Beni Nasıl Bilirsiniz '' COD7 "

---> Beni Nasıl Bilirsiniz "endLesS"

ne desemki.

herkez söylemiş doğrularıyla :D
deli manyak piskopat her an her şeyi yapan biri
sapık bi dostumdur.
Bu adamı anlatamazsın yaşaman lazım.

Forumda yeniyim gerçi ama gördüklerime göre;
Sempatik
Komik
Ve çok iyi birisin :3:

normal olmayan = emre :d
yaramaz , arsız , deli dolu , haylaz vs vs vs .. :d

Şu forumda en iyi tanıdığım insansın ilk önce.
Senin de dediğin gibi bi anlık sinirle çok kırmışızdır zamanında birbirimizi ama hepsi geldi geçti.
Edebiyat yönün çok kuvvetlidir , ağzın çok iyi laf yapar :Ç
İyi espri yaparsın (bunu herkes beceremez, dil ve zeka lazım espri yapmak için), en kötü olayıı bile dalgaya alıp komik bir taraf bulabilirsin.
Gerçekten zeki birisin.
Hayatta her istediğini yapabildiğini sanıyorum yani bayağı şanslısın.
Çoğu şeyi kafana taktığını sanmıyorum kafana taktığın şeyler/kişiler sınırlıdır.
Onun dışında çok değişken bi ruh halin var, istediğin şeyler de sürekli değişir.
Aklından her geçeni herkesle paylaşmayı seversin bu yüzden samimisin, art niyet aramam senin söylediklerinde.
Aslında çok güvenilir birisin.
Saf gibi görünürsün ama asla saf değilsin sadece fazla merhametlisin.
Balık burcusun ve bütün özelliklerini taşıyorsun zaten balıkla yengeç birbirine çok benzer bu yüzden diyorum ya şu anlık sinirlerle kalp kırma, sonra da bi özürle herşeyi unutabilme konusunda ikiz gibiyiz.
Açıkçası 3 senedir senin forumdaki deliliklerini izlemeye alışmışım hareketlerin çoğu kişiye batsa da benim için bi sorun teşkil etmiyor :Ç
Ama sevmediğim bi yönün var o da hala değişmemen (kızma:pp)
Valla daha çook yazarım da sıkmıyim seni xD
İyi ki varsın, hayattaki bütün güzelliklerin seni bulması dileğiyle, hep mutlu ol :Ü

Şu forumda en iyi tanıdığım insansın ilk önce.
Senin de dediğin gibi bi anlık sinirle çok kırmışızdır zamanında birbirimizi ama hepsi geldi geçti.
Edebiyat yönün çok kuvvetlidir , ağzın çok iyi laf yapar :Ç
İyi espri yaparsın (bunu herkes beceremez, dil ve zeka lazım espri yapmak için), en kötü olayıı bile dalgaya alıp komik bir taraf bulabilirsin.
Gerçekten zeki birisin.
Hayatta her istediğini yapabildiğini sanıyorum yani bayağı şanslısın.
Çoğu şeyi kafana taktığını sanmıyorum kafana taktığın şeyler/kişiler sınırlıdır.
Onun dışında çok değişken bi ruh halin var, istediğin şeyler de sürekli değişir.
Aklından her geçeni herkesle paylaşmayı seversin bu yüzden samimisin, art niyet aramam senin söylediklerinde.
Aslında çok güvenilir birisin.
Saf gibi görünürsün ama asla saf değilsin sadece fazla merhametlisin.
Balık burcusun ve bütün özelliklerini taşıyorsun zaten balıkla yengeç birbirine çok benzer bu yüzden diyorum ya şu anlık sinirlerle kalp kırma, sonra da bi özürle herşeyi unutabilme konusunda ikiz gibiyiz.
Açıkçası 3 senedir senin forumdaki deliliklerini izlemeye alışmışım hareketlerin çoğu kişiye batsa da benim için bi sorun teşkil etmiyor :Ç
Ama sevmediğim bi yönün var o da hala değişmemen (kızma:pp)
Valla daha çook yazarım da sıkmıyim seni xD
İyi ki varsın, hayattaki bütün güzelliklerin seni bulması dileğiyle, hep mutlu ol :Ü

hehheh vallahi merak ettim daha fazla ne yazacağını yazarmısın rica etsem xD

Çok teşekkür ederim Nazlı xD Yok kızmam insan bazı şeylerini kaybedemez bende biliyorum o değişmeyen yönlerimi aslındada işte. Vardır ya hani bilmediği bi 5 vakit namaz onu da gavurluğundan. O hesap xD

Samimiyetin için teşekkür ederim :R

bir kaç forumdan takip ettiğim kadarı ile çalışkan hırslı biri

bir kaç forumdan takip ettiğim kadarı ile çalışkan hırslı biri

O kadar çok fake hesabım var ki anlatamam bro. İmzam, avatarım hadi nickimi geçtim genel bir isimdir olabilir ama benım şiirlerimi konularımı cart curt çok kopyam var. Karıştırıyorsundur belki :R

Teşekkür ederim yine de kardeşim.

DaVinci seni şimdi tanıdım bu arada xD Baya geç düştü ama düştü

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri