Beni Nasıl Bilirsiniz? ' bal_böceği '

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? ' bal_böceği '

forumun temel renkli taşlarindansin yani eskimedin yani renklisin hala canim en cok birseye sahiptin en cok replenen miydi encok mesaj yada konunda vardi sanirim :)

Kendine güvenen akıllı zeki güzel birisin :R
Öğretmen Hanımımız bilgili kültürlüsün.
Seviliyorsun canım :D

ehe7asav.jpg
bal bocegi ve arkadaslari :)

bal böceği nicki çok tatlı imzası tuhaf kendisi hanım hanımcık bi üyemiz :) sevdim seni

forumun kara bocuk ablası agır baslı sinirli birine benziy,or gordügüm kadarıyla hahaha

ama herkesle anlasmaya calısan biri sıcak bir insan tanıdıgım kadar biraz gevezemi ne :D hehe

birde bilgisayarları cok etkileyen biri yazdıktan soran zavalı bilgisayarım kaldıramaddı hata verdi yarım saat düzeltmeye calısıyorum bir o kdar virüslü demek yandık monıtorcuk bu kız bizi cokeltir :D :D :D kaldıramadın simdiden

forumun kara bocuk ablası agır baslı sinirli birine benziy,or gordügüm kadarıyla hahaha

ama herkesle anlasmaya calısan biri sıcak bir insan tanıdıgım kadar biraz gevezemi ne :D hehe

birde bilgisayarları cok etkileyen biri yazdıktan soran zavalı bilgisayarım kaldıramaddı hata verdi yarım saat düzeltmeye calısıyorum bir o kdar virüslü demek yandık monıtorcuk bu kız bizi cokeltir :D :D :D kaldıramadın simdiden

hahaha alemsin :D ilk yazıdklarına göre güzel gözlemlemişsin :) saol :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri