Beni Nasıl Bilirsiniz ? -Buğra-

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -Buğra-

Fener ve lugano Aşıgı olarak bilirim ve futbol konusunda tartışmayı seven biri olarakta bilirim :) Şimdilik bu kadar biliyorum bakalım daha neler bilecez :)

Ek olarak alexi de alırsak yanına :pp

Teşekkür ederim yorumun için izmirlee :)

Bu Kadar Derin Ve Geniş Kapsamlı Biri Nasıl Anlatılır Bilmiyorum :) xD Şimdilik Fazlasıyla Zeki Ve Mantıklı Birisi Diyorum. Ama Daha Sonra Daha Donanımlı Bir Yorum Getireceğim. :)

Şimdi zeki ve mantıklı demen genel olarak beni tanımlamış zaten reisim. Ama yok illa ben yorum yapıcam, yok efendim bu daha ne ki daha bu çocukta ne cevherler var diyorsan tekrar beklerim xD

Sağolasın kardeşim

Sağlam Fenerbahçeli,zekasına, laf sokma yeteneğine hayran olduklarımdan :)

2008de üye oldum buralara, sende o zmnlar yeniydin.. fazla muhabbetimiz olmamakla beraber az cok FB konularinda ayni safta yer alirdik.. gicik fln olsanda acaip bi sekilde seviliyosun forumda..
Seni; yerine göre konusup, yerine göre espri yapan, yerine göre tartisip, yerine göre susan biri olarak,
en önemliside FB'li biLirim.

Ben seni fenerbahçeyler tanıdım.
Muhabbetlerinde zekasını konuşturan bir insansın.
İyisin, hoşsun işte. :D

Ben seni fenerbahçeyler tanıdım.
Muhabbetlerinde zekasını konuşturan bir insansın.
İyisin, hoşsun işte. :D

Güzel düşünceniz için teşekkür ederim efendim

zamanla göreces seni

Peki

Zekasını sevdiğim

Sınıfta kalmalarım, herkesin zekamı görmesine engel teşkil etmiyor demekki

Işığı gören görüyor :p

Opsss

Zaten ikinci sınıftayım. İkinci sınıfın ikinci dönemindeki ışığı görürüm inşallah xD

Dediğim Gibi Tekrar Uğradım Buraya Daha Detaylı Bir Anlatım İçin :)

Sen Her Zaman Zekanı Konuşturabilen Bir İnsansın, Ve Nerde, Ne Zaman Nasıl Hareket Edeceğini Çok İyi Biliyorsun ki Bu Çok İyi Bir Özellik, Herkes Sahip Olamaz :) En Önemli Şeylerden Biriside Mertsin Ve Hazır Cevapsın, Herkesin Yüzüne Karşı Söyleyebiliyorsun Bazı Şeyleri, Takdir Ediyorum.. Kimsenin Göremediği, Atladığı Bazı Şeyleri de Farkedip Görebiliyorsun. Her Konuyu Rahatça Tartışıp Konuşabilecek Kadar da Kültürlüsün. Anlayışlı Ve Hoşgörülü Birisin ki Zor Bulunan Şeyler Bunlar :) Zaman Zaman Birbirimize Takılıyoruz, Şakadan Ve Niyetten Anlayabiliyorsun.. Ve Tabiki Fenerbahçe :) Eminim Fenerbahçe İçin Canını Ver Deseler Sen Onu da Yapacaksın :) Tuttuğun Takıma Tutkuyla Bağlanmak Güzeldir Ama Sen Biraz Fazla Fanatiksin Ve Bununla Mutlusun. :) Fenerbahçe Senin İçin Büyülü Bir Aşk Ve Eminim Elinde Olsa Şükrü Saraçoğlu Stadında Yaşarsın xD

Son Olarak Hayatında Herşey'in Gönlünce Olmasını Diliyorum Ve İyiki Varsın Diyorum :) Anlatılacaklar Elbette Bitmez Ama Bir Yerde de Bitirmek Lazım :)
Seviyorum Seni Kardeşim, Mutluluk Seninle Olsun...

:67:

Reis'im çok teşekkür ederim kardeşim.. Güzel bakmışsın ki güzel görmüşsün. Düşüncelerini içtenlikle sunduğun içinde ayrı bir teşekkür. Uğruma paragraf yazan tek erkeksin :p Şaka bir yana sende kişiliğinle , karakterinle hoşgörüyü hakediyorsun. Yazan ellerine sağlık diyorum ve o ellerden öpüyorum xD

Rica Ederim Ne Demek :) Ben Sende Gördüğüm Bazı Özellikleri Yazmaya Çalıştım Sadece..
Hakkımda Düşündüklerin İçin Bende Çok Teşekkür Ederim :) İlk Ve Tek Olmak Güzeldir Ayrıca Mutlu Oldum xD

Rica Ederim Ne Demek :) Ben Sende Gördüğüm Bazı Özellikleri Yazmaya Çalıştım Sadece..
Hakkımda Düşündüklerin İçin Bende Çok Teşekkür Ederim :) İlk Ve Tek Olmak Güzeldir Ayrıca Mutlu Oldum xD

Yazmaya çalışmamışsın abi bildiğin yazmışsın xD

Kendime aşık olabilirdim o derece , hâlâ daha olabilirim. Rica ederim efendim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri