Hatay / Serinyol / Jandarma :|
Vayy süper yer denizde var
hayırlısı olsun
amcamın oğlu askerlik yapmıştı orada , güzel yer , Hayırlı teskereler adminim
Alemsin Sercan. tatile gidiyorum sanar duyanda xD
Hayırlısıyla dönüp,gelmesi nasip olur inşallah
Sanırım J. Alay K.lığı vardı
Arkadaşım oradan dağıtım olmuş tu Manisa ya. Rahat olduğunu söylüyordu hep.
Hayırlı olsun
Yok içini karartmıyım die dedim
Tez Zamanda Gider Gelirsin İnşaallah hayırlısıyla
Yeğenim orada askerlik yaptı rahatmış.
Allah hayırlı tezkereler verin Semih kardeş , hayırlısyla git gel inşallah.Rabbim tüm askerlerimizi korusun.
ALLAH sana kolaylık versinAynen.
allah razı olsun sagolasın.
Rahat yer Semih..Amcam Orda askerligini yapti... Derdi hep Yemekleri Super rahati super..
Havayi kuvvet bilmem neydi..
Gideceklere Hayirli teskereler
ALLAH sana kolaylık versin
hatay serinyol 121. jandarma eğitim alayı, genelde havancı yetiştiriyor, burda jandarma eğitimi alanlar, direk doğuya düşüyor, batıya düşme ihtimali %20 denecek kadar az,
Meslekçi olursan %70 batıya düşme ihtimalin var
Müferit olursan %50 yine batıya düşme ihtimalin var ama müferit olma derim.
acemi birliğinde 1 ay silah eğitimi alacaksınız silah tutuş, selam nasıl verilir felan, diğer 1,5 ay içinde`de spor eğitimi alacaksın barfiks 7 çekmen lazım, mekik 40, şınav 30 çekmen lazım şimdiden kendini alıştırmalısın, silahlı spor hareketleri yapacaksın, eğitimden sonra askerler intikale gönderiyorlar, tepeye falan, 30,40 KM yürüyeceksin, üstünde 20 kilo çanta, elinde ağır silah verilecek, devlet sana her türlü yiyecek, içecek ihtiyaçlarını kumanyanı hazırlıyor bunlar daha sonra size dağıtılacak, kumanyayı idareli kullanmalısın, yoksa aç kalabilirsin.
bunları anlatmamın sebebi bende askerliğimi bitireli 3 ay oldu, askere ilk gittiğinde zevkli olmayabilir, panik içinde olabilirsin, ''ben nerdeyim'' diyede tepki verebilirsin aynı sorunları bende yaşadım, insan yavaş yavaş alışıyor, usta birliğine geldinmi zaten orda her şey kopuyor senin artık evin, parkın usta birliği oluyor 12 ay boyunca ordasın hiç kaçma bir şansın yok, kaçarsan askerliğin yanar, ceza evine düşersin, askerliğini yakacak her hangi bir olaylardan uzak durmalısın, sinirlerine hakm olmalısın, kavga ettiğin an, sinirlerine hakim olmadığın an ne yazık ki bunu askere çok çektiriyorlar. 1 hafta ceza evinde yatıyorsun, o 1 hafta sana 12 ay gbi gelir, ceza evi çok pis bir yer, insan muhammelesi yapmıyorlar askere, hep işkence, hep işkence, ailen ile telefonla bile görüşemiyorsun, o yüzden kavgadan her zaman uzak duracaksın, sinirlerine hakim olacaksın benim gibi.
Tekrardan ALLAH sana kolaylık versin, ALLAH yardımcın olsun, kazasız belasız, inşallah benim gibi sağ sağlim bitirip evine dönersin, ailene kavuşursun, sonradan askeriyeyi çok özleyeceksin bol bol fotoğraf çektirmeni tafsiye ederim, anıların olsun, bir gün çocuklarına gösterirsin.
Allah kolay bir askerlik nasip etsin semih..
Göz açıp kapayıncaya kadar bitsin
Olmm çıktı mı senin askerlik yerin.xD Düştün mü asker ocağına :Ç
Çok uzun lan 1 sene p
Tezkerenide görürüz inaşşllah.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.