Umarım ilk msj benim olur
Aslında sana 'adam gibi adam' desem kısaca özetlemiş olurum Çünkü kolay kolay kimseye söylenmez bu cümle..
İstanbul gibi bi yerde böyle yüreği güzel , böyle efendi , böyle saygılı, yüreği sevgi dolu bi erkek çıkmaz zannederdim ama Emre bunların hepsinin buluştuğu istisna bi insan :Ü
Ayrıca bilgili, ne zaman nerede ne söyliceğini bilen, gerektiği yerde gereken cevabı en olgun biçimde verebilen, kültürlü ve İTÜ lü mükemmel biri :Ü
Ama herşeyden önce o güler yüzün yeter aslında
Forumda 3 yıldır bulunduğum sürede bu kadar beyefendi bu kadar insanlara saygı gösteren kimseyle karşılaşmamıştım sen ilk oldun
Umarım hayatının sonuna kadar bu çizgini bozmazsın :R
Tuhaf olan da seninle konuşma fırsatımız olmadan sadece yorumlarını , insanlarla konuşma tarzını görerek bu fikirlere vardım ama yalnız değilim. Forumda seni bu şekilde tanımayan yok.. Herkes senin efendiliğini konuşuyor kimse seni kötü biri olarak tanımıyor
Ve bu o kadar değerli bişey ki
Forumdaki arkadaşların tarafından bu kadar çok seviliyosun kim bilir çevrendeki arkadaşların seni nasıl seviyodur sana nasıl değer veriyodur
Tekrar yüreğinin güzelliği için ve ailenin seni yetiştirme tarzı için Allah razı olsun
Yürekten seviliyosun Emrecim , sanalda da olsa iyi ki tanımışım dediğim yürekli insanlardansın :Ü
aynen katiliyorum ve yrin eklicem diceklrimii:106::106:Umarım ilk msj benim olur
Aslında sana 'adam gibi adam' desem kısaca özetlemiş olurum Çünkü kolay kolay kimseye söylenmez bu cümle..
İstanbul gibi bi yerde böyle yüreği güzel , böyle efendi , böyle saygılı, yüreği sevgi dolu bi erkek çıkmaz zannederdim ama Emre bunların hepsinin buluştuğu istisna bi insan :Ü
Ayrıca bilgili, ne zaman nerede ne söyliceğini bilen, gerektiği yerde gereken cevabı en olgun biçimde verebilen, kültürlü ve İTÜ lü mükemmel biri :Ü
Ama herşeyden önce o güler yüzün yeter aslında
Forumda 3 yıldır bulunduğum sürede bu kadar beyefendi bu kadar insanlara saygı gösteren kimseyle karşılaşmamıştım sen ilk oldun
Umarım hayatının sonuna kadar bu çizgini bozmazsın :R
Tuhaf olan da seninle konuşma fırsatımız olmadan sadece yorumlarını , insanlarla konuşma tarzını görerek bu fikirlere vardım ama yalnız değilim. Forumda seni bu şekilde tanımayan yok.. Herkes senin efendiliğini konuşuyor kimse seni kötü biri olarak tanımıyor
Ve bu o kadar değerli bişey ki
Forumdaki arkadaşların tarafından bu kadar çok seviliyosun kim bilir çevrendeki arkadaşların seni nasıl seviyodur sana nasıl değer veriyodur
Tekrar yüreğinin güzelliği için ve ailenin seni yetiştirme tarzı için Allah razı olsun
Yürekten seviliyosun Emrecim , sanalda da olsa iyi ki tanımışım dediğim yürekli insanlardansın :Ü
aynen katiliyorum ve yrin eklicem diceklrimii:106::106:
konuyu açman iyi olmuş p
bende Nazlıya katılıyorum şu forumdaki Adam Gibi Adamsın
saygılı ve efendısın. kimseleri kırmıyor herkesle cok guzel dostluklar kurabılıyorsun
mükemmel bir kişiliğin var
Kalbinde mükemmel insanlara Güven verebılıyorsun seninle sohbet etmek ınsanlar için pha biçilemez bir şey
bilgilisin , kültürlüsün insnalara karşı saygılı , anlayışlı, hoş görülüsün
ve hiç değişmedin kişiliğin hala böyle devam edıyor
Altın gibi bir kalbın var senı tnaımaktan cok mutluyum
Sevıyorum Emrecık senı ıyıkı burdasın ve ıyıkı tanımışım senı
Dılerım o Güzel kalbın gibi bir hayatın olur ve o yüzün inşAllah hep tebessumlerle dolar
:106:
Oyy Gizem'cim Şimdi Sen Beni Utandırdın :$ Bunları Senden Duyabilmek Ne Kadar Güzel Birşey Hakkımdaki Bu Güzel Düşüncelerinden Dolayı Çok Ama Çok Teşekkür Ediyorum Sana.. O Senin Kalbinin Güzelliği, Senin Kişiliğinin Mükemmelliği Çok Mutlu Ettin Beni.
Bende Seni İyiki Tanımışım Canım :R İyi Dileklerin İçin de Ayrıca Teşekkürler. İnşAllah Senin Yüzünde Ömrün Boyunca Hep Gülümser. Tekrar Teşekkür Ediyorum Gizem'cim :R Çok Ama Çok Değerlisin :106:
şimdi kardeşim benden önce yazan bayan arkdaşlarımz herşei en ince ayrntısına kadar anlatmış
onlarının söznün üstüne söz eklemeye çalşıcam
forumda ilk tanıştığım kişi sensisn kardeşim
elbetteki bi farkın olcak
kalbin çok temiz çok iyi niyetlisn
sohbet edilcek adamsın kralsın delikanlısın
insannın efeliği efendiliğidir sen bu sözün en iyi örneklerndensin
yanlış anlaşılmasın seviorum seni kardeşimm
hep sen mi benı utandıracaksın mükemmel ınsan
bunlar benım sana hep söylmek ıstedıklerım canım fırsat cıktı söyledım
bende cok teşekkur ederım Emrecıgım Sende çok değerlisin :2:
EyvAllah Kardeşim Benim Evet Üye Olduğunda İlk Sohbetin Benimle Olmuştu Bu Ne Kadar Büyük Bir Onur'dur Benim İçin xD
Şaka Bir Yana Sende Hakiki Delikanlı Adamsın Uğur'um Her Zaman Saygılısın, Samimisin Ve Efendisin.. Kısacası Cansın Sen :R Bende Seni Seviyorum Kardeşim xD Çok Değerlisin Benim İçin :106:
kardeşm benm Allah razı olsun
bugn braz fazla sevştk
konunu daha fazla kirletmedn uzuyorum kardeşm kızma
Seni nasıl bilirim (
Emrecim sen gerçekten çok özel birisin.
Forumda tanıdığım en beyefendi kişiliksin.
Kimseyle bir sorunu olmayan, sakin, herkesle iyi geçinen, herkesin iyiliğini isteyen gayet özünde birisin.
Nerede ne konuşacağını iyi biliyorsun.
Senle sabaha kadar sohbet etmek paha biçilemez p
Sohbetin çok güzel.. Hani derler ya küçükle küçük büyükle büyük olup kafa barıştırıyorsun.
Kültürlüsün, saygılısın, hoşgörülüsün ve herşeyden önce çok güzel bir kalbin var
Fazlasıyla seviliyorsun :R
Sen çok çok özel birisin seni anlatmaya bu sözcükler az kalır
Güzel olan herşeyi hakediyorsun
Herşey kalbinin güzelliğince olsun hayatında başarılar :2:
Bence O Kadar Yazıp Uzatmaya Gerek Yok. Sen kendini çok güzel özetlemişsin
REİSS
Seni Saygılı dürüst kimseye bi zararı olmayan birisi olarak biliyorum
yorumlarına göre komikte birisin xD
Herkesle iyi geçinen kimseyle bi problemi olmayan birisin.
Herşey gönlünce olsun..
SAYGILAR
Çok Teşekkürler Kardeşim de Ben Özetlemedim Onu Bundan 23 Sene Önce Babam Özetlemiş xD İkinci İsmim Reis Benim
Çok Teşekkür Ederim Tülay'cım Hakkımda Böyle Düşünmen Fazlasıyla Sevindirici
Seninde Herşey Gönlünce Olsun. :R
Saygılar Bizden xD
Baban Reiss Olacağını Biliyormuş Demekki
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.