Kısaca yazmak gerekirse;
Sıcakkanlı
,eğlenceli,muhabbeti zevk veren,bazen neyle neyi alakalandırdığını anlamasam da olsa da konuşsak dedirten xD ve bence hepsinden önemlisi Atatürk'e olan bağlılığı takdir gerektiren şahsiyet Ki biliyorum takdir edilmese de fikirlerini savunmaktan,düşüncelerini açıklamaktan ve milleti için bi şeyler yapmaya çalışmaktan vazgeçmeyecek,vazgeçmesin de! iyi ki tanımışım :106:
etmelisin de zaten başkaları için değil,kendin için,kendini iyi hissetmek için senin mutlu olman beni de mutlu eder,teşekkür gereksiz devamını bekliyoruz yazılarının
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin.
Tahminin doğru evet. Ben kaç senedir bişeyler anlatmak istiyorum ama çoğu kaile bile almıyor, almayacakta.
Ama bu şekilde yazılar paylasmaya devam edecem hep
Çok teşekkür ederim mutlu ettin beni
Bende seni iyiki tanımışım
Hmm Emreyi nasıl biliriz.
Sadece bildiğimi mi anlatmalıyım , yoksa Emreyi nasıl anladığımı mı. Çok değişik herkesten farklı. Kelimeler kifayetsiz desem yeri o derece yani. Onun dışında sevecen, geveze, yeri gelince uyuz, yeri gelince sefkatli. Eğitici, sabırlı. Öyle yani. ve eklemek istiyorum ; Benim Emreye karşı duyduğum tek şey hayranlıktır.
Saygılar efenim :R
avatardan korktum. görsellerden çabuk etkilenirim.bu nedenle şu anlık seni korkutucu buluyorum
xD
Sanırım
http://www.duslerforum.org/endless-guncellenmistir-t141246.html
Bu konuya bakarsan düşüncelerin değişebilir xD
Teşekkür ederim yinede xD
fotolarda çok hoşsun.korkutucu durmuyor :2:
ama avatar hala korkutucu
endless ben yorum yapdimiydim sana?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.