Beni Nasıl Bilirsiniz '' COD7 "

---> Beni Nasıl Bilirsiniz "endLesS"

tamam tamam xD yeni bir özelliği;

şakacı. :R

bir de çalışkan. :R

Güzel yazıyosun , Canayakınsın , Çok iyi birisin yaa :)

Daha önce de yazmıştım ama yazdıklarımm sanırımm yetersiz şimdiki düşüncelerim göz önüne alınırsa ;)

Nasıl bilirimm seni :)

Herşeyden önce Bitanemm <3

Ne zaman arayacağı belli olmayan, aradığında da ne konuşacağı belli olmayan biri :)

Her zaman sürprizlerle dolu, cana yakınn, kıpır kıpır ve mükemmell bi insan :)

Biraz hatta pek bi fırlama :)

Forumda dostum diyebileceğim ve rahatça dedikodu yapabileceğim tek insan :)

Seviyorum seni canım benmm :):)

Bunların hepsi sadece sanalda hissettiklerimdi. Gerçekte de kıpır kıpır, geveze :D, anlatcakları hiç bitmeyen :D, Neşelii, Çapkın olmayann ve çookk farklı birisin :)

Hee bi de yüksekten korkan, kolay sinirlenmeyen, espirili, heyecanlı, çook sevilen birisin ve birz da hayırsızzsın :)

Seninle tanışmakk çok güzeldii :)

Daha önce de yazmıştım ama yazdıklarımm sanırımm yetersiz şimdiki düşüncelerim göz önüne alınırsa ;)

Bunların hepsi sadece sanalda hissettiklerimdi. Gerçekte de kıpır kıpır, geveze :D, anlatcakları hiç bitmeyen :D, Neşelii, Çapkın olmayann ve çookk farklı birisin :)

Hee bi de yüksekten korkan, kolay sinirlenmeyen, espirili, heyecanlı, çook sevilen birisin ve birz da hayırsızzsın :)

Seninle tanışmakk çok güzeldii :)

Şimdi Yükseklik korkumu buraya yansıtmayalım lütfen xD Hem o adrenalin tamam mı isimden kaybediyor xD Çarpışan arabalarda köşeye sıkıştırdıklarında benim gelip kurtardığımı da unutman cidden hüsrana uğrattı beni xD

Teşekkür ederim Zeynepcim :)

Benii kimse köşeye sıkıştıramadı hıhh ve sende kahramanım olamadın malesef :)

Aynen öyle kardeşim. Sözüm var unutma Hacettepe de beraber okuyacaz inş.

İsmini unuttuğum arkadas :) kızdı mı bilmem ama Emre iste :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri