Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

BirgüN bataRken akşamiN karanLiginda yiNe özLem başLadi ufka baktiGimda iÇime hüzüN doLup taştigiNda seN vaRdin geceniN karanLiginda...

"yaLniz onLari sewmeyi yaŞadim, ama bir seNi seNsiz sewmeyi yaŞayamadim, bu aŞki tek kaLbimLe taşiyamaDim, saNa yemiN güzeL gözLüm, bir tek seNi sewDim, bir tek seNi seweRek öLücem...."

"insaN aŞik oLdugunda oNa Ne kaDar KiRGiN Ne kadar KiZGiN oLsada, hep ataCagi bir tek meSaji bekLer.. eGer geLmeyeceginden emiNse öNceden attiGi mesajLari okuR yaDa teLefonun titreŞimde, oLdugunu biLe biLe heR dakiKa beLki hissetmemiŞimdir diye tekraR tekraR teLefona baKar.. aŞk bu degiLmidir, bekLemek bekLemek biDaha bekLemek... !!!"

"Bir qüN bir kaLp seniN içiN çarpaCak, akLinin odaLari senLe doLacak, kaDer sizi ayirSa biLe aşkLarin eN büyügüNü seNinLe yaŞayacak, senLe koNuşurken eLi ayagiNa doLaşacak, seNinLe biRaz daHa vakit geçirebiLmek içiN her soKakta karŞina çikaCak, Ne oLursa oLsun o Daima haYatta SaNa eN çok deGer vereN kiŞi oLacak, bir qüN bu aŞk seNide saraCak...."

"DudakLariNda aşkiN yaNkiSi var, SevdaNa Kapi biR kaLbim var.. BeNi saNa bagLayaN büYük ümitLerim var.. Yikma düNyami SaNa vereCek soN bir CaNim var...."

483660_607664665928079_1612479242_n.jpg

AŞk aŞk :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri