Beni Nasıl Bilirsiniz? ' bal_böceği '

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? ' bal_böceği '

forumun olmazsa olmazlarındansın bence sıcakkanlısın iyisin bal böcüğüsün xD

[MENTION=158737]Mjoy[/MENTION] farkım fark edılmıs demekkı sevındım tesekkur ederım yorum ıcın fatsalı

Çok iyi niyetli hanım hanımcık birisin. :) Ayrıca yüreğinin güzelliği yüzüne de yansımış canım çok güzelsin sen. :) Allah gönlüne göre versin. :) :eda:

Daha tanışma fırsatımız olmadı. Gördüğüm kadarıyla sevilen biri :M

Çok iyi niyetli hanım hanımcık birisin. :) Ayrıca yüreğinin güzelliği yüzüne de yansımış canım çok güzelsin sen. :) Allah gönlüne göre versin. :) :eda:

cok saol canım dusuncelerın ıcın :) cok mutlu ettın benı

Daha tanışma fırsatımız olmadı. Gördüğüm kadarıyla sevilen biri :M

tanısmadık dogru.sen pek sevılmedıgın galıba :D sevılen bırı derken bıle yuzunde bı suratsızlıklar var nedense :) yanlıs anlama sakın mızacım bıraz kaba :D
tanısmak dılegıyle dıyelım

Sevılmedın yazcaktım hahaha ole arada yanlıs yazarım sen bakma bana

Ben buraya da yazmamışım. Ne utanmazım be. :M

Benim ballı böceğim. :Ü
Çok sıcak kanlııı, eğlenceli, günaydın-iyi geceler mesajlarını unutmayan,sevdiğim tatlı insan :Ü
bana ccc poğaca sözü var bi de xD her fırsatta dile getiriyorum Allah beni kahretmesin. :Ç
aklıma geldikçe daha yazıcammmm...

Ben buraya da yazmamışım. Ne utanmazım be. :M

Benim ballı böceğim. :Ü
Çok sıcak kanlııı, eğlenceli, günaydın-iyi geceler mesajlarını unutmayan,sevdiğim tatlı insan :Ü
bana ccc poğaca sözü var bi de xD her fırsatta dile getiriyorum Allah beni kahretmesin. :Ç
aklıma geldikçe daha yazıcammmm...

Aklımda (cCc) untmadım :D
arada uğra :vala_02: öpüldün şekeriiim

Konuşmayı seven, sıcakkanlı, beni sevmeyen, xD Uzakdoğulu arkadaşları seven, yemek yemeyi seven, forumun vazgeçilmezlerinden olarak biliyorum. :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri