Beni Nasıl Bilirsiniz ? -Buğra-

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -Buğra-

Bir yazılanlara baktım birde nicke baktım.
GFBuqra ile karıştırmışım.Yoksa o burda yazılanlar gibi biri değil.:Ç

hiç muhabbetimiz olmadı ama eğlenceli ve iyi birine benziyorsun :)

Immmm Buğrayı nasıl bilirim ? xD
Buğra iyidir, kafa dengidir veee en önemlisi koyu bir Fenerbahçelidir.
Artık onunla konuşmalarıma çok dikkat ediyorum ayrıca forum dışıda konuşmama kararı aldım :pp
Niye mi ? - Çünkü ne konuşsak komik birşey olduğunda mutlaka foruma kopyalıyor tedirginleştim arkadaş ! xD
Neyse uzun lafın kısası iyi birisin kafa dengisin nerde ne konuşacağını biliyorsun herşey dilediğin gibi olsun :)

Bana artık msnde yazmama sebebini şimdi daha iyi anlıyorum adminim. Bir ara bunun kritiğini yapalım. Diğer güzel düşüncelerin içinde teşekkür ederim. Geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun

Seni nasıl bilirim? Seni en iyi ben bilirim herhalde.
Hayatımda tanıdığım en karakterli insansın sanırım. Kişiliği tamamen oturmuş birisin.
Çocukla çocuk olabilirsin,yeri geldiği zaman olgun iki insan gibi de konuşabilirsin.
Öyle herkesi kolay kolay sevmezsin. Hatta ilk başlarda kanlı bıçaklı bile olabilirsin. Herkesin seni tanımasına fırsat vermezsin. Her insana karşı ilk önce duvarların vardır. Duvarlarını kaldırmak istersen kaldırırsın yoksa kimse sadece seni tanımak istiyor diye yıkamaz o duvarları. Kısacası seni tanımasını istediğin insanlar tanıyabilir.
Yalan söylenmesinden hiç hoşlanmazsın. Çok değer verdiğin birini bile yalan söylediği için hayatından çıkarabilirsin.
Çok kıskançsın. Sevdiğin herkesi ayırt etmeksizin kıskanırsın. Bazılarını daha çok kıskanırsın ama senden başka kimse kimi daha çok kıskandığını bilmez.
Fazla dürüstsün. Doğrucu Davut diye sana demiş olmaları lazım. Beyaz yalanların arkasına bile sığınmak zor gelir sana. Sonucunun kötü olacağını bilsen bile her zaman doğruları söylersin.
Doğal insanları seversin. Yapmacık tavırları hemen anlarsın. Kendin de bir o kadar doğalsın.
Senin için samimiyet çok önemlidir. Karşındakiyle ne kadar samimi olursan ol aradaki saygıyı hiçbir zaman yok etmezsin.
İnsanla saygı duyarsın bu yüzden sana da saygı duyulmasını beklersin.
Çok seversen çok sevilmek istersin. Hatta en çok seni sevsinler istersin. Zaten seni tam tanımış birinin seni sevmemesi gibi bir şey söz konusu olamaz.
Gösterilen ilgiden hiçbir zaman sıkılmazsın hatta daha fazlasını istersin.
Çok sevdin mi çok kalp kırarsın. Hatta en çok en sevdiğinin kalbini kırarsın. Sonra da gönül almasını çok iyi bilirsin. Bazen gönül almak sana zevk bile verebilir.
İnternet senin vazgeçilmezin gibidir.
Ders çalışmayı pek sevmezsin. Ama hep yüksek not almak istersin. Sınavdan en fazla 2 gün önce her şeyi ezberlemeye çalışırsın.
Kereviz yemeğini ve karışık meyve suyunu çok seversin. Yaprak sarmasını çiğ çiğ bile yersin.
Bir o kadar içkiyi de seversin. Çok içmezsin ama.
Her zaman söylediğim gibi ''mükemmelin'' tanımı tek bir kelimedir o da ''Buğra''.
Birçok kişiyi seveceksin ama birini her şeyden çok sev dediler bende seni seçtim. :)

Beni en iyi senin bildiğini iddia etmenle konuya çok sonra yazman arasındaki çelişkiyi de en iyi biz biliyoruz herhalde :) Hayatıma giren ama ciddi anlamda beni tanıyan kişilerden hakkımda en olumlu sen düşündün, düşünüyorsun. Daha doğrusu ağır basan noktalar hep pozitif yönde oldu. Her ne kadar bazı şeyleri bana kondurabilme düşünceleri içinde olsan dahi sanırımla bitirdin o cümleleri. Teşekkür ederim doğru tespitlerin ve yazabildiğin için

Bundan 4 sene önceydi Buğrayı forumda ilk gördüğümde hiç içim ısınmamıştı benim tipim değildi.
İncimin sayesinde tanışmıştık iyikide tanışmışız.
Ona karşı düşüncelerimi asla söylemezdim taki doğum gününde ona yollayacağım hediyeye kadar. Kendileri bir havaya girdi bir havaya girdi sormayın gitsin
Sen şu forumda bana kalan en eskilerdensin Akın , Anılın yanında.(erkeklerden xD)
Karakterine bayılıyorum kesinlikte çok dürüst , çok temiz kalplisin
Küfür çok ediyosun
Çok safsın
Tabi febeli olmanda ayrı bişey. Şu şike olaylarında seni teselli eden Trabzonlu olarak tarihe geçmeliyim bence

AKın duysa kıskanacak biliyorum ama çıkma teklifi geldi bana gel dağıt burayı koru beni

Yakında buraya geliyosun biliyorum bizimkileri toplada gel süpriz yap bize xD
Çok zayıfsın yemek ye kilo al
Bundan 1-2 ay öncesine kadar bana tl sözün vardı unuttum sanma

Babamın selamı var hayırsız Buğra nerelerde diyo çok özlemiş seni
ŞAMPİYON TRABZONSPOR
İyi akşamlar

Vay be 4 sene oldu dimi harbiden :/ Elimde büyümüşsün gibi bir şey olmuş o zaman resmen. Doğum günü yazını hala saklarım bana yazılmış güzel yazılardan bir tanesidir. Yazılanlar sıradan şeyler değildi bırakta havamız olsun. Gerçi her ne kadar onun yeri zarf olsa da kendisi şuan belgelerim klasöründe saklı :pp Seni kıskanmak seni adam etme isteğiyle denk düştüğü için kafamı yormamaya çalışıyorum pek o konuya. Hem Lys muhabbeti falan vicdan azabı anladın sen onu. Tl yi de en kısa zamanda yükleriz inşallah diyelim iyi akşamlar teşekkür ederim güzel düşüncelerin için mavişim

dobra
içi dışı bir
saygılı
zeki
ve buna bağlı olarak Fenerbahçeli oluşu xD
kısaca çok değerli bilirim :)

Son düzenleme:

Tanımam Fakat Büyük Bir Fenerbahçeli Olarak Bilirim Seni. Bu Kadarıda Yeterli Galiba Senin İçin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri