---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Nis 2013 #5,001 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Nis 2013 #5,004 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Teşekkürler canım
sevdaseli Bayan Üye 9 Nis 2013 #5,005 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " rica ediyorum günaydın bitanem
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Nis 2013 #5,006 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Günaydın canım
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,007 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,008 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,009 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,010 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak. - Can Yücel
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak. - Can Yücel
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,011 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " ” Hayat kaç yaşına geldiğinle değil, kaç mutluluk yaşadığınla ilgilenir…” -Meral Meri
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " ” Hayat kaç yaşına geldiğinle değil, kaç mutluluk yaşadığınla ilgilenir…” -Meral Meri
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,012 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " "Aşık ; gönül ateşi ile sevgiliyi arar.. fakat sevgiliyi görünce kendini kaybeder..." aşka dair-30
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " "Aşık ; gönül ateşi ile sevgiliyi arar.. fakat sevgiliyi görünce kendini kaybeder..." aşka dair-30
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,013 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Ey gönlümün istediği; Sur'a üfürür gibi seslen bana ki yeniden hayat bulayım...
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Ey gönlümün istediği; Sur'a üfürür gibi seslen bana ki yeniden hayat bulayım...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,014 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Kalbim diyordu,
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,015 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Kalbim diyordu, -kalbim ona aktı, onun kalbi bana mermer olsa da.. .
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Kalbim diyordu, -kalbim ona aktı, onun kalbi bana mermer olsa da.. .
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,016 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " amiiin
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,017 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,018 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " "Anladım ki; hiç kimse, kendine bir yara açmadan bir başkasını iyileştiremez..." -Burçak DURAK
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " "Anladım ki; hiç kimse, kendine bir yara açmadan bir başkasını iyileştiremez..." -Burçak DURAK
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,019 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " “Seni ne zaman uyurken hayal etsem, affediyorum…” — Cemal Süreya
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " “Seni ne zaman uyurken hayal etsem, affediyorum…” — Cemal Süreya
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Nis 2013 #5,020 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Bahar, adı sanı olmayan bir bakıştı aramızda. Lale Müldür
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Bahar, adı sanı olmayan bir bakıştı aramızda. Lale Müldür