Şu forumda en iyi tanıdığım insansın ilk önce.
Senin de dediğin gibi bi anlık sinirle çok kırmışızdır zamanında birbirimizi ama hepsi geldi geçti.
Edebiyat yönün çok kuvvetlidir , ağzın çok iyi laf yapar :Ç
İyi espri yaparsın (bunu herkes beceremez, dil ve zeka lazım espri yapmak için), en kötü olayıı bile dalgaya alıp komik bir taraf bulabilirsin.
Gerçekten zeki birisin.
Hayatta her istediğini yapabildiğini sanıyorum yani bayağı şanslısın.
Çoğu şeyi kafana taktığını sanmıyorum kafana taktığın şeyler/kişiler sınırlıdır.
Onun dışında çok değişken bi ruh halin var, istediğin şeyler de sürekli değişir.
Aklından her geçeni herkesle paylaşmayı seversin bu yüzden samimisin, art niyet aramam senin söylediklerinde.
Aslında çok güvenilir birisin.
Saf gibi görünürsün ama asla saf değilsin sadece fazla merhametlisin.
Balık burcusun ve bütün özelliklerini taşıyorsun zaten balıkla yengeç birbirine çok benzer bu yüzden diyorum ya şu anlık sinirlerle kalp kırma, sonra da bi özürle herşeyi unutabilme konusunda ikiz gibiyiz.
Açıkçası 3 senedir senin forumdaki deliliklerini izlemeye alışmışım hareketlerin çoğu kişiye batsa da benim için bi sorun teşkil etmiyor :Ç
Ama sevmediğim bi yönün var o da hala değişmemen (kızmap)
Valla daha çook yazarım da sıkmıyim seni xD
İyi ki varsın, hayattaki bütün güzelliklerin seni bulması dileğiyle, hep mutlu ol :Ü
bir kaç forumdan takip ettiğim kadarı ile çalışkan hırslı biri
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.