Beni Nasıl Bilirsiniz? ' bal_böceği '

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? ' bal_böceği '

Yeterince olgun ağır başlı bi hanımefendiye benziyorsunuz :)

iyisin , hoşsun , neşelisin , keyiflisin ...

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] doğruyu sadece doğruyu söyliceneee yemin ediyor musun hahaha

Ben seni nasıl bilirim? Bilmem ki daha yeni tanıştık :) Zamanla öğreneceğim İnşaallah iyi arkadaş oluruz.
Üye olduğum gün, tartışmanın üstüne gelmiştim.
Belki o zaman sana itici gelmiş olabilirim. Ama değilim :) Şaka bi yana böcüksün işte sevimli kıpır kıpır. Seviliyorsun. :love3:

herkes iyi biliyormus,bende onlarin yalancisi olarak iyi biliyorum diyorum

Ben seni nasıl bilirim? Bilmem ki daha yeni tanıştık :) Zamanla öğreneceğim İnşaallah iyi arkadaş oluruz.
Üye olduğum gün, tartışmanın üstüne gelmiştim.
Belki o zaman sana itici gelmiş olabilirim. Ama değilim :) Şaka bi yana böcüksün işte sevimli kıpır kıpır. Seviliyorsun. :love3:

basta aynen oyle oldu ama atlattık zamanla daha ıyı tanıscaz ınsallah :) guzel sozlerın ıcın tesekkur ederım :eda:

bilirim iyisindir,ben sakayi espiriyi severim,yalnis anlama

Merhaba. Bildiğim kadarı ile prıl prıl bir yüreğiniz var. Bu yeterli ibr şey iyi bir insan olmanız için. Minikbir rica Haddimiz olmadan. Biraz daha dik durmanız sizi yüceltir. Lütfen korkmayınız

Merhaba. Bildiğim kadarı ile prıl prıl bir yüreğiniz var. Bu yeterli ibr şey iyi bir insan olmanız için. Minikbir rica Haddimiz olmadan. Biraz daha dik durmanız sizi yüceltir. Lütfen korkmayınız

güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim :) ama zaten dik duruyorum :) korkucak bişe yok Allah'a şükür :)

Hiç Soheptim oLmadı seninle [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ama sende beni çeken bir Şey var her yazdın cümle açtın her konunun takipciSiyim .hani derlerya oyle inSan tanımaLıyım ki ondan ders alablmeliyim bu hayata sende benim derS ALabilcem birSin bende.oyle göruyorum kendmde Seni :)

Hiç Soheptim oLmadı seninle [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ama sende beni çeken bir Şey var her yazdın cümle açtın her konunun takipciSiyim .hani derlerya oyle inSan tanımaLıyım ki ondan ders alablmeliyim bu hayata sende benim derS ALabilcem birSin bende.oyle göruyorum kendmde Seni :)

evet sohbetımız olmadı dogru duzgun :) dusuncelerın cok hosuma gıttı :)
tesekkur ederım :vala_02: :98xz7:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri