Beni Nasıl Bilirsiniz '' COD7 "

---> Beni Nasıl Bilirsiniz "endLesS"

Kısaca yazmak gerekirse;

Sıcakkanlı,eğlenceli,muhabbeti zevk veren,bazen neyle neyi alakalandırdığını anlamasam da olsa da konuşsak dedirten xD ve bence hepsinden önemlisi Atatürk'e olan bağlılığı takdir gerektiren şahsiyet :) Ki biliyorum takdir edilmese de fikirlerini savunmaktan,düşüncelerini açıklamaktan ve milleti için bi şeyler yapmaya çalışmaktan vazgeçmeyecek,vazgeçmesin de! iyi ki tanımışım :106:

Kısaca yazmak gerekirse;

Sıcakkanlı
,eğlenceli,muhabbeti zevk veren,bazen neyle neyi alakalandırdığını anlamasam da olsa da konuşsak dedirten xD ve bence hepsinden önemlisi Atatürk'e olan bağlılığı takdir gerektiren şahsiyet :) Ki biliyorum takdir edilmese de fikirlerini savunmaktan,düşüncelerini açıklamaktan ve milleti için bi şeyler yapmaya çalışmaktan vazgeçmeyecek,vazgeçmesin de! iyi ki tanımışım :106:

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin.

Tahminin doğru evet. Ben kaç senedir bişeyler anlatmak istiyorum ama çoğu kaile bile almıyor, almayacakta.
Ama bu şekilde yazılar paylasmaya devam edecem hep :)

Çok teşekkür ederim mutlu ettin beni :)

Bende seni iyiki tanımışım :)

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin.

Tahminin doğru evet. Ben kaç senedir bişeyler anlatmak istiyorum ama çoğu kaile bile almıyor, almayacakta.
Ama bu şekilde yazılar paylasmaya devam edecem hep :)

Çok teşekkür ederim mutlu ettin beni :)

Bende seni iyiki tanımışım :)
etmelisin de zaten başkaları için değil,kendin için,kendini iyi hissetmek için :) senin mutlu olman beni de mutlu eder,teşekkür gereksiz :) devamını bekliyoruz yazılarının :)

Hmm Emreyi nasıl biliriz.
Sadece bildiğimi mi anlatmalıyım , yoksa Emreyi nasıl anladığımı mı. Çok değişik herkesten farklı. Kelimeler kifayetsiz desem yeri o derece yani. Onun dışında sevecen, geveze, yeri gelince uyuz, yeri gelince sefkatli. Eğitici, sabırlı. Öyle yani. ve eklemek istiyorum ; Benim Emreye karşı duyduğum tek şey hayranlıktır. :)

Saygılar efenim :R

Hmm Emreyi nasıl biliriz.
Sadece bildiğimi mi anlatmalıyım , yoksa Emreyi nasıl anladığımı mı. Çok değişik herkesten farklı. Kelimeler kifayetsiz desem yeri o derece yani. Onun dışında sevecen, geveze, yeri gelince uyuz, yeri gelince sefkatli. Eğitici, sabırlı. Öyle yani. ve eklemek istiyorum ; Benim Emreye karşı duyduğum tek şey hayranlıktır. :)

Saygılar efenim :R

Est. hayranlık duyulacak kişiler tarihte önemli olaylarda ismini duyurabilmiş kişilerdir.
Seyit Onbaşı ya da Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu gibi insanlar var iken bana laf düşmeyeceğine eminim.
İltifatların için teşekkür ederim Sevda :)

avatardan korktum. görsellerden çabuk etkilenirim.bu nedenle şu anlık seni korkutucu buluyorum :(

öcüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hahaha

az önceye kadar;

kalemi sağlam.
iyi.
ortalamanın üzerinin üzerinde, yakısıklı. xD
vs.. vs..

bulurken, şimdi;

kötü.
korkutucu.
acımasız.

buluyorum. :R
Sebebini biliyosun.

Ama oldu mu bu şimdi xD

Şaka yaptığımı anladığını sanmıştım :H Sohbete gel konuyu halledelim <3

Teşekkür ederim canım ilk düşüncelerin için xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri