Beni Nasıl Bilirsiniz ? -Buğra-

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -Buğra-

baya önceden tanıdığım birisin. Kişilik olarak dürüst, iyi, eğlenceli diye düşüncelerim ve tabi kiii renktaşımm :)

İsmin Beyza'ydı yanlış hatırlamıyorsam. Teşekkür ederim düşüncelerin için renktaş :)

Forumda sakinliğiyle ve efendiliğiyle nam yapmış üyeler arasında geliyor kendisi . İzlenimlerime göre kendi halinde , kafasına göre takılan ve gayet rahat insan profili çizen birisin . Bunun yanı sıra ; Futbol Fanatikliğini de unutmamak gerek . Endüstriyel Futbol kültürünün Tribünleşmesinde yer alan lider gibisin :)

İnsanlara ve hayata karşı bir duruşu olan , nerede ne yapmasını ve kendini bilen birisin .

Kendi açtığı konularda yada mevcut bulunduğu konular içerisinde , muhabbet her ne kadar " Ateşli " bir boyutta olsa dahi , sinirlerine hakim olarak ; O efendilik sürecini bozmayan , sakinliğini koruman takdire şayan .

Spor ve Geyik bölümünde rastladığım için sana ancak bunları söyleyebiliyorum . Bu düşünceler oluştu bende . İlerleyen zamanlarda farklı platformlarda da rastlayıp analiz edebilirsem seni düşüncelerimi dile getiririm .

Allah (c.c) seni bulunduğun durumdan çıkarmasın .

Bir de diğer bölümlerde rastlaşsak kim bilir daha neler diyecektin :) Eyvallah Emre kardeşim içtenliğin ve güzel düşüncelerin için. Burada farklı platformda görüşme şansımızın olması için; yeşil-mor-mavi-kırmızı olmak gerekir ama inşallah denk geliriz ileride farklı yerlerde,selametle kalasın

Bir de diğer bölümlerde rastlaşsak kim bilir daha neler diyecektin :) Eyvallah Emre kardeşim içtenliğin ve güzel düşüncelerin için. Burada farklı platformda görüşme şansımızın olması için; yeşil-mor-mavi-kırmızı olmak gerekir ama inşallah denk geliriz ileride farklı yerlerde,selametle kalasın

Uzun uzadıya yazı yazmayı seviyorum . Kısa düşünceler bana samimi gelmiyor açıkçası Paşa'm . İnşALLAH denk geliriz paşam . Eyvallah .

Aslında böyle en başta artist astığım astık kestiğim kestik birine benziyor ama değil xD kısa sürede tanıdığım kadarıylada egolarını tatmin etmeye çalışan birine benzemiyorsun. Sanal ortam sonuçta, pek anlaşamasakta ( sebebini bilmeden ) senin hakkında kötü düşüncelere sahip değilim Buğra. :)
Okul hayatında ve normal hayatında başarılar. Herşeyin gönlünce olması dileğiyle.

Atatürk gerçekten büyük adam, bir kez daha anladım. Konusu bile yetti şunları yazmana sebep olarak :pp
Şaka bir yana aramızda iyi bir iletişim olmadıgı sadece benim degil herkesin malumudur. Tanışma fırsatımız pek olmadıgına göre bunun nedenini en masumane haliyle -renk farklılıgı- olarak yorumlamakta yarar var. Çünkü ben burada senin durumunda oldugumuz çok kişiyle sonrasında dertleştigimi bilirim. Düşüncelerimiz aynıdır adminim. Yazan eline saglık. Başarı ve mutluluk seninle olsun :)

ilk yorumu ben yazmışım) pek hakkında fikrim yoktu o zamanlar...yavaş yavaş daha iyi tanıyorum seni ve diger eski, yeni arkadaşları...yazdıklarımın yanına bir de sempatik kelimesini eklemek istedim...

zaman gectikçe ekleyecegim başka kelimeler olursa yazarım müsadenle) nasılsa bu konular herzaman güncel)

ilk yorumu ben yazmışım) pek hakkında fikrim yoktu o zamanlar...yavaş yavaş daha iyi tanıyorum seni ve diger eski, yeni arkadaşları...yazdıklarımın yanına bir de sempatik kelimesini eklemek istedim...
zaman gectikçe ekleyecegim başka kelimeler olursa yazarım müsadenle) nasılsa bu konular herzaman güncel)
Şimdi oldukmu eğlenceli, efendi, sempatik xD
4. kelime ve devamını bekleriz efendim. Çok teşekkürler Melek Abla müsade sizin )

Okul hayatı devam eden, eğlenceli, zeki, çevik ve ahlaklı xD

İyi bi insansın Buğra kardeş, her ne kadar fenerli olsan da sevilecek bir adamsın. :Ç

Okul hayatı devam eden, eğlenceli, zeki, çevik ve ahlaklı xD
İyi bi insansın Buğra kardeş, her ne kadar fenerli olsan da sevilecek bir adamsın. :Ç
Teşekkür ederim Berat kardeşim, bilmukabele karşılıklıdır duygular. Her ne kadar sarının yanına kırmızı koysan da xD

Pek fazla tanımıyorum , Güzel Yorumlar Yapan Sakin Tarafsız Birine Benziyorsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri