Askeri Sohbet / Gidenler / Gidecekler

---> Askeri Sohbet / Gidenler / Gidecekler

Sanırım J. Alay K.lığı vardı
Arkadaşım oradan dağıtım olmuş tu Manisa ya. Rahat olduğunu söylüyordu hep.

Hayırlı olsun

Hayırlısıyla dönüp,gelmesi nasip olur inşallah

Teşekkür Ederim , Amin

Sanırım J. Alay K.lığı vardı
Arkadaşım oradan dağıtım olmuş tu Manisa ya. Rahat olduğunu söylüyordu hep.

Hayırlı olsun

121. Jandarma Eğitim Alayı Benimki.

Teşekkür Ederim

Yok içini karartmıyım die dedim :D

Tez Zamanda Gider Gelirsin İnşaallah hayırlısıyla

Karardı Kararacağı kadar için daha fazla kararmaz xD

Yeğenim orada askerlik yaptı rahatmış.

Allah hayırlı tezkereler verin Semih kardeş , hayırlısyla git gel inşallah.Rabbim tüm askerlerimizi korusun.

Yeğenim orada askerlik yaptı rahatmış.

Allah hayırlı tezkereler verin Semih kardeş , hayırlısyla git gel inşallah.Rabbim tüm askerlerimizi korusun.

allah razı oLsun kardeşim sağoL.

dayım baya yapalı oLdu askeri orda kötü dedi

ama sonradan düzelmisse bilemem dedi 10 sene oLdu o yapalı.

Ya Semih olayı genellemek yanlış olur sen oraya acemi olarak mı gideceksin ?

Elbette Yanlış Olur

Kısmet Yahu o kadar takmıyorum

Doğu batı farketmez.

Doğuda Yapanda ana baba evladı

Batıda yapanda ana baba evladı

evet acemi birliği

Acemilerde bir çok yerde kötü davranılıyor , kötüden ziyade bir hiç gibi :) mesleğin varsa söyle çekinme , burası çok sorun değil , asıl gittiğin yer önemli burada en fazla biraz ağır bir eğitim görürsün daha sonra gittiğin yer önemli orada ne olduğun , oranın kaç kişi olduğu....Herşeyden önemlisi başında kimin olduğu..

Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin kardeşim.

Aynen.

allah razı olsun sagolasın.
ALLAH sana kolaylık versin

hatay serinyol 121. jandarma eğitim alayı, genelde havancı yetiştiriyor, burda jandarma eğitimi alanlar, direk doğuya düşüyor, batıya düşme ihtimali %20 denecek kadar az,

Meslekçi olursan %70 batıya düşme ihtimalin var

Müferit olursan %50 yine batıya düşme ihtimalin var ama müferit olma derim.

acemi birliğinde 1 ay silah eğitimi alacaksınız silah tutuş, selam nasıl verilir felan, diğer 1,5 ay içinde`de spor eğitimi alacaksın barfiks 7 çekmen lazım, mekik 40, şınav 30 çekmen lazım şimdiden kendini alıştırmalısın, silahlı spor hareketleri yapacaksın, eğitimden sonra askerler intikale gönderiyorlar, tepeye falan, 30,40 KM yürüyeceksin, üstünde 20 kilo çanta, elinde ağır silah verilecek, devlet sana her türlü yiyecek, içecek ihtiyaçlarını kumanyanı hazırlıyor bunlar daha sonra size dağıtılacak, kumanyayı idareli kullanmalısın, yoksa aç kalabilirsin.

bunları anlatmamın sebebi bende askerliğimi bitireli 3 ay oldu, askere ilk gittiğinde zevkli olmayabilir, panik içinde olabilirsin, ''ben nerdeyim'' diyede tepki verebilirsin aynı sorunları bende yaşadım, insan yavaş yavaş alışıyor, usta birliğine geldinmi zaten orda her şey kopuyor senin artık evin, parkın usta birliği oluyor 12 ay boyunca ordasın hiç kaçma bir şansın yok, kaçarsan askerliğin yanar, ceza evine düşersin, askerliğini yakacak her hangi bir olaylardan uzak durmalısın, sinirlerine hakm olmalısın, kavga ettiğin an, sinirlerine hakim olmadığın an ne yazık ki bunu askere çok çektiriyorlar. 1 hafta ceza evinde yatıyorsun, o 1 hafta sana 12 ay gbi gelir, ceza evi çok pis bir yer, insan muhammelesi yapmıyorlar askere, hep işkence, hep işkence, ailen ile telefonla bile görüşemiyorsun, o yüzden kavgadan her zaman uzak duracaksın, sinirlerine hakim olacaksın benim gibi.

Tekrardan ALLAH sana kolaylık versin, ALLAH yardımcın olsun, kazasız belasız, inşallah benim gibi sağ sağlim bitirip evine dönersin, ailene kavuşursun, sonradan askeriyeyi çok özleyeceksin :D bol bol fotoğraf çektirmeni tafsiye ederim, anıların olsun, bir gün çocuklarına gösterirsin.

Son düzenleme:

Rahat yer Semih..Amcam Orda askerligini yapti... Derdi hep Yemekleri Super rahati super..

Havayi kuvvet bilmem neydi..

Gideceklere Hayirli teskereler ;)

Teşekkürler.

ALLAH sana kolaylık versin

hatay serinyol 121. jandarma eğitim alayı, genelde havancı yetiştiriyor, burda jandarma eğitimi alanlar, direk doğuya düşüyor, batıya düşme ihtimali %20 denecek kadar az,

Meslekçi olursan %70 batıya düşme ihtimalin var

Müferit olursan %50 yine batıya düşme ihtimalin var ama müferit olma derim.

acemi birliğinde 1 ay silah eğitimi alacaksınız silah tutuş, selam nasıl verilir felan, diğer 1,5 ay içinde`de spor eğitimi alacaksın barfiks 7 çekmen lazım, mekik 40, şınav 30 çekmen lazım şimdiden kendini alıştırmalısın, silahlı spor hareketleri yapacaksın, eğitimden sonra askerler intikale gönderiyorlar, tepeye falan, 30,40 KM yürüyeceksin, üstünde 20 kilo çanta, elinde ağır silah verilecek, devlet sana her türlü yiyecek, içecek ihtiyaçlarını kumanyanı hazırlıyor bunlar daha sonra size dağıtılacak, kumanyayı idareli kullanmalısın, yoksa aç kalabilirsin.

bunları anlatmamın sebebi bende askerliğimi bitireli 3 ay oldu, askere ilk gittiğinde zevkli olmayabilir, panik içinde olabilirsin, ''ben nerdeyim'' diyede tepki verebilirsin aynı sorunları bende yaşadım, insan yavaş yavaş alışıyor, usta birliğine geldinmi zaten orda her şey kopuyor senin artık evin, parkın usta birliği oluyor 12 ay boyunca ordasın hiç kaçma bir şansın yok, kaçarsan askerliğin yanar, ceza evine düşersin, askerliğini yakacak her hangi bir olaylardan uzak durmalısın, sinirlerine hakm olmalısın, kavga ettiğin an, sinirlerine hakim olmadığın an ne yazık ki bunu askere çok çektiriyorlar. 1 hafta ceza evinde yatıyorsun, o 1 hafta sana 12 ay gbi gelir, ceza evi çok pis bir yer, insan muhammelesi yapmıyorlar askere, hep işkence, hep işkence, ailen ile telefonla bile görüşemiyorsun, o yüzden kavgadan her zaman uzak duracaksın, sinirlerine hakim olacaksın benim gibi.

Tekrardan ALLAH sana kolaylık versin, ALLAH yardımcın olsun, kazasız belasız, inşallah benim gibi sağ sağlim bitirip evine dönersin, ailene kavuşursun, sonradan askeriyeyi çok özleyeceksin :D bol bol fotoğraf çektirmeni tafsiye ederim, anıların olsun, bir gün çocuklarına gösterirsin.

Tavsiyelerin için Teşekkür Ederim.

Ancak Spor Konusunda Sıkıntı Cekmem.

Küçükken Kolum Kırıldığı İçin Kolumda Platin Var

Bu Yüzden ASY Yani Ağır Spor Yapamaz Raporu Alacağım.

Ağrı Yapıyor Zorlayınca Kolum.

Allah kolay bir askerlik nasip etsin semih..
Göz açıp kapayıncaya kadar bitsin :)

Olmm çıktı mı senin askerlik yerin.xD Düştün mü asker ocağına :Ç
Çok uzun lan 1 sene :pp
Tezkerenide görürüz inaşşllah.

Allah kolay bir askerlik nasip etsin semih..
Göz açıp kapayıncaya kadar bitsin :)

Teşekkür Ederim.

Olmm çıktı mı senin askerlik yerin.xD Düştün mü asker ocağına :Ç
Çok uzun lan 1 sene :pp
Tezkerenide görürüz inaşşllah.

Çıktı Ciğerim.

Düşmeme Gibi Bi Şansımız Yok.

Ne 1 Senesi 15 Ay

Asker Ocağı Senide Alacak Kucağına Beni Aldığı Gibi Merak Etme ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri