsun seninle sohbet etmek ınsanlar için pha biçilemez bir şey :)
bilgilisin , kültürlüsün insnalara karşı saygılı , anlayışlı, hoş görülüsün :)
ve hiç değişmedin kişiliğin hala böyle devam edıyor :)
Altın gibi bir kalbın var senı tnaımaktan cok mutluyum :)
Sevıyorum Emrecık senı ıyıkı burdasın ve ıyıkı tanımışım senı :)
Dılerım o Güzel kalbın gibi bir hayatın olur ve o yüzün inşAllah hep tebessumlerle dolar :)
:106:

şimdi kardeşim benden önce yazan bayan arkdaşlarımz herşei en ince ayrntısına kadar anlatmış
onlarının söznün üstüne söz eklemeye çalşıcam :D
forumda ilk tanıştığım kişi sensisn kardeşim
elbetteki bi farkın olcak
kalbin çok temiz çok iyi niyetlisn
sohbet edilcek adamsın kralsın delikanlısın
insannın efeliği efendiliğidir sen bu sözün en iyi örneklerndensin :)
yanlış anlaşılmasın :D seviorum seni kardeşimm :D

konuyu açman iyi olmuş :pp
bende Nazlıya katılıyorum şu forumdaki Adam Gibi Adamsın :)
saygılı ve efendısın. kimseleri kırmıyor herkesle cok guzel dostluklar kurabılıyorsun :)
mükemmel bir kişiliğin var :)
Kalbinde mükemmel insanlara Güven verebılıyorsun seninle sohbet etmek ınsanlar için pha biçilemez bir şey :)
bilgilisin , kültürlüsün insnalara karşı saygılı , anlayışlı, hoş görülüsün :)
ve hiç değişmedin kişiliğin hala böyle devam edıyor :)
Altın gibi bir kalbın var senı tnaımaktan cok mutluyum :)
Sevıyorum Emrecık senı ıyıkı burdasın ve ıyıkı tanımışım senı :)
Dılerım o Güzel kalbın gibi bir hayatın olur ve o yüzün inşAllah hep tebessumlerle dolar :)
:106:

Oyy Gizem'cim Şimdi Sen Beni Utandırdın :$ Bunları Senden Duyabilmek Ne Kadar Güzel Birşey :) Hakkımdaki Bu Güzel Düşüncelerinden Dolayı Çok Ama Çok Teşekkür Ediyorum Sana.. O Senin Kalbinin Güzelliği, Senin Kişiliğinin Mükemmelliği :) Çok Mutlu Ettin Beni. :)

Bende Seni İyiki Tanımışım Canım :R İyi Dileklerin İçin de Ayrıca Teşekkürler. İnşAllah Senin Yüzünde Ömrün Boyunca Hep Gülümser. :) Tekrar Teşekkür Ediyorum Gizem'cim :R Çok Ama Çok Değerlisin :106:

Oyy Gizem'cim Şimdi Sen Beni Utandırdın :$ Bunları Senden Duyabilmek Ne Kadar Güzel Birşey :) Hakkımdaki Bu Güzel Düşüncelerinden Dolayı Çok Ama Çok Teşekkür Ediyorum Sana.. O Senin Kalbinin Güzelliği, Senin Kişiliğinin Mükemmelliği :) Çok Mutlu Ettin Beni. :)

Bende Seni İyiki Tanımışım Canım :R İyi Dileklerin İçin de Ayrıca Teşekkürler. İnşAllah Senin Yüzünde Ömrün Boyunca Hep Gülümser. :) Tekrar Teşekkür Ediyorum Gizem'cim :R Çok Ama Çok Değerlisin :106:

hep sen mi benı utandıracaksın mükemmel ınsan :)
bunlar benım sana hep söylmek ıstedıklerım canım :) fırsat cıktı söyledım :)
bende cok teşekkur ederım Emrecıgım Sende çok değerlisin :) :2:

şimdi kardeşim benden önce yazan bayan arkdaşlarımz herşei en ince ayrntısına kadar anlatmış
onlarının söznün üstüne söz eklemeye çalşıcam :D
forumda ilk tanıştığım kişi sensisn kardeşim
elbetteki bi farkın olcak
kalbin çok temiz çok iyi niyetlisn
sohbet edilcek adamsın kralsın delikanlısın
insannın efeliği efendiliğidir sen bu sözün en iyi örneklerndensin :)
yanlış anlaşılmasın :D seviorum seni kardeşimm :D

EyvAllah Kardeşim Benim :) Evet Üye Olduğunda İlk Sohbetin Benimle Olmuştu :) Bu Ne Kadar Büyük Bir Onur'dur Benim İçin xD

Şaka Bir Yana Sende Hakiki Delikanlı Adamsın Uğur'um :) Her Zaman Saygılısın, Samimisin Ve Efendisin.. Kısacası Cansın Sen :) :R Bende Seni Seviyorum Kardeşim xD Çok Değerlisin Benim İçin :106:

hep sen mi benı utandıracaksın mükemmel ınsan :)
bunlar benım sana hep söylmek ıstedıklerım canım :) fırsat cıktı söyledım :)
bende cok teşekkur ederım Emrecıgım Sende çok değerlisin :) :2:

Aman Gizem'cim Mükemmellik Ne Haddime :) Kendisi Mükemmel Olan, Karşısındakini Mükemmel Görür :)

Bunları Söyleyip Hem Utandırdın Beni Hemde Çok Mutlu Ettin Gerçekten :) Çok Teşekkür Ederim. :106:

EyvAllah Kardeşim Benim :) Evet Üye Olduğunda İlk Sohbetin Benimle Olmuştu :) Bu Ne Kadar Büyük Bir Onur'dur Benim İçin xD

Şaka Bir Yana Sende Hakiki Delikanlı Adamsın Uğur'um :) Her Zaman Saygılısın, Samimisin Ve Efendisin.. Kısacası Cansın Sen :) :R Bende Seni Seviyorum Kardeşim xD Çok Değerlisin Benim İçin :106:

kardeşm benm Allah razı olsun
bugn braz fazla sevştk :D
konunu daha fazla kirletmedn uzuyorum kardeşm kızma :D :D :D

kardeşm benm Allah razı olsun
bugn braz fazla sevştk :D
konunu daha fazla kirletmedn uzuyorum kardeşm kızma :D :D :D

Allah Hepimizden Razı Olsun Kardeşim :)
Hayat'ın İçinde Biraz Gırgır, Şamata Olmazsa Çekilmez Olur :)
Kirletmek Ne Kelime İstersen Devamlı Bu Konuda Kal xD Ne Demek :)

Seni nasıl bilirim (:)
Emrecim sen gerçekten çok özel birisin.
Forumda tanıdığım en beyefendi kişiliksin.
Kimseyle bir sorunu olmayan, sakin, herkesle iyi geçinen, herkesin iyiliğini isteyen gayet özünde birisin.
Nerede ne konuşacağını iyi biliyorsun.
Senle sabaha kadar sohbet etmek paha biçilemez :pp
Sohbetin çok güzel.. Hani derler ya küçükle küçük büyükle büyük olup kafa barıştırıyorsun.
Kültürlüsün, saygılısın, hoşgörülüsün ve herşeyden önce çok güzel bir kalbin var :)
Fazlasıyla seviliyorsun :R
Sen çok çok özel birisin seni anlatmaya bu sözcükler az kalır :)
Güzel olan herşeyi hakediyorsun :)
Herşey kalbinin güzelliğince olsun hayatında başarılar :2:

Bence O Kadar Yazıp Uzatmaya Gerek Yok. Sen kendini çok güzel özetlemişsin

REİSS

Seni Saygılı dürüst kimseye bi zararı olmayan birisi olarak biliyorum :)
yorumlarına göre komikte birisin xD
Herkesle iyi geçinen kimseyle bi problemi olmayan birisin.
Herşey gönlünce olsun..

SAYGILAR :D

Seni nasıl bilirim (:)
Emrecim sen gerçekten çok özel birisin.
Forumda tanıdığım en beyefendi kişiliksin.
Kimseyle bir sorunu olmayan, sakin, herkesle iyi geçinen, herkesin iyiliğini isteyen gayet özünde birisin.
Nerede ne konuşacağını iyi biliyorsun.
Senle sabaha kadar sohbet etmek paha biçilemez :pp
Sohbetin çok güzel.. Hani derler ya küçükle küçük büyükle büyük olup kafa barıştırıyorsun.
Kültürlüsün, saygılısın, hoşgörülüsün ve herşeyden önce çok güzel bir kalbin var :)
Fazlasıyla seviliyorsun :R
Sen çok çok özel birisin seni anlatmaya bu sözcükler az kalır :)
Güzel olan herşeyi hakediyorsun :)
Herşey kalbinin güzelliğince olsun hayatında başarılar :2:

Melek'cim :$ Fazlasıyla Utandım Şuan.. Benim Hakkımda Böylesine Güzel Sözler Söylemen Gerçekten Çok Mutluluk Verici. :) Ne Desem Bilemedim Şimdi..
Sende Çok Ama Çok Özel Birisin. :) Senin Yüreğinin Güzelliğini Anlatırken Tüm Değerli Kelimeler Kaybediyor Değerini :) O Senin Kalbinin Güzelliği Canım Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim :R
Sende Fazlasıyla Seviliyorsun Ve Sevileceksin :) Dilerim Sende Kalbinin Değeri Kadar Değerli Bir Yaşam Sürersin. :) Çok Çok Teşekkürler.. :106:

Bence O Kadar Yazıp Uzatmaya Gerek Yok. Sen kendini çok güzel özetlemişsin

REİSS

Çok Teşekkürler Kardeşim de Ben Özetlemedim Onu :) Bundan 23 Sene Önce Babam Özetlemiş xD İkinci İsmim Reis Benim :)

Seni Saygılı dürüst kimseye bi zararı olmayan birisi olarak biliyorum :)
yorumlarına göre komikte birisin xD
Herkesle iyi geçinen kimseyle bi problemi olmayan birisin.
Herşey gönlünce olsun..

SAYGILAR :D

Çok Teşekkür Ederim Tülay'cım :) Hakkımda Böyle Düşünmen Fazlasıyla Sevindirici :)
Seninde Herşey Gönlünce Olsun. :R

Saygılar Bizden xD :)

Çok Teşekkürler Kardeşim de Ben Özetlemedim Onu :) Bundan 23 Sene Önce Babam Özetlemiş xD İkinci İsmim Reis Benim :)

Çok Teşekkür Ederim Tülay'cım :) Hakkımda Böyle Düşünmen Fazlasıyla Sevindirici :)
Seninde Herşey Gönlünce Olsun. :R

Saygılar Bizden xD :)

Baban Reiss Olacağını Biliyormuş Demekki :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri